Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Szia Kata! Anikó vagyok:
Nekem amikor volt pont azt olvastam, hogy nem lesz fájdalmas. Nekem borzasztóan fájt, mert volt letapadás is. Utána még egy hétig is fájt nagyon.
Igen, kb 2 hét. De mivel sokszor késik lehet 3 hét is lesz.
Most is fagyasztott beültetés lesz. Ha nem sikerülne akkor van még fagyasztott embrió is. Biztos csináljuk még tovább. Az Ivig-en (drága infúziós kezelés) meg ismét elgondolkoznánk, és utána is járnánk még jobban.
Szia!
Igen,arról az Ivig-ről olvastam mert már többször írtad és az olyan hogy vagy beválik vagy nem dehát ez a biopszia is olyan csak ez ingyen van de meg kell mindent próbálni mert kitudja mi válik be végül.Nekem új stimuláció lesz most mert nem tudtunk faygasztani de most több petesejtet akarunk kihozni a dologból és akkor lehet fagyasztani is és nem kell előlről kezdeni mindent.Nekem nem szokott késni,egyszer volt a méhpempő miatt a késés de azóta semmi sőt hamarabb jött meg kicsivel most augusztusban is de azt nem is bántam.
Kata
Sziasztok!
Hogy vagytok lányok?Én ma voltam ciklusindításon mert tegnap megjött és így ma már mehettem is.Minden rendben volt.Megkaptam a szurit de most másmilyet próbálunk hátha jobb lesz mint a Bemfola volt.Röviden ennyi!Kedden kell vissza mennem szintén vérvétel,UH miatt.Izgi hogy hogy alakul a dolog😊
Remélem most több sejt lesz és fagyasztani is tudunk.
Anikó megjött már vagy mi a helyzet?Remélem ti is nemsoká tudtok kezdeni!
Zsu ti?Vagy még a menzeszt várod?
Hajni???Légyszi írj már valamit.Remélem jól vagy!!
Kata
Sziasztok! Anikó vagyok:
Nagyon izgi, hogy ti már el is indultattok Kata:) Nagyon szurkolok, hogy minden jól alakuljon most. Milyen szurit kaptál most?
Mi várjuk mikor jön meg. Elvileg jövőhéten telik le a 28 nap, de nekem 1 hetet is késik valamikor. Majd látjuk... de tegnap már elkezdtem picit görcsölgetni, de ez 1 héttel hamarabb is szokott.
Jövőhét hétvégén férjem menni akar tesójához, hát kicsit se örülök. Folyton csak panaszkodik mindenért, most nem igazán van erre szükségem. Ráadásul lehet koronavírusos az exférje, de a gyerekek össze-vissza járnak kettejük közt. Most nem kellene a koronavírust se elkapni. De férjem nagyon menni akar, hogy idén nem voltunk. De ezt pont most kell kitalálják? Sokszor nem értem a gondolkodását férjemnek... Anya szerint néha túlságosan is a lombik körül forog a gondolatom, de szerintem ilyenkor igenis jobban kellene magunkra vigyázni.
Szia Anikó!Kata vagyok
Pergoveris-t kaptam.Egy tollban van 900 NE és keddig az elég vagyis marad is benne de majd nem dobom ki mert lehet kelleni fog a maradék de majd mondja a doktor bácsim mi legyen a maradékkal.
Megint kezdődik a sógornő kálvária jajjj
Meg vagy nélküle azt látom és nem is csodálom így a leírás alapján egy igazi sárkány pfff
Nem tudsz valamit kitalálni hogy ne kelljen oda menj?
Mondd hogy nem érzed jól magad vagy mit tudom én
Kell vigyázni persze de neked úgyse kell pcr teszt ha ez vigasztal
Nekem majd kell egy 48 óránál nem idősebb punkció előtt
Nálunk sógornőmék vettek egy kutyust.Cuki amúgy de nem tud szépen játszani és belekapott múltkor a számba meg a kezemet akarta harapdálni de hozzáteszem 4 hónapos még csak és kutyaiskolába is jár.Majd akkor játszok vele ha lenyugodott🤔
Szia Kata:) Anikó vagyok:
Hát mondtam már férjemnek, hogy menjen akkor egyedül ha annyira akar, de ugyebár ugyanúgy hazahozhatja a vírust. De csak kevesebb esély lenne így. De nem tetszett neki ez az ötlet. Egész nyáron kitalálhatták volna ezt a látogatást...de nem, pont most lombik közben/előtt kell ezt kitalálni. Meg hát jön is a következő hullám:(
Tudom, hogy nekem nem kell pcr teszt most, de gondolom nem tenne jót a lombiknak sem ha koronás lennék. És ugyebár nekünk ez már az 5., szóval ha nem sikerülne (de reméljük sikerülni fog), akkor következő fizetős lenne már.
