Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
 581/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok.

Még azóta se jött meg egyébként, nem tudom hogy orvoshoz kellene-e menni már. De ha meg bejelentkezek, akkor tuti megjönne:)

Én arra gondoltam, hogy majd akkor telefonálok a Kaáliba a kötelező vizsgálatok miatt ha végre megjönne a menstruáció.

Igen az én dokim is azt mondta, hogy a beültetéstől kell számolni a 90 napot.

Én se akartam sokáig várni a következővel, csak nekünk még ugyebár előtte van az endometrium biopszia is, így csúszik 1 hónapot.

Hát ha ott van az árlistán az EmbrioGlue akkor gondolom létezik náluk is, csak valószínűleg fizetni kell érte, ha Tb-sen nem csinálják. De kérdezz rá legfeljebb:)

Nekünk szerencsére a hálóban van klíma, így egész jó. De szerintem nekem a sok hormonkezelés is felborította a melegérzetem. Régebben sokkal jobban bírtam a meleget mint manapság.

2021. jún. 30. 10:40
 582/862 anonim ***** válasza:

Szia Anikó!

Lehet hogy a hormon kezelések miatt is nehezebb a meleget tolerálnod bár nem feltétlen mert nekem nem volt még olyan sok és mégsem bírom olyan jól mint 20-on éves koromban de ez persze egyéni.Nálunk a konyhában és a hálóban is van klíma szóval így jó csak fürdeni szoktam kimenni és a nyuszikhoz és persze a zöldséges kertbe vagy locsolok a ház körül.

Képzeljétek meséltem hogy összevesztem egyik ismerősömmel több mint egy éve és nemrég néztem messengeren hogy írt egy hónappal ezelőtt amiben kérdezte hogy terhes vagyok e mert velem álmodott.Nem válaszoltam neki mert miután összekaptunk ő csúnya célzást tett ki a face-re miszerint a szemetet ki kell seperni és tudom hogy rám célzott és többen is beszólogattak ott alatta.Na mindegy lényeg a lényeg hogy nem szeretnék vele semmilyen kapcsolatot létesíteni de megnyitottam az üzenetet mert kíváncsi voltam aztán megjelöltem olvasatlannak.Szerintetek akkor ő mit lát?Látja hogy elolvastam vagy nem?Ja meg másnapi üzi is lett volna csak azt törölte így mutatta a messenger.Szerintetek bunkó vagyok mert nem válaszolok neki?Nem szeretnék vele beszélni ez az igazság és nem mert haragszom vagy utálom hanem csak egyszerűen már nem érdekel de rosszat sem akarok neki.

Kata

2021. jún. 30. 12:36
 583/862 anonim ***** válasza:

Szia Kata!

Nekem nincs messengerem (nem vagyok facebookon), így ebben nem tuok segíteni, hogy látja-e. Szerintem nem vagy bunkó. Ha így a hátad mögött még sértegetett is, akkor jogod van hozzá hogy így dönts. Ha nem válaszolsz neki akkor le fog esni neki, hogy részedről ennyi volt ezek után.

2021. júl. 1. 08:23
 584/862 anonim ***** válasza:

Szia Anikó!

A másik dolog pedig az hogy miután mertem neki mondani hogy pár napig ne beszéljünk akkor nekem támadott mégpedig olyan csúnya sms-t írt hogy na...

