Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok! Anikó vagyok:
Hát én nagyon bízom benne, hogy nem történt semmi rossz Hajnival. Azután tűnt el, hogy írta jönnek Magyarországra:( Bízom benne, hogy jól van.
Biztos ügyes leszel Kata:) majd írd meg hogyan ment.
Sziasztok!
Jaj, a Cetrotide... Volt kiborulásom miatta. ;) Nekem ráadásul meg se mutatták, hogy kell, bezzeg a tök egyértelmű egyadagosat percekig magyarázták...
Gondolom, azóta már sikeresen túl vagy rajta! Az üvegcsén is van egy luk, mármint a nyakában lévő fekete bigyón. Azt fordítsd magad felé és akkor látod, hogy hová kell tenni a tűt, hogy felszívja. Volt olyan, amit kidobtam, mert sehogyse tudtam visszaszívni a cuccot. De ez csak egyszer volt, aztán már ment.
Kíváncsian várom a fejleményeiteket! :)
Sziasztok!
Sikerült beadnom a Cetro-t.A felszívásnál volt ismét kis zavar de aztán megnéztem jobban a videót és orvosoltam a "problémát".Beadás helyén kis duzzanat és bőrpír van de már múlik szépen.Mikor nyomtam befele az anyagot akkor olyan enyhe égő érzés volt de ennyi.
Holnap reggel ismét megyek vérvétel,UH.Majd írok mi a helyzet.
Hajnit hiányolom én is.
Kata
Na látod, ügyes vagy:) Nekem is nagy piros kör volt körülötte amikor kaptam. Ez sajnos ilyen szuri. Szép nagy tüszőket kívánok holnapra neked:)
Anikó
Köszönöm szépen!Én is sok sikert kívánok nektek!👍
Kata
Sziasztok. Anikó vagyok:
Mi újság Kata?😀 hogy vannak a tüszők?
Én most éjszaka azt álmodtam, hogy nem sikerült nekünk😔 Ilyen megérzésem is van😔 de lehet csak azért, hogy 5. és félek. Korábban mindig sikerült pozitívan hozzáállni, de most úgy tűnik nem megy. Hátha pont ezért sikerül☺
Sziasztok!
Minden rendben van.Van 5-6 db tüsző ami biztos jó lesz és vannak még kissebbek amiket keddig bevárunk és meglátjuk mennyi lesz végül leszívva.
Kedd reggel kell mennem a punkcióra.Megint kaptam 1 Cetrotide-ot tegnap.
Mikor beadtam akkor már nem duzzadt be a bőröm csak enyhén piros lett és 1 óra múlva az is eltűnt😊
Még ma megy a Pergoveris és Cetro kombó aztán vasárnap már csak a Cetro és este az Ovitrelle és nem kell már az Aspirin Protect sem holnaptól.
Az álomra ne hallgass.Én is álmodtam mikor még az inszemeknél tartottunk olyat hogy pozitív lett a tesztem és nem is volt egyszer sem az.
Lehet pont fordítva lesz az nálad ahogy írtad is.Nem csodálom hogy nem tudsz mindig pozitív lenni,ez érthető is.Nagyon drukkolok nektek hogy most sikerüljön🙏
Neked mikor lesz a FET?Tudod már?
Kata
Nagyon jó az 5-6 darab☺ Hát sajnos teljes stimulációnál ilyen sok a szuri, de bízzunk benne, hogy sikerül🤞🤞🤞
Próbálom azért elhesegetni amikor ilyen gondolatok jönnek, csak néha nehéz.
Még nem tudom pontosan. Hétfőn megyek Uh-ra. Valószìnűleg jövőhét utáni lesz az én számításom szerint a beültetés.
Nekem is vannak ilyen gondolataim amúgy.Mindenki gondol arra hogy mi van ha megint nem sikerül,nincs ebben semmi rossz csak reális és benne a pakliban hogy sajnos nem jön össze.Persze ne egésznap ezen agyaljon az ember dehát ez nem olyan egyszerű lelkileg.Én a 3 kisnyuszikámmal sokat foglalkozok és így könnyebb.Tegnap például hazaértem a Kabay-ból és képzeldd mikor kiengedtem őket a házikójukból akkor 2 odafeküdt a lábam alá és bújtak oda hozzám hogy simogassam őket💕Olyan jólesett hogy vártak engem és az a feltétel nélküli szeretet nagyon jó érzés.Azt szokták még csinálni hogy ha odamegyek a kerítésükhöz akkor felállnak 2 lábra és szaglásznak meg úgy megnyalogatják az arcom is.Kapok nyuszi puszit mindig😍
Nagyon szeretem őket!Olyan mintha mindig ott lettek volna az életemben.
Majd hogy már nincs olyan meleg kiülök hozzájuk a kertbe játszani.
Vegyetek ti is nyuszikát.Annyi szeretetet tud adni egy ilyen kis szőrmók😊
Kata
Nagyon cukik a nyuszikáid:) Legalább feltöltenek pozitív energiával téged.
Hogy vagy egyébként? Hasfájás, haspuffadás?
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!