Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
A korona miatti szigorítások itt is jellemzőek. Étterembe, moziba stb oltatlan nem mehet be..
Csak az oltottak vannak kb mindenhol tesztelve, amit hülyeségnek tartok.m, hiszen egyre több oltott betegszik le coronaban..
Munkahelyeken oltott, gyógyult és minden nap tesztelt oltatlanok lehetnek csak.
Ahol lehet, home office van.
Tömegközlin maszkot kell hordani.
Szia!
Értem szóval kitiltás van mint a dedóban :D
Itt is az lesz.Ezek egy rugóra működnek
Osztrákban már február 1-től kotelezo ez a lotty
Hogy hogy lehet azt nem is értem mivel 2023-ig meg kísérleti fázisban van meg.Ha jól tudom ilyen esetben nem lehet kötelezővé tenni se gyógyszert se semmit.Aki akkor sem kéri azzal mit csinálnak?Bortonbe zárják mert nem kéri vagy kitiltják a saját orszagabol esetleg vagy mit képzelnek ezek amúgy úgy általában magukról??
Ha itt is az lesz én nem tudom mit csinálok!!
Hülyét kap az ember ezektől a degenerált elmebetegektol.
Zárt osztály nekik mert ez már tényleg minden határon túl megy!!
Kata
Sziasztok! Anikó vagyok:
Nem vagy egyedül Hajni ezekkel a gondolatokkal. Nekem is megfordult már a fejemben, hogy biztos jó ötlet-e ebbe a világba gyereket szülni. De lehet csak védőmechanizmus ez nálunk, nem tudom. Az is megfordult már a fejemben, hogy mi van ha valami borzasztó dolog történne a gyerekkel, és ezért nem sikerül, hogy ne történjen meg az a dolog. De persze tudom, hogy ez így nem működik:)
Én is gondoltam már rá, hogy jobban meg kellene vizsgáltatni a spermákat is, de aztán a Kaális doki lebeszélt minket róla a 4.lombik után, hogy akkor nem osztódnának ilyen szépen az embriók, meg nem lett volna ilyen sok embriónk. Igaz én mondtam az 5.sikertelen lombik után most férjemnek, hogy lehet mégis meg kellene csinálni. Igaz 86.000Ft lenne, így nem igazán látja értelmét, hogy a doki azt mondta felesleges. Sokszor a vizsgálatokba próbálok kapaszkodni. Igaz most az immunológus azt mondta, hogy eddig lehet csak pechünk volt. Hát nem tudom…
Sziasztok, Hajni vagyok
Bocsánat, az előző üzeneteimet nem tudtam befejezni, mert csak ötöt enged a rendszer ugyanattól a felhasználótól egymás után :D így a nevem sem írtam oda, de rá lehetett jönni, hogy ki vagyok :)
Allítólag ez a dolog spermákkal elég újkeletű dolog. Lehet, hogy ő még a régen tanultak alapján osztja az észt.
Egy próbát megérne a vizsgálat szerintem.
Illetve, van vmi olyan is, nem, hogy az embriókat vizsgálják meg dns ügyileg? Vagy erről írtátok, hogy Magyarországon ilyen nincsen? Itt nálunk van, csak nagyon drága.
Nem tudom, mi lesz azokkal, akik nem oltatják be magukat, ha kötelező lesz. Lehet, hogy igazak lesznek a konspirációs teóriáknak, hogy megyünk valami lágerbe.. :)
Anyukám most mesélte, hogy az iskolában teszteltek, egy oltott gyerek koronás volt, az oltatlanokat hazaküldték (hiába voltak negatívak), a koronás gyereket meg nem, ő maradhatott, mert be volt oltva, és a többi oltott is maradhatott.
Furcsa eljárások ezek, és nem értem azokat az embereket, akik szerint ez így logikus meg helyes. Többek között az anyósomék szerint is.. könyörgött nekünk, hogy oltassunk.. sírt majdnem, mikor mondtuk, hogy nem. Az a baj, hogy ők csak a tévéből informálódnak... az internetet nem használják. Van akinek az is elég, hogy OV ezt mondta, és politikai beállítottság szerint "gondolkozik" és nem észérvek alapján.
Épp tegnap került elém egy májusi cikk, hogy az egerek, miután megkapták az oltást, belehaltak, tüdőbajt kaptak. És pont ez történik csomó emberrel is. Vagy agyvérzés, embólia, trombózis, vagy vmilyen idegi problémák, autoimmunbetegségek stb. De ugyanezt okozza a vírus is úgyhogy sztem teljesen mindegy, hogy az ember oltást kap vagy megfertőzödik.
Egyes elméletek szerint az oltott az oltás után is fertőz. Ki tudja, mi az igazság.
Na mindegy is.