Írta például hogy én egy nagyon rossz ember vagyok és az életben soha többé nem fog engem keresni és tett egyéb bántó célzásokat is.Nem haragszom csak nincs elfelejtve a dolog ennyi az egész.Már a barátság elején is voltak bajok mert megosztottam vele valamit amit még másnak nem mondtam el és ő szépen tovább adta.Úgy derült ki hogy volt egy barátnője aki engem nem kedvelt különösebben és összevesztünk és a vita hevében a képembe vágta hogy neki elmondta amire én megkértem hogy ne mondja senkinek.Érted?Így akkor hagyjuk az egészet.Nem voltak már közös élményeink sem a vége felé és így nem lehet.Szilveszterkor is olyan fura volt mert hívott 30-án de nem tudtam felvenni aztán bepukkadt szerintem na mindegy én 31-én hívtam hogy boldog újévet kívánjak erre nem vette fel.Ok mondom nem baj vártam estig és írtam sms-t.Aztán nem is írta hogy buék hanem elkezdett kérdezősködni hogy mi mentünk e valamerre.Én írtam hogy semmi kedvünk nem volt főképp mert októberben halt meg apukám és amúgy sem.Erre írta hogy érdekes mert párom a kollégáival tud céges bulizni velem pedig sehova sem megy.Én írtam neki hogy tök mindegy mert nem volt akkor sem kedvünk menni,ennyi.Aztán én már nem is hívtam és sms-t sem írtam hanem lexartam.Utána pár nap múlva kötekedő sms-t írt hogy miért nem kívántam boldog újévet a lányának holott én írtam még 31-én hogy buék mindenkinek,gondolom a mindenkiben benne van a lány is.Ezt írtam neki vissza és erre írta hogy én milyen bunkó ember vagyok.Nem értem miért de mindegy.Aztán letiltottam a telómon de az sms-ek csak jöttek.Feloldottam és akkor mondtam neki hogy pár napig ne beszéljünk és utána írta a csúnya sms-ket és a célzás a face-en.Ez volt 2020 januárjában szóval több mint 1 éve.Hugával is már összefutottam és kérdezte hogy mi történt mert nem mondta el hogy mi van neki.Én annyit mondtam hogy lejárt ez a barátság és ennyi de én haragszom de ez ennyi volt.Így hogy a részleteket is leírtam más azért a sztori.Ja és hozzáteszem hogy mindig számíthattunk egymásra de aztán valami nagyon elromlott és ez lett a vége.Nincs mit tenni

2021. júl. 1. 09:12
 585/862 anonim ***** válasza:

Ja meg arról már ne is beszéljünk hogy nem vagyunk már olyan nexusban hogy ilyen magánjellegű kérdésre válaszoljak hogy babát várok e vagy sem.Majd kiderül ha várandós és a hugával összefutunk és már pocakom lesz majd utána úgyis mondja neki hogy látott pocisan,ennyi.Huga nagyon rendes csaj és kedvelem.

Kata voltam

2021. júl. 1. 09:14
 586/862 anonim ***** válasza:

nem haragszom-ot akartam írni

várandós leszek-et is akartam írni

2021. júl. 1. 09:17
 587/862 anonim ***** válasza:

Hát ezek után még jobban megértem, hogy eleged van belőle. Te legalább meg tudsz tőle szabadulni, nekem sógornőmet meg el kell viselnem:( Férjem nem is díjazza, hogy elegem van a tesójából, de már így is régóta nyeltem. Na mindegy. A lényeg, hogy szerintem ne érezd rosszul magad!

Anikó voltam

2021. júl. 1. 09:26
 588/862 anonim ***** válasza:

Igen egy baráttól könnyebb megválni de egy sógornőtől nem tudsz.

Sajnállak hogy el kell viseld még ha néha is.Nem díjazza a férjed dehát nem ok nélkül mert épp nem tetszik az ábrázata.Amiket eddig írtál én megértem hogy nem a szíved csücske pfff

De férjedet is megértem mert csak a testvére és szereti és téged is szeret.

Nem érzem magam rosszul csak nem értettem mit akar.Remélem nem fog hívni telefonon bár kétlem mert akkor már hívott volna réges régen mert már 1 hónapja írta amit írt.Felvenném és mondanám hogy nem vagyok terhes és aztán elköszönnék és megkérdezném hogy vannak aztán hello.

Meg mondom másnap is valamit írt csak a messenger jelezte hogy kitörölte az üzenetet.Fene tudja mit írt.Lehet valami csúnyát ismét vagy békülni akart.Ezt már nem fogom megtudni de mondjuk mindegy is már mert végeztünk egymással.

Kata

2021. júl. 1. 10:18
 589/862 anonim ***** válasza:

Kedves Kata, Anikó és Kérdező,

111-Hajni vagyok :)

Micsoda történeteket írtok.. Nem irigyellek Anikó... Kata neked annyiból könnyebb, hogy megteheted, hogy az ilyennel nem beszélsz többet, csak hát az is fáj azért az embernek, hogy elveszít vkit, még akkor, ha tudja, hogy az ilyet nem kell sajnálni, akkor is marad egy tüske az emberben.

Ha már ilyen téma van, én is elmesélem, hogy én is lezártam egy barátságot.

Amikor terhes lettem, és neki megmondtam, nagyon furán reagált, amit akkor betudtam annak, hogy ő is nagyon vágyik gyerekre, de a párja még nem akar. Házat kell venni, össze kell házasodni (ezt jövőre tervezik), stb. Stb. 28 éves különben, a srác 40 felett van már.

