Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Az jó hogy jó lett az EKG-d,örülök neki!
Elírták egy kicsit a leleted🤭Majd nézik ott a Kaáliban is hogy kicsit benézték😊Nem baj,a lényeg hogy jó az eredmény.
Hova mentek nyaralni?Jó pihenést!😉
Kata
Sziasztok! Anikó vagyok:
Köszi :) Pécs környékére megyünk egy hosszabb hétvégére. Kirándulás, borozás, egy kis lazítás:) Aztán majd úgyis jön az újabb lombik, meg valószínűleg a 4. koronavírus hullám.
Az jó!Érezzétek jól magatokat!😊
Kata
Sziasztok!
Mindenki jól van? :) Van valami hír? Vagy egyelőre 'csak' nyaralás?
Jó feltöltődést mindenkinek!
Sziasztok! Anikó vagyok:
Nálunk megvoltak a kötelező vizsgálatok múlthéten nyaralás előtt. Nagyrésze már meg is van az eredménynek. Valószínű augusztus végén valamikor lesz a biopszia, így szeptemberben lesz az 5.lombikunk.
Nálunk történt egy borzasztó/hihetetlen dolog is sajnos. 07/25-én meghalt egy barátunk:( Elment nyaralni Montenegróba, összeesett és meghalt. Nagyon durva... semmi előjele nem volt, csak egyik napról a másikra nincs. Ha most kellene lombikra menni, akkor biztos nem mennék. Augusztus végére remélem jobb lelki állapotba leszek.
Így a nyaralás se volt túl jó. Igazából jó volt, de amikor eszünkbe jutott akkor nagyon szomorúak lettünk. Férjem ráadásul együtt is dolgozott vele.
Nálatok Zsu van valami hír?
Sziasztok!
Hogy vagytok nagylányok?😀
Nekem is szeptemberben lesz a lombikom mert közbejött pár dolog ebben a hónapban ami miatt nem tudnék 2 naponta UH-ra mászkálni de nem baj.Lényeg hogy meg van sz összes vizsgálatom és páromé is még novemberig érvényes.
Szinte egyszerre kezdünk akkor Anikó😊
Sajnálom a barátotokat.Párom egyik nagyon régi barátja is meghalt nem olyan régen,én nem ismertem de akkor is durva hogy 40-es korosztályú pasi csakúgy rejtett szívproblémával elhunyt.Ja és oltás után történt a halála.Nem arra célzok hogy az okozta csak mondom hogy kapott oltást is.
Zsu nekem egyik ismerősöm azt mondja hogy szeptembertől megszűnnek a magán intézmények amik mesterséges megtermékenyítéssel foglalkoznak tehát hogy senki sem tud menni oda kezelésekre állítólag.Neked nem mondták ezt?
Vagy akkor rosszul tudja ezt az ismerősöm?Mert határozottan mondja hogy úgy lesz de ez annyira radikális volna azért hogy nem döntheti el az ember lánya hogy hova megy a meddőségét kezeltetni.Remélem valami félreértés mert te magánban szeretnél maradni,nem?Hajnival mi lehet?Remélem jól van
Kata
Bocsánat,helyesbítek mert szeptember az utolsó mikor lehet még jelentkezni kezelésre magán meddőségibe.Rosszul fogalmaztam.Ez rád nem vonatkozik Zsu!
Utána akkor hogy mi lesz azt nem tudom.Aztán bezár mind vagy akik ott vannak kezelve maradhatnak de újak már nem jelentkezhetnek vagy hogy a fenébe van ez?
Kata
Anikó vagyok:
én úgy tudom, hogy csak 2022-től avatkoznak bele a magánintézményekbe. Ebben is az szerepel: [link]
A mi barátunk 32 éves volt, mint én. Nekünk is sokminden eszükbe jutott: kapott ő is oltást, sokat edzett utána, szedett nemrég gyógyszert is hátfájásra. Nem tudjuk az okát jelenleg:(
Sziasztok!
Nagyon sajnálom a haláleseteket. Tényleg. :( Nagyon rossz ez, hogy egyik napról a másikra; ha már muszáj, akkor jobb talán, amikor fel lehet készülni rá.
Nálunk szerencsére nem történt haláleset a családban és a közeli ismerősök között, csak kórházi kezelés volt, de az is úgy tűnik, szerencsés kimenetellel.
Örülök, hogy mindenkinek megvannak a vizsgálatai. Akkor szeptemberben egyszerre kezdünk ismét. :)
Igen, mi most maradunk magánban. Igazából ők se tudják még pontosan, hogy mi lesz, hogy lesz. Elvileg szeptemberben lehet utoljára új pácienst felvenni (vagy új programot indítani? ez még nem tiszta nekem). Nekünk mindenesetre megvan a kezdő UH-ra az időpontunk szept. első hetére. Reméljük, ezt nem mondják le.
Hogy aztán mi lesz, azt nem tudom. Szerintem ezek a klinikák kifejezetten a meddőségi/termékenységi kezelésekre álltak rá. Ez csak az én gondolatom, de szerintem puszta nőgyógyászatot, andrológiát, labort nem éri meg nekik fenntartani IVF nélkül. Azt nem tudom, hogy ahol mi vagyunk, ők át akarnak-e állni az ivf-fel állmira és megmarad a többi kezelésük magánnak vagy mi lesz. Majd szeptemberben rákérdezek.
Egy esetlegesen szükséges harmadik lombikot (ami nyilván nem fog kelleni ;) már úgyse nagyon tudnánk kifizeni...szóval végülis nézhetjük úgy, hogy jó, hogy ezt eldöntötték helyettünk, hogy majd nem is lehet már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!