Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Szia Anikó!
Nem is tudom mit mondjak.Megpróbálhatjátok ezeket az orvosokat akiket írtál de én még mindig a külföldöt mondanám.Nem olcsó de lehet jobban járnátok,nem tudom.Nyilván ha nincs annyi pénzetek akkor úgy nem megy a dolog.
Mit mondott a nővére neki hogy annyira kikészült a férjed?Szegény😢
Az inszemináció egynek jó,hátha sikerülne de mondjuk ha a lombik nem akkor ez mitől működne?Nyilván átjárható vagy ha mehetsz inszemre és párod mintája alkalmas rá szóval nem tudom.Egy próbát megérne szerintem.Rendes a dokid azért hogy még este is foglalkozott veled,aranyos dolog tőle.
Én ha kisgyereket látok nekem nem szokott rosszul esni,én örülni szoktam nekik.
Igen,a fekete jó lesz.Van fekete cipőm és rendeltem ma egy fekete clutch-ot hozzá mert ilyen táskám viszont nem volt.Vettem kontytűt is,majd megcsinálom a hajam ,piros gél lakkot is,szép arany körömmatricát is hozzá úgyhogy ennyi.Jó hogy megtudom csinálni a körmöm mert ez is az egyik szakmám(kézáploó és műkörömépítő) amúgy csak nem lehet vele elhelyezkedni az a gáz.
Majd elkezdessz eddzeni mikor kedved lesz hozzá,nem verseny ez.
Lehet majd spontán összejön egyszercsak hisz nem lehetetlen😘
Sok sikert kívánok nektek!!
Kata
Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést. Velünk minden rendben van.
Anikó: szerintem egy inszemet megpróbálhattok. Ha anyagilag belefér, akkor végülis nem veszítetek vele semmit. :) És legalább utólag nem mondjátok azt, majd 15 év múlva, hogy meg kellett volna próbálni, mert hátha akkor már lenne egy 14 éves gyereketek. Ha anyagilag nem fér bele, akkor viszont nekünk azt javasolta az andrológus, hogy abban a néhány napban, amikor esélyes a fogantatás, legyünk együtt minden nap, mert a gyakori "űrítés" jót tehet a spermiumok minőségének (akkor is, ha komoly gond nincs velük). Ő azt mondja, hogy már két nap önmegtartóztatás is ronthatja pl.a töredezettséget, meg az oxigenzációt.
És még persze ott van Szlovákia vagy Csehország (meg van, aki Ukrajnába jár, de utóbbiról én nem tudok semmit, annak még nem olvastam utána). Oda is ki lehet vinni a saját embriót és lehet donor sejttel is próbálkozni. Utóbbi persze jó drága, de, ha sikerül, megéri. :) Meg persze a donor sejtet lelkileg is fel kell dolgozni... PGS-t egyébként szerintem csinálnak a Versys Klinikán Budapesten, meg talán a Reprosysben is. (Nem ők csinálják, csak kiküldik, de lehet rajtuk keresztül intézni. Így talán egyszerűbb. Legalábbis, amikor én néztem utána, még lehetett.)
Drukk mindkettőtöknek!! :)
Sziasztok! Anikó vagyok:
Nem tudom mit mondott a nővére. Lehet csak elmondta neki férjem, hogy ismét nem sikerült, és ettől borult ki. De az is lehet, hogy a tesója volt érzéketlen (volt már rá példa), kinézem belőle.
Hát valakinek a sokadik lombik sikerül, ennyi erővel sikerülhet a sokadik inszemináció is, amíg a következő lomik előtt más orvosokhoz is elmegyünk.
Majd ha lesz kedved Kata elfotózhatod magad nekünk:)
Voltál már genetikain Zsu?
Persze ettől függetlenül itthon is szoktunk próbálkozni (csak hát ugyebár úgy évek alatt se sikerült), de azért inszeminációval csak több az esély.
Drukk mindenkinek:)
Anikó!
Igen, voltam már.
Hát, akkor próbáljatok meg egy inszemet, hátha. Főleg, ha a férjed szeretné. De a spontánnak is van esélye, hiszen, amikor próbálkoztatok, akkor még nem kezeltétek a problémákat, most meg igen. :) Ha már megfogalmazódott, én adnék egy esélyt az inszemnek.
Jaj de jó:) Örülök neked. Kívánom, hogy továbbiakban is minden rendben legyen!
Anikó
Sziasztok!
Örülök Zsu hogy minden rendben van veletek!Mondtam én hogy jó lesz ez😊
Hány hetes is vagy?
Anikó csinálok képet pénteken ha kész vagyok a kikerázással😁
Nem túl jó a fénykép arcom de azért igyekszem olyan képet csinálni ahogy tényleg kinézek.Így legalább megismersz a Kaáliban is és oda tudsz jönni beszélgetni.Privátban átküldöm neked is és Zsunak is.
Ma jött meg egy kabát is amit rendeltem.Direkt a bordó ruhához mert miért is ne ha akciós volt?Amúgyis is akartam idén venni egy újat mert tavaly sem vettem nem mintha kéne minden évben de a nők már csak ilyenek😉
Szép krémszínű mert meguntam a szürkét és a feketét.Úgy voltam vele most más legyen.Ilyen a kabát:
Lehet próbálni az inszemet mert sosem tudni de én már abban nem hinnék és lassan már a lombikkal szemben is kezdek szkeptikussá válni őszintén szólva.Kívánom hogy sikerüljön!
Kata
Okés, jó a privát is:)
Én is boltban próbáltam már világos kabátot, de sose mertem megvenni, mert félek túl hamar összekoszolódik. Nekem a kabátom is fekete:) mint a legtöbb ruhám.
De egyébként jó a kabát, használd egészséggel. Biztos csini leszel.
Ne aggódj, én is szkeptikus vagyok már. Aki sokadik lombikon túl van, szerintem szinte mindenki néha az lesz. Én is nagyon szurkolok neked!
Anikó
Köszönöm a szurkolást!Kedvesek vagytok Te és Zsu is😊
Én is mindig a lekoszolódás miatt nem mertem ilyen világos színű kabátot venni de azért olyan könnyen nem hinném hogy koromfekete lesz mert vigyázok én nagyon a dolgaimra.Van olyan ruhám ami már több mint 10 éves és semmi baja,Ha koszos lesz akkor patyolatba viszem mert ezt csak így lehet,otthon nem nagyon ajánlják hogy mosogassam és szárítgassam az anyaga miatt.
Sajnos nem vagyok olyan szép mint a modell aki viseli a kabátom de majd úgyis meglátod pénteken😉
Kata
Sziasztok! Anikó vagyok:
Mi újság van veletek? Van bármi új fejlemény nálatok?
Mi voltunk Dr. Kádár János immunológusnál, a G1-es labor alapján számokkal elmondta, hogy szerinte nem szükséges nekünk az Ivig. Azt mondta immunológiailag nem vagyok beteg. Megtudtuk, hogy egyébként létezik még a Habab bizottság, de oda sok vetéléssel lehet fordulni (az üres petezsák nem számít ilyen téren), és még az se biztos siker. Persze javasolta a szteroidot, de azt eddig is szedtem. Azt mondta igazából próbálkozni kell. Szóval azért megnyugodtunk, hogy nem fizettük ki a bő másfél milliót.
Voltunk endokrinológusnál is, de régiek a leletek, így mondta januárban csináljuk újra. De a jelenlegi leletek alapján szerinte nincs baj.
Szóval a dokik szerint szimplán csak nem sikerül:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!