Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯
 621/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Anikó: a hoxán, a petesejtdonoros lombik fórumban. Most tették fel 1-2 napja, de se előzménye, se folytatása, szóval erről ennyi az infó ott. (Persze fent van a kisregény többi része is, ami más vizsgálatokkal foglalkozik, de erről nincs más.) Az ottaniak külföldi klinikákon vannak, de, aki kap lipidet, az itt kapja. Mondjuk, az igaz, hogy vele/velük esetleg felvehetnéd a kapcsolatot, hogy ők mire és kitől kapják. Meg ebben az van, hogy az ivigre is kapható támogatás. Szóval akkor hátha! :)

Kata: nagyon sajnálom, hogy ti is csúsztok. :( Olyan rossz, hogy beleéli magát az ember és akkor a külső körülmények miatt mégse jön össze. De így legalább hosszabban regenerálódik a szervezeted! Hátha ez jót tesz. :)

Éssss, akkor, ha jól számolom, akkor szeptemberben újra együtt kezdünk? ;)

2021. júl. 19. 13:31
 622/862 anonim ***** válasza:

Anikó vagyok: sajnálom, hogy szabin van a dokid:( Maximum próbáljatok most még olyan programokat csinálni, amit lombik alatt nem lehet. Próbáld kiélvezni ezt a hirtelen jött szabad hónapot még. De tudom, hogy ilyenkor ez milyen nagy csalódás:(

Én a helyedben biztos bevállalnék egy másik dokit ha megint szabin lesz. Oly mindegy végülis kinél sikerül. De persze te tudod, hogy neked melyik a jobb. De én is másik dokinál vagyok már, mint az elején. Azért is adtam ezt a tanácsot, hogy próbálj meg egy másik dokit addig is, legalább nem kell szeptemberig akkor várni.

2021. júl. 19. 13:33
 623/862 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy ki csinálja,ezen nem hezitálok csak haladjunk már engem ez motivál.

Anikó a doktornőnél vagy?Merthát kizárásos alapon más nincs ja meg az én dokim dehát ő szabin van és lesz is.

Nem akarok szeptemberig várni mert semmi értelme de majd látjuk hogy a körülmények hogy alakulnak,én már nem merek semmit sem mondani.

Lehet Zsu hogy akkor szeptemberben együtt kezdünk mindannyian😁

Az is jó mert legalább tudjuk egymást támogatni

Anikó sok sikert neked mindenhez

Kata

2021. júl. 19. 13:40
 624/862 anonim ***** válasza:
Nem, én Dr. Wellinger Károlynál vagyok (mióta elment szülni Dr. Márton Virág). Szimpatikus a doki egyébként, sokan dicsérték már a Szöllősi doktornőt is. De nem biztos, hogy te választhatsz, lehet aki jobban ráér majd.
2021. júl. 19. 13:47
 625/862 anonim ***** válasza:
100%

Anikó vagyok ismét:

köszi Zsu az infót:) Már sokszor hallottam erről a dokiról (arról is fura a stílusa), állítólag nagyon hosszú a várólista is. Mivel a lombikos dokink azt mondja, hogy orvosilag nem bizonyított még ez az Ivig, most biztos anélkül csináljuk. Hátha elég lesz ez a biopszia is. Ha mégsem sikerülne, akkor ismét tovább megyünk majd.

2021. júl. 19. 13:56
 626/862 anonim ***** válasza:

Én értettem félre amit írtál Anikó.Én tudtam hogy Dr.Wellingernél vagy én úgy értelmeztem amit írtál hogy átmentél máshoz ismét de akkor én voltam a hülye.Lehet nem választhatok de nem baj mert nekem teljesen mindegy kihez kerülök.Láttam a doktornő munkájának egy eredményét már😊Írtam még régebben hogy szóba elegyedtem egy kismamával a Kaáliban és ő a doktronőhöz tartozott és a második sikerült neki.Hátha követem a példáját

Kata

2021. júl. 19. 14:44
 627/862 A kérdező kommentje:

Anikó: rendben, nagyon-nagyon drukkolok, hogy a biopszia jó megoldás legyen! :)) Ha jól értelmezem, akkor lehet az ivig-hez is állami támogatást kérni a felsorolt dokiktól. Vagy annak az ára támogatással másfél milla?

Mi azért nem futunk neki augusztusban, mert nálunk úgy lenne, hogy a helyettes doki elkezdni, a saját meg befejezi a stimut és fizetősen azért ezt nem szeretném.

Ha államiban lennénk és egy dokira kellene cserélni a már meglévőt, aki végigviszi az egészet, én is cserélnék azt hiszem, mert, hát sose lehet tudni: több szem, többet lát. Szóval hajrá Kata! :)

2021. júl. 19. 17:22
 628/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Támogatás nélkül másfél milla az Ivig kezelés Zsu. Igazából egyet akár ki is tudnánk fizetni, de mivel orvosok se értenek egyet benne, hogy van-e értelme, így azért más a helyzet. Ez is kb csak tippelgetés, mibt minden más is. Ráadásul ha nem sikerülne, akkor következőnél ugyanúgy ha ezt kellene fizetni, az már ugyebár 3 millió lenne.

2021. júl. 20. 09:56
 629/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Anikó szerintem se menj Ivig-re

legalábbis támogatás nélkül tuti ne mert ez nagyon drága és ki tudja segít e de ha támogatással el lehet intézni az úgy rendben is van.

Zsu köszönöm a drukkot és ha fizetősben lennénk akkor én sem akarnám hogy "körbe adjanak" és igazad is van,inkább várjátok ki míg ott lesz a te orvosod és ráér veled foglalkozni.

Tegnapi alkotásom.Úgy érzem muszáj megmutatnom és szívesen meg is kínálnálak vele titeket egy kávé kíséretében:

[link]

Most paradicsomot főzök be olaszos fűszerezéssel

Kata

2021. júl. 22. 15:14
 630/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Jól néz ki Kata, ügyes vagy :)

Én ma voltam a terheléses EKG eredményemért. Azt mondta a doki, hogy nincs probléma, de 1 év múlva menjek azért kontrollra.

Viszont jót röhögtünk a leleten:) véletlenül a gépen azt állították be, hogy férfi vagyok. Így mindegyik oldalon az szerepel, hogy neme: férfi.

Jövőhéten meg megyek a Kaáliba a kötelező vizsgálatokra is.

Csütörtöktől vasárnapig pedig nyaralni megyünk:)

2021. júl. 22. 15:32
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!