Aztán, amikor először mondták nekem, hogy nem sikerült, akkor olyan volt a tekintete, mintha örült volna neki, de ezzel nem is foglalkoztam akkor, megvolt a magam baja. Közben jött a születésnapja is, amire meghívott engem is, meg egy másik barátnőjét, akit én nem ismerek. Ő is csak a párján keresztül ismeri, mert az ő kollégájának a felesége. 4 hónapos terhes volt akkor, és csak így hárman lettünk volna. Mondtam a barátnőmnek, hogy ne haragudjon, de én most így nem akarok elmenni..

Rosszul esett neki, nem nagyon értette, de elfogadta.

Majd jött a jó hír, hogy mégis ott a baba, és akkor megint csalódott volt. Nem érdekelt, mert én boldog voltam. Nem is keresett utána egy ideig, csak néha, de akkor is a német vizsgával kapcsolatban csak. A vizsgán viszont dumáltunk, de semmit nem kérdezett, hogy hogy vagyok, vagy ilyesmi. Kedvesnek viszont kedves volt.

Aztán elvágta a kezét úgy, hogy műteni is kellett. Arra is volt ideje, hogy a vérző kezéről meg magáról fotókat készíttessen a párjával.. amiket nekem el is küldött. Másnap megtudtam, hogy nem él a babám, meg is írtam neki, de vissza sem írt. Felhívott másnap, de csak magáról beszélt. Aztán amikor rám terelődött volna a szó, már le is akarta tenni. Visszatereltem a szót őrá, és még 20 percig dumált..

A következő napokban többször is írt, de egyszer sem kérdezte, hogy velem mi van. Akart találkozni, eljött hozzám, eldicsekedett az öltéseivel stb, majd közölte, hogy neki nemsokára mennie kell, mert dolga van. (Holott ő tette át erre a napra direkt, mert hogy ekkor nincs neki semmi más dolga)

Az utolsó kb 5 percében megkérdezte, hogy mi a terv a babaprojekttel, de rezzenéstelen, érzelemmentes ábrázattal hallgatta végig, nem is reagált rá. Indulásra készülődött, közben megbeszéltük, hogy majd ha hazaért, és ha megérkezett neki a vizsgaeredmény postán, akkor majd jelentkezik, hogy hogyan sikerült.

Jelentkezett is, de közölte, hogy nem mondja meg, és hogy nekem ez biztos fura, de reméli, hogy megértem. (Biztos, hogy sikerült neki, mert nagyon ügyes)

Kértem tőle magyarázatot, de nem válaszolt. Nem írt semmit, nem is hívott fel. Azóta egyáltalán nem beszéltünk, ez most már 3 hete.

Aztán így utólag végiggondoltam a történteket, szerintem ő csak a német miatt barátkozott velem, a terhességemre irigy volt, amikor meg nem sikerült, akkor meg örült, mert már korábban is panaszkodott, hogy a barátnői otthon (lengyel) már mind szültek, ő az utolsó, aki még nem. Gondolom, nem akarta, hogy megint egyedüli legyen.

Legalább bunkó nem volt, nem sértegetett, de akkor is csalódtam.

Más téma, szintén nem túl vidám:

Úgy tűnik, hogy péntek délelőtt megyünk haza autóval (12 órás út), de nem a vizsgálatok miatt, hanem mert a nagymamám kórházban van, és úgy tűnik, hogy nem sok ideje van hátra. Napok kb.

Remélem, még tudok vele találkozni és elköszönni tőle legalább, de lehet hogy már csak a temetésére érek haza. Sajnos nem tudok előbb menni. Két hetet leszek otthon. Utoljára 1 eve voltam.. :(

2021. júl. 5. 23:08
 590/862 anonim ***** válasza:

Szia Hajni!

Nem semmi a "barátnőd".Nagyon gáz ahogy viselkedett.Ne beszélj vele soha többet mert az ilyen nem barát.Nálunk ezzel a csajjal ilyen gond nem volt mert mindig meghallgattuk egymást és segítettünk is egymásnak amiben csak tudtunk.Irigy volt rád ez a nő mert teherbeestél.Gusztustalan egy dolog ez és szót sem érdemel.Felejtsd el mintha nem is létezett volna sohasem.Igazad lehet hogy a tanfolyam miatt barátkozott veled.

Ennek az embernek csak akkor jó valaki ha úgymond a hasznára van legyen az hallgatóság vagy bármi más pffff

Ne bánkódj ezen mert nem veszítettél semmit sőt inkább nyertél mert megszabadultál a negatív energiától amit ő képviselt.

Mamádat nagyon sajnálom!😢El fogsz tudni köszönni én úgy érzem.

Kata

2021. júl. 6. 07:33
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!