Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
 751/862 anonim ***** válasza:

Szia!

Még nem de már nagyon határeset😊

Holnapra gondoltam mert az ET+12.nap és vasárnap mert az ET+16.nap és úgy tuti eredmény lesz.

Már érzem hogy megakar jönni szóval nem hinném hogy siker van bár 1 hete is ezt éreztem.Biztos a hormon kezelés is bezavar ilyenkor.

Tegnap olyan furán éreztem magam.Mindegy holnap kiderül mi a helyzet vagy vasárnap a tuti.

Nem baj ha nem sikerült majd akkor januárban folytatjuk,ennyi

Nem akarok neki keseredni mert nem vagyok előlrébb

Köszi hogy érdeklődsz Zsu!Aranyos vagy😉Ti jól vagytok?

Kata

2021. okt. 5. 14:28
 752/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is gondoltam rád délelőtt Kata:), de gondoltam csak feltöltöd a képet ha tesztelsz. Nagyon szurokolok, kívánom hogy sikerüljön most.

Nekem igazából beültetés óta vannak görcsölések, nem rémlik hogy korábban volt ilyen. Progeszterontól persze szoktam puffadni, de most görcsölni is szokott néha alul a hasam. Tegnap este már durva menstruáció szerű görcsök voltak kb negyed óráig, de aztán elmúlt. Remélem nem méhenkívűli, és azért vannak ezek.

Anikó

2021. okt. 5. 14:44
 753/862 anonim ***** válasza:

Nekem nem voltak olyan durva görcsök csak olyan light-ba mindjárt megjön érzés.Nekem nem szokott görcsölni mielőtt meg akar jönni és mikor megjön sem jellemző max olyan érzékeny alul az a rész.

Nekem sem volt első ET után ilyen érzéseim de mondjuk más hormononokat is kaptam.Az volt egyező hogy ET után másnap és harmadnap reggel enyhén szédelegtem.Aztán volt az enyhe menzesz szerű görcsök.Nem tudom mi lehet az ok.ET hanyadik napon is vagy Anikó?Én nem adok a tünetekre mert hormonkezelt vagyok.Csak a tesztnek hiszek

Kata

2021. okt. 5. 14:57
 754/862 anonim ***** válasza:
Én ET+6 napnál tartok ma. Igen, a tünetekre én se szoktam adni, mert szedem a progit, most pluszba még ösztrogént is. Lehet a tegnapi nagy görcsölés attól volt, hogy kiönöttem a kakaót, és elkezdtem feltakarítani. Picit hajolgattam, de igyekeztem vigyázni. Utána volt ez a rossz görcsölés, lehet megnyomtam a hasam egy picit.
2021. okt. 5. 15:04
 755/862 anonim ***** válasza:

Lehet igen hogy az volt.De lehet az is hogy a beágyazódás egy mozzanata zajlott éppen😊

Az a baj a hormonokkal hogy csinálnak fura tüneteket és így bizonytalan az egész.Más volna úgy a tünet hogy nincs hormon kezelés.

Akkor már 11 napos a babó/k/.Szerintem tesztelhetnél holnap te is.

Nekem meg 14 napos pont ma ha a punkciótól számolom.Teszt már mutatná szerintem.Holnap reggel megnézem mi a helyzet.Kíváncsi vagyok!

Kata

2021. okt. 5. 15:15
 756/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Kata már fél 7-kor rád gondoltam:) izgulok veled.

Nekem még korai teszelni, nem az embriók napját kell alapul venni. Beültetés után kb 5 napig tart a beágyazódás (már ha megtörténik), és a hcg is csak utána kezd el termelődni. Legutóbb a beültetés után a 9.napon is nagyon halvány volt a teszt. Nekem leghamarabb hétvégén lesz tesztelés. Aztán majd látjuk, hogy abból a 2napból mennyira vagyunk türelmetlenek:)

Te helyedben már biztos teszelnék ma én:D

2021. okt. 6. 08:38
 757/862 anonim ***** válasza:

Szia!

Negatív lett.Szombaton még egy tesztet ellövök de nem hiszem hogy ebből pozitív lesz.Este is görcsöltem,azt hittem megjön.Ma reggel is és ment a hasam is.Ez menzesz előtt szokott lenni nálam.Progit még nyomom de csak szombatig.

Remélem neked sikerül!Nagyon szorítok😊

Jobb így amúgy mint múltkor is hogy kémiai lett vagy esetleg a hibás embrió fejlődésnek indul és vetélés a vége aztán műtét áááá

Kata

2021. okt. 6. 08:51
 758/862 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom:( de én még azért drukkolok, hátha csak korai volt a teszt.

Hasad hátha csak a stressztől megy:) Neked abba kell hagyni a progit ha negatív a teszt? Nekem azt mondták telefonáljak mindkét esetben, és megbeszéljük a továbbiakat.

Köszi a drukkot:)

Igazad van, hogy jobb ha negatív, mint aztán vetélés lesz. Én is mindig így gondoltam, csak hát ez sajnos nem rajtam múlik. Pozitív teszt se jelent semmi azt már tudom, UH-ig aztán még nagyobb izgulás van.

Holnap délelőtt megyek keresztlányomra vigyázni. Most először leszünk kettesben. Jól el szokott velem lenni máskor, kíváncsi vagyok a holnapra. Kicsit izgulok is:) Majd játszok vele, meg nagyon szereti ha olvasnak neki.

Anikó

2021. okt. 6. 09:06
 759/862 anonim ***** válasza:

Biztos aranyos kislány lehet😊Legalább kicsit eltereli a gondolatokat a vele való játék.Szeretek gyerekekkel játszani mert olyankor én is gyereknek érzem magam.Párom húgának a kislányával mikor játszunk olyan jól érzem magam.

Nem hiszem hogy korai lett volna mert múltkor is már mutatta ET+9.napon igaz 4 naposok voltak de akkor is.Akkor 13 napos volt.Ma 15 napos és nem mutatja?Elég fura volna.Szerintem 90% hogy nem sikerült.Majd legközelebb!

Pozitív teszt sem jelent semmit,igazad van.

Izgulok hogy neked mi lesz az eredmény!Csak jó erős pozitív legyen😘

Kata

2021. okt. 6. 09:13
 760/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnálom, Kata! :( De akkor majd nektek a 3.sikerül. az úgyis mesebeli szám! Gyors testi és lelki regenerálódást!!

Anikó: hajrá! :)

2021. okt. 6. 09:18
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!