Anyáéknak is lett nemrég egy kölyök kutyus:) Igaz ő már lassan 1 éves ha jól emlékszem, kb fél éve van náluk. Imád ugrálni nagyon, meg múltkor nekem is meg akarta enni a kezem:)
Szia!
Nem rosszból írom de ennyire ne rettegj a vírustól.Párod is unja már a vírus mizériát az biztos és érthető is.Főleg hogy be vagytok oltva pluszba
Azt is megértem hogy nem szeretnéd főleg a lombik miatt elkapni dehát egy sima vásárlással is haza viheti bárki mert egy árun is rajta lehet a vírus,érted?Nyilván oda figyel az ember de nem lehet kiküszöbölni teljesen.
Ne sértődj meg mert tényleg nem bántásból írtam.
Sokan gumikesztyűvel és maszkkal is elkapják oltottan,ez ilyen míg más vagy el se kapja vagy észre se veszi hogy elkapta.Olyan ez mint a lottó
Mondom nyögdd be hogy fáj a fejed vagy menj el vele és add elő hogy nagyon hasogat a fejed és akkor hazamehetsz😊Ilyet én is csináltam már mikor nem volt kedvem barátnőmmel valahova menni de nem akartam hogy megsértődjön és így egyszerűbb volt.Tudom nem szép ez a füllentés dehát néha muszáj,ilyen az élet.Vagy elviseled azt a pár órát a sógornődnél ennyi.
Nem jó hogy ennyire nem jöttök ki egymással dehát van ilyen sok családban ez nem olyan nagy extra.Úgyse mentek jó sokáig majd megint,gondolj erre
Kata
Ne aggódj, nem sértődök meg:)
Nem arról van szó, hogy annyira rettegnék a vírustól. Boltba is járunk, családhoz is ugyanúgy járunk, haverjával eljárnak ide-oda. Tehát kicsit se zárkózunk be. Legutóbb beültetésnél férjem találta ki, hogy ne menjek boltba, hanem egyedül intézi inkább. Most arról van szó, hogy szinte biztos, hogy koronavírusos az exférje, akivel találkozik a sógornőm is, meg a gyerekei is. Azért az más szitu ha boltban elkapom valakitől, mert nem tudjuk, hogy vírusos. De így hogy szinte biztos, hogy az, így azért nem akarok kockáztatni. Ráadásul apa nincs is beoltva, és el van hízva+cigizik is. Így csak reméljük, hogy nem kapja el....
Találkoztunk is nemrég sógornőmmel, beugrott negyed órára. Meg nyáron is beugrottak 1-2órára. Tehát nem arról van szó, hogy egyáltalán nem találkoznak. Konkrétan kihisztizi férjemnél, meg néha érzelmi zsarolással él... nem szeretem ha valakiezt csinálja.
Befüllenteni ilyet nem tudok, mert Békéscsabán lakunk, és Dunaharasztira (Budapest mellett, tehát 2,5 óra út) kellene hozzá utazni, azaz ott is kellene aludni. Ha itt lakna az más lenne, de jobb is hogy ilyen messze van. Szóval nem pár óráról van szó. Szóval egy teljes napos panaszáradat lenne.
Anikó
Így más az egész.Értem már!Így igazad van hogy nem szeretnél menni és még ott is aludni jajjj
Sok ez már a jóból!Nem irigyellek....
Vagy indulás előtt 1-2 nappal kezdődő migrén lehet még mert az eltarthat akár napokig is ha ennyire nem akarsz menni.Jobb most nem jut eszembe.
Ha migréned van akkor nyilván nem várná el senki hogy megjelenj.
Jó kifogás sose rossz,tudod.
Vannak ezek a "kötelező" jó pofizós dolgok amiket én se szeretek
Olyan kellemetlen
Agyalok még rajta hogy mit tudnál mondani hogy ne kelljen menj.Van még idő,hátha eszembe jut valami frappáns😊
Az a baj hogy nem lehet máshogy megoldani,muszáj befüllenteni
Kata
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy mindkettőtöknél haladnak a dolgok. :)
Anikó: én nem mennék. Azt mondanám a férjemnek, hogy ne most menjünk, hanem várjuk ki a két hét lappangási időt és utána. Mondjuk, én szerencsés vagyok, nekem a férjem erre végülis azt mondaná, hogy oké. Sőt, talán el se akarna menni egy ilyen helyzetben. Illetve, mi maszkot hordanánk, amikor csak lehet. Nem tudtok valahol egy olcsóbb panzióban aludni? Az is egyfajta kompromisszum. Tudod - a férfiak egyik szuperereje a sérthetetlenség. ;) Mindig úgy gondolják, hogy őket aztán nem érheti baj...
És, akkor a sunnyogásom oka...
Mindig olvastalak ám titeket, hogy mi a helyzet nálatok, csak lapítottam. Persze tudtam, hogy nem fogok tudni még vagy másfél hónapig csendben maradni. Szóval az a helyzet, hogy nem mentünk lombikozni, mert nem jött meg. :) Most nagy az izgalom és reménykedünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!