Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Én teljesen tejmentes vagyok. Csak növényi alapú tejtermékeket veszek, szójamenteset.
Édesítőszernek eritritet használok.
És csak 8 órás időintervallumon belül eszem. A többiben csak iszom.
Nem sportolok. Semmit. Mégis lefogytam 11 kilót 3,5 hónap alatt :) De persze fontos lenne mozogni, de nem bírom rávenni magam. 😆
Drukkolok, hogy rendben menjen minden decemberben neked, Anikónak meg majd januárban - vagy amikor végül kezdi 🙏🥰
Én nyáron kezdem majd. Akkor talán megint nyugisabb lesz a dolog.
Nekem nem fájt a hasam a szuriktól, vagyis hát az egyik fájt, mikor beadtam, de más gond nem volt.
Sziasztok! Anikó vagyok:
Mi ilyenkor novemberen csak ajándékot kezdünk nézelődni karácsonyra. December elején szoktam kirakni a szobákba a karácsonyi manókat, és innentől kapcsolom fel a házon a karácsonyi világítást. Szomszéd már 1 hete felkapcsolta a karácsonyi világítást kint. Mi karácsonyfát csak december 24-én díszítünk.
Nekem nem szokott ovulációs tünetem lenni. Sokszor nincs is ovulációm (pcos miatt). Menstruáció előtt 1 héttel korábban szoktam már érezni alul a hasam. Így ebben nem tudok segíteni Hajni.
Kata szerintem a decemberi lombikba ne éld bele magad:( Ha jól emlékszem hó közepétől már be szoktak zárni. Mikor fog kb megjönni majd?
Ma telefonáltam oda, hogy mikor tudok a dokimmal beszélni, és kiderült szabin lesz decemberben, utána meg zárva lesz az intézet azt mondták. Pedig október közepén a doki mondta, hogy majd decemberben beszélünk. Így holnap kell újra telefonálnom.
Köszi Hajni a drukkot! :) Nekünk valószínűleg csak márciusban lesz az újabb beavatkozás. Januári menstruációnál meg kell csinálni a vérvételeket amiket az endokrinológus ajánlott. Így februárban tudunk hozzá újra visszamenni, és ezáltal csak márciusban lehet újra menni.
Szia!
Holnap ha oda kell telefonálj megkérdeznéd nekem hogy pontosan mikortól zárnak be?Nekem dec 4-5-én kell megjöjjön amúgy.Nem éltem bele magam.Semmibe se szoktam már beleélni magam.Lehet az én dokim is szabadságon lesz akkor.
Nem is csináltatom meg akkor a mammográfiát 14 000 Ft-ért most ha úgy sem jutok be hanem majd akkor mikor kell.
Párom marhára örülni fog ha nem tudunk menni pfff Ugyanis nem volt sok kedve menni a lejárt vizsgálatok miatt.Mindegy legalább 1 évig megint nem kell menjen ezekre.Január is jó nekünk nem baj
Kata
Sziasztok :)
Én most fogok koszorút csinálni, mert vasárnap már meg kell gyújtani, de egyébként karácsonyi hangulatom nem sok van.
Igen, én is egy héttel szoktam mensi előtt a hasam érezni. Nem értem, most miért ilyen hamar. Mindegy, kiderül, mikor és hogy jön meg. Remélem, nincs vmi gond.
Miért kell mammográfiát csinálnod Kata? Kötelező?
Mindenesetre akkor először Kata érted izgulunk :) Mindenképpen írj majd, hogy mi történik.
Csinálhatnánk whatsapp csoportot is magunknak, vagy nincs kedvetek? Maradjunk így?
Hajni
Szia!
Azért kell mert az is a rákszűrés része csak nekem kimaradt a nyári vizsgálatok során mikor mintát vett a dokim és ezért csak így tudom be pótolni ha megoldom gyorsba az 5D ultrahangban ami ott van a sarkon nem messze a Kaálitól.Anikó is biztos látta ezt a kis rendelőt hogy ott van.
