Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok!
Anikó: a hoxán, a petesejtdonoros lombik fórumban. Most tették fel 1-2 napja, de se előzménye, se folytatása, szóval erről ennyi az infó ott. (Persze fent van a kisregény többi része is, ami más vizsgálatokkal foglalkozik, de erről nincs más.) Az ottaniak külföldi klinikákon vannak, de, aki kap lipidet, az itt kapja. Mondjuk, az igaz, hogy vele/velük esetleg felvehetnéd a kapcsolatot, hogy ők mire és kitől kapják. Meg ebben az van, hogy az ivigre is kapható támogatás. Szóval akkor hátha! :)
Kata: nagyon sajnálom, hogy ti is csúsztok. :( Olyan rossz, hogy beleéli magát az ember és akkor a külső körülmények miatt mégse jön össze. De így legalább hosszabban regenerálódik a szervezeted! Hátha ez jót tesz. :)
Éssss, akkor, ha jól számolom, akkor szeptemberben újra együtt kezdünk? ;)
Anikó vagyok: sajnálom, hogy szabin van a dokid:( Maximum próbáljatok most még olyan programokat csinálni, amit lombik alatt nem lehet. Próbáld kiélvezni ezt a hirtelen jött szabad hónapot még. De tudom, hogy ilyenkor ez milyen nagy csalódás:(
Én a helyedben biztos bevállalnék egy másik dokit ha megint szabin lesz. Oly mindegy végülis kinél sikerül. De persze te tudod, hogy neked melyik a jobb. De én is másik dokinál vagyok már, mint az elején. Azért is adtam ezt a tanácsot, hogy próbálj meg egy másik dokit addig is, legalább nem kell szeptemberig akkor várni.
Nekem mindegy ki csinálja,ezen nem hezitálok csak haladjunk már engem ez motivál.
Anikó a doktornőnél vagy?Merthát kizárásos alapon más nincs ja meg az én dokim dehát ő szabin van és lesz is.
Nem akarok szeptemberig várni mert semmi értelme de majd látjuk hogy a körülmények hogy alakulnak,én már nem merek semmit sem mondani.
Lehet Zsu hogy akkor szeptemberben együtt kezdünk mindannyian😁
Az is jó mert legalább tudjuk egymást támogatni
Anikó sok sikert neked mindenhez
Kata
Anikó vagyok ismét:
köszi Zsu az infót:) Már sokszor hallottam erről a dokiról (arról is fura a stílusa), állítólag nagyon hosszú a várólista is. Mivel a lombikos dokink azt mondja, hogy orvosilag nem bizonyított még ez az Ivig, most biztos anélkül csináljuk. Hátha elég lesz ez a biopszia is. Ha mégsem sikerülne, akkor ismét tovább megyünk majd.
Én értettem félre amit írtál Anikó.Én tudtam hogy Dr.Wellingernél vagy én úgy értelmeztem amit írtál hogy átmentél máshoz ismét de akkor én voltam a hülye.Lehet nem választhatok de nem baj mert nekem teljesen mindegy kihez kerülök.Láttam a doktornő munkájának egy eredményét már😊Írtam még régebben hogy szóba elegyedtem egy kismamával a Kaáliban és ő a doktronőhöz tartozott és a második sikerült neki.Hátha követem a példáját
Kata
Anikó: rendben, nagyon-nagyon drukkolok, hogy a biopszia jó megoldás legyen! :)) Ha jól értelmezem, akkor lehet az ivig-hez is állami támogatást kérni a felsorolt dokiktól. Vagy annak az ára támogatással másfél milla?
Mi azért nem futunk neki augusztusban, mert nálunk úgy lenne, hogy a helyettes doki elkezdni, a saját meg befejezi a stimut és fizetősen azért ezt nem szeretném.
Ha államiban lennénk és egy dokira kellene cserélni a már meglévőt, aki végigviszi az egészet, én is cserélnék azt hiszem, mert, hát sose lehet tudni: több szem, többet lát. Szóval hajrá Kata! :)
Sziasztok! Anikó vagyok:
Támogatás nélkül másfél milla az Ivig kezelés Zsu. Igazából egyet akár ki is tudnánk fizetni, de mivel orvosok se értenek egyet benne, hogy van-e értelme, így azért más a helyzet. Ez is kb csak tippelgetés, mibt minden más is. Ráadásul ha nem sikerülne, akkor következőnél ugyanúgy ha ezt kellene fizetni, az már ugyebár 3 millió lenne.
Sziasztok!
Anikó szerintem se menj Ivig-re
legalábbis támogatás nélkül tuti ne mert ez nagyon drága és ki tudja segít e de ha támogatással el lehet intézni az úgy rendben is van.
Zsu köszönöm a drukkot és ha fizetősben lennénk akkor én sem akarnám hogy "körbe adjanak" és igazad is van,inkább várjátok ki míg ott lesz a te orvosod és ráér veled foglalkozni.
Tegnapi alkotásom.Úgy érzem muszáj megmutatnom és szívesen meg is kínálnálak vele titeket egy kávé kíséretében:
Most paradicsomot főzök be olaszos fűszerezéssel
Kata
Sziasztok! Anikó vagyok:
Jól néz ki Kata, ügyes vagy :)
Én ma voltam a terheléses EKG eredményemért. Azt mondta a doki, hogy nincs probléma, de 1 év múlva menjek azért kontrollra.
Viszont jót röhögtünk a leleten:) véletlenül a gépen azt állították be, hogy férfi vagyok. Így mindegyik oldalon az szerepel, hogy neme: férfi.
Jövőhéten meg megyek a Kaáliba a kötelező vizsgálatokra is.
Csütörtöktől vasárnapig pedig nyaralni megyünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!