Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok!
Aranyos vagy Anikó😘Majd kiderül mi a helyzet.Nem agyalok rajta sokat.
Próbálom lekötni magam.Ha van munkám a gépen azt elvégzem(nem tudom mondtam e de én irodai kisegítő vagyok),érdekes Youtube videókat szoktam nézni,keresztrejtvényezni is szoktam,házimunka stb...
10-15-ig a szőlőt csináltátok?Akkor jó sok szőlőtök lehet.Szeretem a szőlőt én is de a pálinkát én se.
Én ezt alkottam tegnap,első ilyen tortám ami sikerült is mert egy nagyon jó receptet találtam a piskóta tészta elkészítéséhez:
Nagyon finom lett!
Kicsit mostmár visszább veszek😊
Engem se szokott rosszul érinteni ha valaki terhes.Örülni szoktam neki.
Majd sikerül egyszer nekem is ha meg nem akkor ez van.Nem tudok mit tenni hisz én már mindent megpróbáltam.Engedem mostmár a dolgot olyan értelemben hogy nem akarom olyan mereven hanem hagyom a természetre.
Most is úgy vagyok vele hogy vagy igen vagy nem,ennyi.Nincs az hogy nem tettem meg mindent.Nagyon szorítok én is nektek Anikó de tényleg💕
Sikerülnie kell mostmár!Gondolni fogok rád szerdán.Hány órára kell menned?
Nem olyan rég szedtem le az érett fügéket és elraktam befőttnek mert már nincs ötletem hogy mit csináljak vele pfff
Lekvár rengeteg van és próbáltam aszalni de mindig mikor az üvegbe kerül pedig ki van szárítva akkor begombásodik,tavaly is így jártam vele és idén is.Nem értem mi a baj mikor kiszáradva rakom a tiszta üvegbe és zárom le az üveget azonnal.Mindegy ezt már nem próbálom mert értelme nem sok.
Még arra gondoltam hogy veszek egy aszalógépet hátha akkor sikerülne.Eddig sütőben csináltam.Lehet az a gép jobban konzerválná fene tudja.Néztem már és van elfogadható árban is.Enni szoktam még a fügét de nem sokat mert nagyon édes.Sütit lehet még belőle sütni.Csináltunk likőrt is belőle.Nem tudom milyen még nem nyitottuk ki.Biztos finom.Szerintem még lesz itt alkalom bőven grillezni.Kicsit hűvösebb van de ennyi meg az eső.Nálunk már nem szakad,nap is kisütött tehát melegszik kicsit ismét.
Kata
Négy db szőlőtőkénk van ami pálinka készítésre van elhasználva. Vastag a héja, és sok a magja, így enni nem olyan jó. De van egy csemege szőlőnk is amit már mi ültettünk, azt enni is lehet.
Ügyes vagy, biztos finom lett a torta.
Még nem tudom hányra kell menni, majd holnap kell telefonálni. De ha jól emlékszem mindig 11-re hívtak eddig beültetésre. De majd látjuk.
Az aszalógép az jó. Ismerősömnek is van, és nagyon szereti.
Anikó
Sziasztok!
Anikó: nagy drukk holnapra!! :))
Kata: A fügét mi is csak lekvárnak tesszük el, de nincs aszalógépünk.
Hogy vagy?
Sziasztok!
Szintén nagy drukk holnapra Anikó😍🤞
Igen.lekvárnak nagyon finom jó fahéjasan,kicsi vaníliáscukorral
Befőttnek szoktam még eltenni a fügét.Próbáldd ki Zsu mert nagyon finom úgy is.A keményebből kell nem a puhából mert szétmenne.Szoktam bele tenni fahéjat,szegfűszeget a lébe.Dr Oetker befőttartósító a jó vagy bármilyen.
Jól vagyok,köszönöm.Néha szurkál a hasam alja de semmi extra nincs.
Progitól van biztos meg a hormonkezeléstől.Nem képzelek oda semmit sem.
Ma eszembe jutott hogy reggel teszteljek XD
Jó hülye vagyok meg kell hagyni.Úgy se mutatna semmit sem.😉
Te hogy vagy Zsu?Minden ok?
Anikó mikor kell menned a FET-re holnap?11-re?
Kata
Kata: ha kaptál hcg tartalmú szurit, akkor mutatná már, hogy kiürült-e. Szóval nem hülyeség a tesztelés, mert, ha már negatív a teszt, akkor, amikor következőleg pozitív lesz, akkor az már tuti, hogy a bébi és nem a hcg szuri. Illetve, ha halványodik napról napra, akkor is látod, hogy mikorra ürül ki a hcg és mikortól erősdik majd. Szóval nem feltétlenül hülyeség. :)
Igen, köszi, minden oké. Növöget. :) Most majd a genetikai uh a következő lépés.
De jóóóó
Örülök neki hogy jól vagytok😘
Vigyázz magatokra és pihenj jó sokat!
Kaptam az Ovitrelle-t,19-én kellett beadnom este tehát már 9 napja volt.
Az ha jól tudom 10-12 nap alatt ürül ki
Igaz amit írsz Zsu de én nem akarok ennyit tesztelni.Múltkor is nagyon idegesített az a sok teszt a vége felé már.
Max 2-szer esetleg 3-szor akarok tesztelni többször nem mert engem stresszel.Tudod mindenki másképp csinálja.Te semmit nem éreztél mikor beágyazódott a babád?Csak akkor gondoltad hogy baba van mikor nem jött meg?De egyébként semmi úgymond tüneted nem volt?