Inkább terhes ultrahangra mennék igazából 😀
Nekem sincs ünnepi hangulatom
Majd lesz fája a nyuszikaimnak is.Kitaláltam hogy vágok le fenyő ágakat és össze erősítem őket mintha fa lenne és akasztok rá répát,almát meg meg valami nyuszi finomságot😊
Életük első karácsonya a kis nyuszikaknak😇Olyan aranyosak.
Nagyon szeretem őket🥰
Nekem nincs whatsappom de csinálhatok fiókot nem probléma.
Beszélgetni is lehet így ingyen tudom,paromnak is van.
Facebookot nem használom se Vibert se semmit.😙
Nem vagyok egy nagy közösségi medias figura de ti se gondolom.
Mielott mennek a mammografiara megkérdezem a Kaaliba hogy meddig vannak nyitva decemberben egyáltalán.Anikó biztos nem olvasta amit írtam,nem baj.Úgyis meg kell kérdezzem hogy nem e lesz szabin a dokim.
Mondjuk az nem volna akkora baj ha mehetnek a doktor nohoz mert szimpatikus volt mikor az előző beultit megcsinálta többünknek.
Kata
Sziasztok!Most beszéltem a Kaálival nem is indítanak idén már ciklust ugyanis tulajdonos váltás lesz tehát leltaroznak,fertőtlenítenek stb
Ez nem baj csak azt nem értem hogy miért nem mondták múltkor mikor oda csörögtem pffff
Mondtam is pedig hogy decemberben mennénk és egy szóval nem mondtak hogy nem tudunk.Olyan furák ezek ott a Kaáliban,nem rosszból de tényleg…
Nem tájékoztatnak.
Úgyis a 3.után már elgondolkodunk más irányba
Kata
Facebookot használom, de jóformán csak chatre, meg azon keresztül szoktam telefonálni.
Kata, akkor csinálj whatsappot :) és akkor ott tudunk rendesen kepeket meg mindent is küldeni egymásnak. 🤗
Ha megvagy, írd meg a telefonszámod privátban, és akkor rádírok. De lehet felőlem Signal vagy Telegram is. Állítólag a Signal biztonságosabb, de ezeknek én nem annyira hiszek. Egyforma mind.
Anikó, ha benne vagy Te is, írj rám, meg Zsu természetesen Te is 🤗, és akkor megcsinálom a csoportot 🤗
Aztán majd küldhetjük egymásnak a képeket a karácsonyfáinkról is 🥰 (A nyuszikéra is kíváncsi vagyok 🥰) aztán meg a terhességi tesztjeinkről is 🙏🥰
Furcsa dolgok történnek ebben a Kaáliban. Bosszantó, amikor nem tájékoztatják az embert rendesen.. gondolom, nem egyik napról a másikra találták ki, hogy tulajdonosváltás lesz..
Hajni
Sziasztok!
Ok Hajni rad írok itt ha megcsináltam a fiókot.
Igen és az a durva hogy én kertem időpontot paromnak a vizsgálatokra amik lejártak neki és mondtam is hogy decembert beszéltem meg a dokimmal és nem mondtak egy szóval sem hogy nem tudunk menni.Nem baj az csak mondani kellene.
Mindegy ezen nem pörgök tovább mert nem egyszeri eset ez hogy kimarad 1-2 info.
Kata
Sziasztok! Anikó vagyok:
Az imént telefonáltam a dokimnak, de nem ért rá, így visszahívást ígért.
Felőlem csinálhatunk whatsapp csoportot, nekem se volt eddig. De nekem akár itt is jó. Naponta mindig felnézek, de valamikor többször is. Majd írok Hajni ha megcsináltam a fiókot.
Sajnálom Kata:(, sokszor idegesítőek ott. Akkor is ha nem ígérnek pl visszahívást, hanem próbálkozz egész délután. De most a dokim jó fej volt, és visszahívást ígért.
Ezek szerint most csinálják meg az államosítás miatt a leltárt. Ezt pedig biztos tudták előre… Na mindegy, nem mérgellek vele tovább. A lombik egyébként is stresszes, de még ők se könnyítik meg.
Jól van Kata, várom akkor az üzidet🤗 Anikó már ott van 😊
Hajni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!