Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
 641/862 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem értem ezeket a határidőket a magánokkal kapcsolatban... Ha jövő júliustól veszik el tőlük a jogot, akkor miért most szeptemberben lehet utoljára új programot kezdeni?? Szerintem egy teljesen kivizsgált illetőnél akkor még jövő június elején is lehetne indítani, hiszen a dolog érdemi része 2 hét alatt lefut. Akinek meg még egyáltalán nincsenek vizsgálatai, annak lehetne mondjuk január vége a határidő, mert akkor még van 5 hónap a vizsgálatokra meg a stimulálásra (ami nem kell, de azért legyen). Nem?
2021. aug. 4. 17:30
 642/862 anonim ***** válasza:

Elolvastam a cikket és igen 2022-ről van szó benne.Akkor nem értem hogy honnan szedte ezt az ismerősöm.Nem értem amúgy miért a lópikuláért van erre szükség mármint hogy az összes meddőségit államosítsák mert azért nem mindenki akar mondjuk államiba járni mivel gyorsabb egy ilyen magán klinika sok esetben dehát ők sem mindehatók az biztos.Mindenki döntse el maga hogy magán vagy állami klinikára szeretne járni de ha államostíják az összeset akkor ez a választási lehetőség megszűnik.

Magán meddőségire már én is gondoltam de ha ugyanazt itt is megcsinálják mert a lényegi dolgok ugyanazok akkor minek fizessek?Extra vizsgálat ha kell akkor nyilván magánba megy az ember de nem rossz ez a szegedi Kaáli és normális orvosok vannak itt.

Igen ha ilyen hirtelen hal meg valaki az eléggé sokkoló és érthetetlen tud lenni.Nálunk is párom kiakadt ezen eléggé mert olyan hirtelen jött a hívás egy másik barátjától hogy tudja e hogy xy meghalt ő meg csak nézett hogy mi van pfff

32 éves nagyon fiatal még :( Nagyon sajnálom!Nemsoká kiderül mi volt a baj márha az igazságot mondják hm

Így nyaralni is jó sz@r lehet ezt megértem.Nálam azóta az ex legjobb barátnőm nem jelentkezett hála az égnek és remélem nem is fog de azért ideges vagyok mert nemsoká szülinapom lesz és attól tartok hogy akkor majd felakar köszönteni,jajjj neeee.....Nagyon remélem hogy nem mert én sem ksözöntöttem őt még februárban mikor a szülinapja volt.Gondolkodtam azon is hogy törlöm magam a face-ről mert igazából nem is használom a fiókom és akkor meg minek van?Értelme nem sok.Képeimet lementeném ami kell és ezzel be is fejezném ott a pályafutásom de ugyanakkor néha csak ott lehet egy-egy érdekes videót megnyitni úgyhogy nem is tudom hogy mit csináljak.

Lehet csinálok egy másik fiókot kép nélkül és ha valamit megakarok nézni akkor megtudom nézni,ennyi.

Ti nem vagytok face fanok?Én 3-4 havonta esetleg belépek ha eszembe jut de amúgy nem érdekel.Volt ez a Tiffany Dover nevű amerikai nővér akire ráfogták hogy meghalt az oltás után.Én semmi érdemlegeset nem találtam róla.Ti esetleg valamit tudtok?Csak kíváncsi vagyok

Kata

2021. aug. 4. 17:35
 643/862 anonim ***** válasza:

Igen Zsu ezt a szeptembert én se értem.Megkérdezem az ismerősöm hogy ezt hol hallotta.

Kata

2021. aug. 4. 17:36
 644/862 A kérdező kommentje:

Nekem is szeptembert mondtak, szóval nem értettetek félre semmit. :) Csak a jövő nyárhoz képest kicsit korainak érzem ezt a határt. Eddig csak az ügyintézővel beszéltem, majd megkérdezem a doktornőt is, hogy hogy is van ez.

Hát, én nem vagyok nagy facebookozó...fogalmam sincs sajnos...

2021. aug. 5. 09:56
 645/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Én nem is vagyok fent facebookon:) Nem hallottam erről a nővérről. Sajnos manapság már nem lehet tudni, hogy mi igaz az interneten, és mi az ami hamis ír. Főleg erről a hülye covidról...

2021. aug. 5. 10:21
 646/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Kivel mi újság? Nagyjából tudjátok már mikor indultok lombikra?

Sajnálom, hogy Hajni nincs az utóbbi időben, remélem nem történt semmi bajuk.

Én hétfőn megyek az endometrium biopsziára. Majd beszámolok róla milyen volt. Utána ahogy megjön a mensruáció (2-3 hét) akkor indulunk neki az 5.-nek. Remélhetőleg az utolsónak...

Vasárnap lesz a 6. házassági évfordulónk (de egyébként 14 éve vagyunk együtt), még el tudunk menni étterembe. Lassan jön gondolom a 4.hullám is:( Sajnos vége a nyárnak is lassan.

2021. aug. 26. 13:25
 647/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Velem semmi különös.Rokonokat körbe jártuk,mindenki jól van😊

Sok sikert a hétfői napra Anikó!Mi ha megjön szeptemberben akkor már mehetünk is.Meg van beszélve az orvosommal.2 hét múlva kell hogy megjöjjön és utána indul az aktion👍

Én nem bánom a nyár végét a meleg miatt mert már untam felettéb

Még sok boldog évet kívánok nektek Anikó!💕

Mi már 12 éve vagyunk együtt.

Hajnival nem tudom mi lehet.Fura hogy így eltűnt.Remélem nincs baj

Kata

2021. aug. 26. 21:27
 648/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Köszi szépen Kata:) Na akkor eléggé egyszerre fogunk indulni veled. Nekem is 2 hét múlva lenne esedékes, de szokott késni is sokszor. Na meg nem tudom, hogy a biopszia esetleg belezavar-e.

A nagy melegből nekem is elég volt, csak nem szeretem a hideget.

2021. aug. 27. 08:52
 649/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Túl vagyok a biopszián:) Internet segítségével jól beparáztam, néha nem kellene olvasgatni:) Annyira nem volt rossz mint ahogy ezek után számítottam rá. Nem volt kellemes, de túl lehet élni. Volt ott egy másik csaj is, neki már másodjára karcolták meg az endometriumot. Hát remélem, hogy ez nekünk segíteni fog. Ja és neki is az 5. lesz, csak ő 44 éves már.

Most vérzek picit, meg fájdogál (főleg ha nevetek, hapcizni még nem mertem:)

Szóval ha megjön akkor indulunk is újra. Ilyenkor olyan lassan telik az idő.

2021. aug. 31. 08:49
 650/862 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is olvastam mielőtt mentem volna HSG-re és beparáztam XD

Aztán mikor oda került a sor tavalyelőtt akkor meg szinte meg sem kottyant mert átjárható voltam és utána egy csepp vér sem volt szóval ennyit a netes olvasgatásokról.Örülök hogy jól ment minden.Eltelik gyorsan az a 2 hét neked is mert annyi még mire megjön,nem?

Nekem is kb 2 hét szóval lehet össze is futunk végre

Nem mindenkinek kell 2-szer az a biopszia dolog nyugi!Sikerülni fog ezúttal.Mit csináltok ha nem?Gondoltál már rá?

Kata

2021. aug. 31. 12:25
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!