Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
 771/862 anonim ***** válasza:

Most hívtam,1 órakor tudok beszélni a dokimmal.Mondjuk mindegy,nagy jelentősége nincs.Úgyis azt mondja hogy gyógyszereket abbahagyni és 90 nap múlva lehet újra próbálkozni,ennyi.Mást erre nem is lehet mondani

Kata

2021. okt. 11. 09:19
 772/862 anonim ***** válasza:

Hát igazából azért elég érdekes lett volna, ha az endometrium biopszia után nem lesz pozitív a teszt, pedig korábban azok voltak. Csak sajnos már nem tudunk úgy örülni mint az első pozitív tesztnek. Szinte egyből az volt a gondolatom, hogy jaj nehogy megint műtét legyen belőle. De gondolom ez 3 vetélés után nagyjából természetes.

Én is pont hétvégén gondoltam rá, hogy szívesen eliptikusoznék, de nekem csak sétálni lehet ilyenkor.

Köszönöm, nagyon aranyos vagy:)

Dokitól akár megkérdezheted, hogy valamilyen vizsgálat nem-e szükséges még. Vagy neked is következőleg egy endometrium biopszia.

Anikó

2021. okt. 11. 09:42
 773/862 anonim ***** válasza:

Megkérdezem a vizsgálatokat de szerintem felesleges.

Kicsit be vagyunk most sokallva a vizsgálatokkal én is párom is,ez az igazság.

Olyan vizsgálat ami embriót érint itt nem lehet csináltatni pedig az elég fontos tényező hisz azt ülteti be és pont azt nem lehet megnézni kicsit jobban.Így rengeteg pár meg volna kímélve a csalódástól.De ez csak az én véleményem,nem vagyok szakember.

Kata

2021. okt. 11. 09:53
 774/862 anonim ***** válasza:

iscare.sk/hu/szolgaltatasainkat/genetika/pgs/

Ez az amiről beszélek

Kata

2021. okt. 11. 09:59
 775/862 anonim ***** válasza:

Igazad van, én is örülnék ilyen vizsgálatnak a beültetés előtt, de sajnos nem hajlandóak rá:( Pedig megérné azt az összeget, akkor kevesebb lenne a beültetések száma is, meg kevesebb lenne missed ab miatt a műtét is. Tehát ha az állam fizetné ezt a vizsgálatot, még az is jobban járna. Ráadásul több lenne a sikeres terhesség is szerintem így.

Anikó

2021. okt. 11. 10:03
 776/862 anonim ***** válasza:

Így van Anikó!Te is kevesebb csalódást éltél volna át ha ez van vagy fizetősre is lehetne akkor tenni mert sok pár inkább kifizetné csakhogy ne feleslegesen reménykedjen beülti után 2 hétig.

Mint mondtam ha a 3.sem sikerül akkor lehet sőt nagyon valószínű hogy olyan helyre megyünk ahol ezt megnézik és alaposabb kivizsgálást is csinálnak mert így a siker is valószínűbb.Nem véletlen magasabb a sikerráta Szlovákiában vagy Csehországban.A Kaáli erről nyilván nem tehet mert nekik is meg van a kezük kötve.

Mindegy erre te most ne is gondolj!Meg fog maradni ezúttal a baba!Bízz benne!Nagyon szorítok!Szerdán muti a tesztet😊Biztos szép erős pozi lesz

Kata

2021. okt. 11. 11:38
 777/862 anonim ***** válasza:

Megint nem lehet beszélni a dokival.Lehet én már nem is hívom

Kezd elegem lenni a magyar dolgokból.Mondja nekem a recepciós mintha bolond volnék hogy nem érti honnan vettem hogy most hívjam.Kérdezi ki mondta ezt.Szerinted Anikó röntgen és átlátok a telefon vonalon hogy ki mondta??

Amúgyis gáz hogy nem sikerült de még ez is.Műtőben van hívjam megint 1 óra múlva😊Erről van szó.Nincs idejük semmire sem.Mindegy még egyszer hívom és ha akkor sem tudok vele beszélni akkor ennyi.

Kata

2021. okt. 11. 13:13
 778/862 anonim ***** válasza:
röntgen szemem van
2021. okt. 11. 13:14
 779/862 anonim ***** válasza:

Sajnálom:( mi is jártunk egyszer így. Akik felveszik a telefont be sem szoktak mutatkozni... pedig ez alapvető lenne szerintem. Tőlem is volt már, hogy kérdezték kivel beszéltem. Hát honnan tudjam ha nem mutatkozik be??? Nekünk tavaly volt így, hogy óránként kellett hívni a dokit. Hát ötödjére sikerült. Nem értem ilyenkor miért nem tudnak visszahívást ígérni. Nekik is egyszerűbb lenne. Nehéz ez, még ezzel is stresszelik az embert.

Remélem sikerül következőleg elérned!

2021. okt. 11. 14:16
 780/862 anonim ***** válasza:

Elértem nagyon nehezen.Direkt 3 óra után hívtam mert akkor gondoltam hátha ráér.Nem mert épp vizsgált.Mondta a recepciós hogy akkor 5-10 perc múlva próbáljam.Akkor sikerült is.Nem mondott extra vizsgálatot.Mondta hogy akkor decemberben menjek és meglátjuk,ennyi.

Vagy január lesz abból.Nem sok kedvem van a decemberi káoszhoz ráadásul lehet nem is leszünk Szegeden Karácsonykor és utána sem mert rokonokhoz megyünk úgyhogy így nem lehet beültetést csinálni.

Kata

2021. okt. 11. 15:33
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!