Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
De gondolkoztam rajta, viszont itt az sem olyan egyszerű, van, ami pl 2 vetéléshez kötött, hiába fizetnék érte.
Mindenesetre majd ha megyek a nőgyógyászhoz, akkor majd a házi orvoshoz is bemegyek, és tőle is megérdeklődöm, hátha ő tud olyan vizsgálatra küldeni, amire a nőgyógyász nem. Ha nem, akkor marad a fizetős.. ott is meg kell érdeklődnöm. De előbb még a német elnevezéseket is ki kell keresnem, mert azokat nem tudom.
Nekem múltkor vmitől magas lett az az érték, ami az autoimmunbetegségeket jelöli.. és bármelyikről is legyen szó, egészen biztosan használ rá a gluténmentesség, és az terhesség alatt is tartható.
Na meg annyi sikersztori van ezzel kapcsolatban, hogy én ezt mindenképp megpróbálom. Veszítenivalóm nincs.
Igen ZB, szerintem is hagyd rá. Nekem is van ilyen fiú ismerősöm. Bármit tanácsolsz neki, közli, hogy hülyeség, ő azt próbálta, nem használ. Valójában semmit nem csinál. Még koplalni sem koplalt :) Szóval tényleg semmit.
A másik is mindig hozzám jön, csak o a szerelmi gondjaival. Tanácsot kér, megkapja, majd csak azért sem azt csinálja, hanem amit a fejébe vett, hiába mondom neki, hogy az balul fog elsülni. Aztán jön hozzám megint, hogy ő elcseszte... de ezt megcsinálta már vagy 50x, egyszer sem hallgatott rám és mindig rá is fázott.
Nem szabad sulykolni senkinek semmit, mert a végén még akár a kapcsolat is rá mehet. Majd rájön előbb-utóbb, hogy igazad volt. Ha nem, akkor meg az az ő baja. Fogadd el őt ilyennek :)
Nekem is többet kellene mozognom, jóval többet. De az idő is rossz állandóan, egyedül is vagyok szinte mindig, semmi kedvem hozzá. Ez az igazság. Most meg a kedvem is rossz, és nekem nem termelődik sport közben boldogsághormon. Biztosan rosszul vagyok bekötve, de én közben csak szenvedek és alig várom, hogy vége legyen.
111
En nem szenvedek altalaban ha mozgok csak ha epp sz@r a napom valami miatt.Eroltetem en is sokszor mert nem akarok ujra duci lenni mert nagyon rosszul ereztem magam ugy.Persze,en elfogadom az ismerosom csak o nem tudja magat elfogadni es itt a gond.Majd megszuli mi legyen.Nem ugy szuletunk hogy fittek es csinosak vagyunk de o elhiszi neha hogy valaki alapbol olyan.Van ilyen de nagyon ritka.
Z.B
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Tegnap mindenkinek pocsék kedve volt, legalábbis, akikkel beszéltem ma, mind ezt mondták. :)
Az nem jó hír, ha Németországban rossz az idő - duplán nem, mert ugye ott sem jó és ami ott van, az van itt is pár napon belül. Jó lenne már egy kis nyári idő.
Segíteni csak azon lehet, aki engedi. Aki csak kéri a segítséget, az inkább csak figyelmet szeretne, nem megoldást. Neki hiába mond bármit is az ember sajnos.
Szuperek vagytok, hogy mind sportoltok! Én nem... Én is csak szenvedek mindenféle sporttól, úgyhogy nem is erőltetem.
Igen, mi minden irányban elindultunk. Aztán majd az egyik bejön. Vagy mindegyik, egymás után. ;)
Majd akkor megkérdezem a nőgyógyászt, hogy mit mond erre.
Végülis, akkor mindenkinek van vmi lépés, amit meg kell fontolnia, el kell végeztetnie, amitől más lesz a következő lombik. Nem?
Én valahogy nem tudok nem tervezni. Ha kívülről nem is tűnik úgy, belül mindig azt gondolom, hogy na, most ez a hónap sikeres lesz és, amikor nem, akkor persze csalódom, hol kisebbet, hol nagyobbat. Én ilyen vagyok. Maga a lombik folyamat is a tervezésről szól tkp. Nem? Valahogy lazábban kellene venni az biztos, de nem tudom, hogyan és erre az nem segít rá, hogy a lombiknál is csupa terv minden. Lehet, hogy nem való nekem ez a lombik dolog, mert csak ráerősít a tervezésre, ami meg görcsösséghez vezet. Asszem, még nem tudom jól elmondani, de valami ilyesmit érzek. :)
Igen.En is tervezek mindig mert ugy mukodok☺A lombik is egy megtervezett es alaposan elokeszitett dolog.Tervek nelkul olyan ures minden.
Holnap nyultapot kell vennem meg meg par dolgot es a labkormom gel lakkozni mert a kezem mar 2 napja felujitottam☺
Z.B
En valahogy lemaradtam az az utolso 3 uzenetrol.. 🙈
Hat, Magyarorszagon jobb lenne a vizsgalatokat megcsinaltatni, mert lenyegesen olcsobb lenne, de nem tudom, mikor jutunk haza :(
1.200 km azert nem keves, hogy csak ugy hazaugraljak, plusz a ferjemnek mar nincs tul sok szabija.