Kata
Sziasztok! Anikó vagyok:
Köszi a drukkot:) 10-re kell mennem majd holnap.
Ma egész délután takarítottam, házimunkát csináltam amit holnaptól nem lehet:) Este még edzek egy utolsót, holnaptól nekem csak sétálni lehet az előzmények miatt.
Én se szoktam a tüneteket keresni ilyenkor. Mivel kapjuk a hormonokat, így az is befolyásolhatja. Egyet értek veled Zsu, én se szeretek naponta tesztelni. Legutóbb is férjem akarta, hogy már a 9.napon megnézzük. Én még vártam volna vele. Én nem is láttam akkor a 2.csíkot. Ő állítólag látta:D Vagy csak odaképzelte:) A 11.napon már én is láttam halványan. De hát a pozitív tesztnek se úgy örülünk mint az elején. Na de bízzunk benne, hogy most máshogy alakul.
Nagyon jó hír Zsu:) Kívánom a legjobbakat:) Majd ha lesz kedved beszámolhatsz a genetikai vizsgálatról is. Aranyos vagy, hogy itt maradsz velünk:)
Sziasztok! Anikó vagyok:
Megérkeztünk haza. Nem volt egy egyszerű nap. Sok hülye az utakon (a szokásosnál is jobban), majdnem baleset. Sokan köhögtek is a Kaáliban, remélem nem kaptam el semmit.
A lombik se ment eseménytelenül. Behívott a dokim magához, elmondta hogy az egyik embrió nem kelt fel. Van egy szólóban, így azt még megpróbálhatják kiolvasztani. Mondtam rendben, mert kettőt szeretnénk. Csak több esély van úgy. Megvolt a beültetés, utána mondta a doki, hogy végül a másik se ébredt fel, így mégis egy másik párt kellett kivenniük. Szóval 2-őt elveszítettünk ma:( eléggé elszomorodtunk azért. Próbálok ezen most nem agyalni, így legalább azokból nem lett vetélés. Azt mondta a doki, hogy nem lehet ilyenkor tudni mi történt (vagy a fagyasztás miatt, vagy hibásak voltak). Hát ez most elég érdekesen indul így, de bízzunk a legjobbakban.
Kijöttem az intézetből, és megbeszéltünk mindent a férjemmel, majd mondja most el kell mondania valamit, de ne ijedjek meg. Na gondolhatjátok ha így kezdődik egy mondat, hogy nem fogok megijedni...
Elmondta, hogy anyának nincs semmi baja, de ma karambolozott a kocsival, és nagyon tönkre ment. Nem ő volt a hibás. De legalább jól van.
Szóval eseménydús volt ez a napunk.
Ja és amin ma meglepődtem, hogy nem kell majd menni hcg vérvételre, hanem csak itthon tesztelni, aztán odatelefonálni. Azt mondták ez az új protokoll.
Neked se kell menni Kata?
Szia Anikó!
Nekem se mondták a vérvételt.Csak annyit hogy 14-16 nap múlva teszteljek és telefonáljak oda hogy mi lett az eredmény.
Esküszöm éreztem hogy gond lesz a kiolvasztás során,eskü hogy éreztem!
Gondoltam rád délelőtt és drukkoltam nagyon!Lényeg hogy lett beültetés.
Mennyi embriótok maradt még?Na ezért jobb is hogy mi sem tudtunk fagyasztani mert előfordul az ilyen.Szerencsétek volt hogy volt még és hogy ők felébredtek😄
Anyukádat sajnálom!Biztos sokkot kaphatott de nem esett baja és az a fontos!
Tényleg eseménydús nap volt nálatok!Mostmár lazíts és pihenj sokat!
Sikerülni fog szerintem most a lombikod!
Kata
Én próbáltam most elhesegetni a rossz gondolatokat. Előző 2 Fet-nél agyon izgultam magam, most valahogy nem volt bennem ez az érzés, hogy nem kelnek fel. Így ott hirtelen azért szíven ütött. De lehet volt rossz érzésem, mert éjszaka egyfolytában felkeltem, és alig bírtam vissza aludni. De inkább így történjen, mint beültetve sikertelen legyen.
Így maradt még 2 szép embrió, meg egy kicsi.
Igen, én is gondoltam rá, hogy milyen szerencsénk van, hogy volt még fagyasztva. Milyen borzasztó ha valaki megy beültetésre, és egy sem kel fel neki. Annyira nehéz, és borzasztó ez a lombikprocedúra.
Volt ott egy szegény csaj, aki mesélte ez a 3. punkciója, de egy beültetése se volt még, mert nem osztódtak. Reméli most fognak, szurkolok ismeretlenül neki is. Annyire megérdemelné mindenki, főleg aki így megszendved érte.
Jaja, most már pihenek. Persze ahogy sejtettem nagyon kímélő életmód van nekem előírva. De ezen nem lepődtem meg, már számítottam rá. Igaz ilyen rossz időben kevésbé lesz jó 1 órákat sétálni, de majd jól felöltözöm.
Köszi, aranyos vagy. Nem tudom mikor hinném el, hogy sikerült végre. Olyan jó lenne ha mindkettőnknek sikerülne, akkor szinte mindhárman egyszerre babáznánk.
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!