Ma marhapörköltet főztem, megpuhult, finom is lett, meg minden, csak száraz a hús. Az normális? Van ennek vmi titka? :D Ritkán csinálom marhából. Legutóbb szarvasból csináltam, az nagyon jó lett :))
A férjem ma megvette a dolgokat a konyhához. A párkány alatt van egy mélyedés a falban, ami a radiátor helye lenne elvileg, de az máshova került anno a 60as években, és ezt szeretné befalazni. Aztán hamarosan glettelünk, festünk stb, mert januar harmadik hetében jön az új konyhabútorunk. Jó drága volt, de nagyon szép lesz. A jelenlegi konyhánkat nem szeretem, szét is van esve, mert öreg is már, meg sötét, matt grafitszürke. Az új konyhánk magasfényű fehér lesz, és sokkal tágasabb mint a jelenlegi. Nagyon várom már :)
Bérelt lakás, de itt általában az ember a konyháját is viszi, ha költözik. (Van, hogy van konyha a bérleményben, de akkor vagy rádobnak a bérleti szerződésre 50 eurót, vagy ha ez nincs így, akkor meg ha valami elromlik benne, akkor neked kell cserélni, javittatni stb, és amikor költözöl ott kell hagynod... ha van extra bérleti díj rá, akkor meg a tulaj kötelessége mindez)
Anya szerint ma otthon meleg volt. Nálatok is? Ti mit csináltatok ma?
Pffff képzeljétek.... november 25től buszra sem lehet szállni nálunk, csak igazolással. A sima teszt, amit szakembernek kell csinálni, 24 óráig érvényes. Tehát ha minden nap utazol, minden nap tesztelned kell.
Ki vagyok akadva. Mi jön majd még? Boltba sem lehet majd legközelebb menni?
:(
Hajni
Úr isten Hajni!Itt is ez lesz hamarosan mert ezek egymást utánozzák szemetsegben
Akkor taxizhatsz ha van rá pénzed
Felháborító
Aki egészséges azt kirekesztik
Az fog jönni hogy utcára se lehet kimenni anélkül a szar nélkül
Tegnap Osztrakban 250 ezres tüntetés volt,itt a Mi Hazánk Mozgalom is tüntetett Pesten a hülye oltás ellen
Imádkozok hogy megnyerjék jövőre a választást vagy legalább bejussanak a parlamentbe és legyen mindenbe beleszólásuk vagy végünk lesz és minden évben 3-4 oltás kötelezően meg a gyerekeknek is mert őket sem hagyjak békén nehogy azt hidd
Aki oltott és elkapja annak nincs karantén de aki oltatlan és NEM covidos annak 10 nap karantén mert nincs beoltva és így szépen körbe húzzák a fertőzést újra meg újra de aki oltatlan az a hibás 👋
Iskolákban ez van
Hazaküldik a gyereket ha covidos ha nem,kicsit nonszensz vagy nem?
Nem tudom mi jön meg de jóra nem számítok hacsak csoda nem történik
Nagyon fura hogy ennyire terror van annak aki nem ker évente 3-4 oltást
Nem lehet eldönteni
Nürnbergi Kódex az smafu és a Hippokratészi eskü is
Itt baj lesz globálisan
Kata
Sajnos, én is így látom már. Próbáltam pozitívabban látni, de már nem tudom. Elkeserítő.
Hajni
Sziasztok! Anikó vagyok:
Férjemnek csak olyan vizsgálata volt, hogy mennyi sperma van, és mennyire mozognak. Én interneten kutakodtam, és ezeket találtam: ROS, DNS fragmentáció, Akroszóma. Én azért hajlok rá, hogy lehet érdemes lenne, de persze férjem is megértem, hogy nehogy megint felesleges kiadás legyen (mint sok ilyen vizsgálatunk).
Magyarországon tilos embrió vizsgálatot végezni. Pedig hasznos lenne.:(
Marhapörit próbáld meg más részéből a marhának, vagy többféle részéből. Vagy próbáld meg fiatalabból, ha a hentes tudja a korát.
Biztos szép lesz a konyhád, használd majd egészséggel. Csinálj sok finomságot.:)
Nálunk mostanában egyfolytában be van borulva, és fúj a szél is. Nekem ez már hideg is. Nappal 10 fok körül van, de utálom a hideget. Jövőhétre meg már havat is mondanak, de azt majd hiszem ha látom:)
Sajnálom, hogy ilyen szigorúak ott. Biztos sokan ezért be fogják oltatni magukat. Nálunk nemigazán van most szigorítás. Csak maszkor kell hordani zárt téren. Azt hittük majd a védettségi igazolványt is visszavezetik, de még nem történt meg.
Ma olvastam, hogy már a 4.oltásról gondolkoznak. Egyfolytában szúrkáltatni kell már magunkat. Elegem van ebből a hülye vírusból már nagyon.
Sziasztok!
Anikó szerintem az a sperma vizsgálat felesleges de te tudod.
Kiválogatják a legjobbakat megtermékenyítés előtt vagy rosszul tudom?
De ha ennyire erre gondolsz hogy ott a baj akkor csináljátok meg.
Igen,én már mikor bejött ez a nagy oltakozas akkor is tudtam ez nem lesz elengedve és igazam lett.Amíg mennek oltatni addig ez fog menni és évente akire csak lehet rá tukmaljak 3-4 alkalommal.
Én csak egy lehetőséget látok hogy ez véget érjen .Nem reklámozni akarok de a Mi Hazánk Mozgalom programját érdemes volna át olvasnotok.
Ok az egyedüli part aki nem akarja az emberekre erőszakolni az oltást.Én biztos rájuk fogok voksolni és nagyon remelem hogy elérnek nagy eredmenyeket mert ha nem akkor vége mindennek.
Már éles lőszerrel lőnek emberekre akik nem kérnek oltást.
Hollandiában egy tüntetés alkalmával történt ez.Ne legyen illúziója senkinek sem hogy ez az egészségről szól vagy nagyot fog csalódni.
Ausztriában szinten lázadások vannak és lesznek is mert ez nem élet így.
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!