Eloszor megvarom, hogy itt mire jutok, hatha van, amit tamogat a biztosito, aztan majd dontok. De szerintem a masodik lombikba itt vagunk bele, ha megvizsgaltak, ha nem. Ha a masodik is hasonloan alakulna, akkor mar tobb ajto nyilik ki itt is.. Ugy tervezem, hogy ha itt kint a 3. sem sikerul, akkor megyek csak haza, es ott folytatnam akkor maganban, mert tenyleg lenyegesen olcsobb a lombik mint itt. Es a 4. mar itt fizetos igy is ugy is. De azert meg fogom probalni a 4-et is megigenyelni, hatha. Volt mar, akinek tamogattak.
A tervezessel kapcsolatban.. maskepp nem is megy szerintem. Kell, hogy legyen az embernek vmi kapaszkodoja.
Mit csinaltatok a hetvegen? Mi voltunk egy kicsit kirandulni, fagyizni stb, vegre szep ido volt. Csutortokig sotet volt napkozben is a heten.. Borzalmas volt. Ha meg par napig eltartott volna, biztos mely depresszioba esek...
111
Sziasztok! 1-es vagyok:
Nekem se jelzett valamiért az oldal, lehet valami probléma volt.
Mi 1 hete ráírtunk emailt az egyik Habab bizottságos dokira, hogy működik-e még a bizottság, vagy tud-e bármit segíteni. Hát még nem válaszolt, de én nem is vagyok benne biztos, hogy fog….
A lombik igenis egy nagy tervezés, és stressz. Ugyebár megvan minden szabva, és mivel nagyon akarjuk, hogy sikerüljön nem is igazán lehet ezt lazán kezelni szerintem.
Drukkolok 111-es, hogy sikerüljön a vizsgálatokat megcsináltatni, borzasztóan működik ott ez a dolog.
Nálunk szombaton megint filagória készítés volt, este pedig szalonnát/kolbászt sütöttünk. Vasárnap férjem szüleihez mentünk, mert gyereknapon mindig azt szeretnék, hogy menjünk (pedig férjem idén lesz már 40 éves, én pedig 33). Délután pedig pihentünk, és sorozatot néztünk.
Sziasztok!
Mi hozzánk hétvégén jött egy ismerősünk grillezni de bár ne jött volna inkább mert annyira sötét hogy az már fájt nekünk🤦♀️
Politika volt az egyik téma és elkezdte a kormányt dícsérni pfff
De olyan butaságokat beszélt hogy azt hittem hülyét kapok és párom is.Rá is hagytuk a témát mert vita lett volna belőle....
Nem lehetett vele beszélgetni mert csak a magáét szajkózta tehát egy burok valóságban él🤭
Semmi extra velem amúgy:eddzek már 1 órákat,bemegyek dolgozni ha otthonról nem megoldható esetleg de az ritkább szóval megy az átlag élet.Várom már a következő lombikot
Z.B
Sziasztok,
111 vagyok. En meg mindig remalmokkal kuzdok. Borzalmas, mar felek elaludni. Es emiatt rosszul is alszom, faradt vagyok. Minden almom arrol szol, hogy idegenek kozott vagyok es felek es vmi olyat kell csinalnom, amit nagyon nem akarok. De a szinterek es a tortenetek mindig masok.
Remelem, elmulik mar hamarosan.
A mutet nyomai mar teljesen elmultak, penteken megyek dokihoz, aztan mar csak kb 2 het es remelem megjon a menstruaciom. Nem szeretnek 6 hetig varni. Penteken megtudok 1-2 dolgot is talan a tovabbiakrol..
1es Te verzel meg? Vagy mar neked is elmult?
Olyan jo ido van itt most, hogy nagyon. Bar csutortok pentek nem lesz, de utana megint szep lesz. :)
En sosem politizalok senkivel, mert sok az elvakult, es nekik ugy is mindegy, mit mond az ember. Valoban csak vita lenne belole es az meg nem jo. Meg amugy sem ertek hozza annyira. De teny, hogy ami otthon (es igazabol mashol is) folyik, az nem tetszik..
Elkezdtem nezni egy sorozatot, nagyon tetszik. A magyar cime azt hiszem, hogy az "Idegen" Outlander angolul.
Hat, lehet, h azert tetszik annyira, mert a noi foszereplovel azonosulok.. idegen helyen, idegen vilagban, idegen korban kell megallnia a helyet, idegen emberek kozott, ahol lenyegeben fogsagban el. Mint en itt kint :D
Mennem kell, meg mindig nem tudtam mindent a vendegszobabol elramolni, de folyamatban van, egyuttal nagytakaritok is mindenhol, legalabb lefoglal.. :)
Itt most hosszu hetvege van, 4 napos, igy mar ma este jon haza a ferjem :)
Szep hetveget kivanok Nektek :)
1-es vagyok:
sajnálom, hogy rémálmaid vannak:( ha nem múlik el akkor lehet érdemes lenne pszichológushoz menni, lehet segítene.
Nekem kb másfél hétig volt vérzés. Tegnap voltam kontrollon, már zárt a méhszáj. A nőgyógyészomnak sajnos nincs véleménye az Ivig infúziós kezelésről. Rákérdeztem hátha mond egy 3. véleményt, mivel a másik két doki egymásnak ellent mond. Na mindegy...
Mi most a Sólyom és a tél katonája című sorozatot néztük végig pár nap alatt:) Nekünk tetszett, szeretjük a marvel sorozatokat/filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!