Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok! Anikó vagyok:
Meg is kaptam a gyógyszereimet, kezdődik is a szúrkálás. Vérvétel viszont ma nem volt, pedig úgy emlékeztem, hogy lesz. Igaz nem bánom:) Így legalább gyorsan végeztünk is.
Nálad mi újság Kata?
Sziasztok!
Én is ma kicsit hamarabb végeztem mert nem voltak annyira sokan.Minden rendben van,fejlődnek szépen a tüszők.Újabb injekciókat megkaptam és pénteken kell visszamennem szintén UH,vérvétel miatt.Hétfő vagy kedd lesz meg a punkció,pénteken derül ki melyik nap legyen.Piros pólóban és fekete nadrágban te voltál Anikó?Mentél fel a 2.-ra gyalog és veled volt a férjed is.Vagy tévedek?
Ja Cetrocide megint fel lett de most 3 doboz,jajjj!Kicsit tartok tőle mert múltkor is bénáztam vele de most hátha nem.
Az a Pergoveris is kifogott rajtam tegnap mert beleszorult a tű a fecskendőbe mert ez olyan hogy benne van 900+450 egység és ebből adagolod ki magadnak a felírt dózist és a tűt cseréled csak benne mindennnap.Na tegnap nekem miután beadtam beleszorult a tű de hogy hogy azt nem is értem.
Kaptam ma újat nem az de tartok tőle hogy úgy járok megint a tűvel jajjj
Jobban szeretem az egy adagos dolgokat de mindegy nem én reszortom eldönteni hogy mit kapjak és mennyit de azért néha nem olyan egyszerű ám
Neked miket írtak most fel Anikó?
Kata
Mennyi tüsződ van jelenleg? (még lehet több is persze, csak kiváncsi vagyok)
Nem én voltam az. Én világos farmerben, és bővebb spagetti pántos kék felsőben voltam, összefogott hajjal. Nem biztos, hogy láttál, mert egyből fel kellett most menni, nem álltam így sorban vérvételre.
A Cetrotide-t én se szerettem, mert égett utána. Nekem szerencsére a férjem adja be a szurikat, én nem bírom a tűket:) Ha odanézek akkor elkezdek szédülni. Hát rosszul hangzik, hogy így beleszorul a tű neked. Nekem az ovaleap volt régebben amikor tűt kellett mindig cserélni.
Nekem most Clostilbegyt van 5 napig, mától Clexane. 2-szer lesz Bemfola, és kaptam egy újat ami még nem volt: Estrofem (ösztradiol). Vasárnapig ezek vannak, és hétfőn kell újra UH-ra menni fél9-re. Viszont nem lesz vérvétel ismét, amin viszont meglepődtem.
8-10-et számoltam mikor diktálta a doki a nővérnek.Pénteken ha visszamegyek rákérdezek,lehet addigra még több lesz ki tudja.
Nem láttalak szerintem.Én fekete alapon virág mintás ruhában voltam,arany színű szandállal szintén copfba összefogott hajjal,szőke a hajam amúgy.
Nekem nincs bajom a tűkkel.Eleinte féltem de már meg sem kottyan áááá
Nagyon egyszerű beadni ezekkel a ultravékony baba tűkkel az injekciót.Nekem nem égett múltkor Cetrocide után,semmit nem éreztem kb.Remélem most sikerül beadni egyedül.Csütörtökön kell az elsőt beadnom.
Úgy lesz hogy először a Pergoveris és várok 2 órát és úgy a Cetrocide.
Igen,nekem is volt egyszer Ovaleap.Majd óvatosabban tekerem bele a tűt,szerintem erősen tekertem bele és azért szorulhatott meg.
Ja érdekes hogy nem kell vérvétel.Van oka biztos.Pénteken derül ki az is hogy mikorra kérjem a pcr-t is
Kata
Nagyon drukkolok, hogy sok petesejt legyen:)
Én se láttalak szerintem. Nem voltam sokat lent, aztán egyből haza is mentem UH után.
Igen, ezek a tűk nem fájnak legalább (kivéve a Clexane, az fáj beadásnál, és utána is mar kb. 5 percig)
Mi úgy szoktuk ha egy este 2 szuri van, hogy egyik bal oldalba, másik jobb oldalba.
Sziasztok!
Én is utáltam a nem egy adagos szurikat...
Nekem egyszer se vettek vért a stimuláció közben. Már akkor is furcsálltam.
Örülök, hogy mindenkinél halad az ügy! :o) Nálunk semmi újdonság, még mindig két hét a következő uh-ig, ami az előzőtől eltelt két héttel együtt teljes örökkévalóságnak tűnik.
Anikó: a Clexane után jegeld pár percig a bőrödet. Nekem az segít. De így is csíp persze... Mindenesetre reméljük, hogy még nyárig küzdünk ezzel a problémával folyamatosan! ;o)
Sziasztok! Anikó vagyok:
Elhiszem, hogy örökkévalóságnak tűnik, nagyon szurkolok. Van egyébként rosszulléted?
Lehet kipróbálom ezt a jegelést majd, rosszabb úgyse lesz tőle :D
Hát igen, szívesebben csinálnám ha tudnám, hogy jól alakul a vége, és 9 hónapig így is lesz. Na de most hátha sikerül.
Sziasztok!
Zsu ez nagyon fura hogy nem vettek vért tőled egyszer sem főleg ilyen jellegű stimuláció során.Nézni kellene az ösztrogén szintet meg mindent pfff
Vagy nem tudni hogy milyen minőségűek a petesejtek illetve a hiperstimuláció is észlelhető a vérből,nyilván testi tünetekkel is jár dehát akkor is....
Jó felelőtlenek voltak veled.
Anikó eltudom képzelni mit érzel.De most talán szerencséd lesz!
Hajnival mi van??Nagyon fura hogy nem ír.Mindig írt előtte.Lehet neki is örömhíre lesz😊
Holnap be kell adjam azt a Cetrocide-ot.Néztem videót róla többször is XD
Nem a beadás a gond hanem a felszívás a vastag tűvel.Így hogy 2 perc az egész már nem tartok tőle annyira.Annyi a videó amin bemutatja hogy kell,nem egy nagy kaland.Menni fog az!Elsőre is majdnem sikerült csak a felszívás nem ment mert csak a 3/4 részét szívtam fel de most az egész menni fog.
Így álljatok ti is hozzá hogy menni fog!
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!