Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/862 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok mindenkinek hogy legközelebb sikerüljön!

Köszönöm Kérdező a bíztató szavakat de nem biztos itt már semmi sem.Én már így leszek ezentúl mindig.Nem lehet tudni sajnos hogy mi lesz.Az úgymond "normál" terhességeknél is ez van.Nagy adag szerencse kell ide én nagyon úgy látom.Egyre gyakoribbak ezek a problémák én úgy látom mert régen nem volt ennyi vetélés sem bár lehet én tévedek.Én az élelmiszerek minőségére és összetételére nagyon vissza vezetnék sok problémát és nemcsak a teherbeesés kapcsán.

Z.B

!

2021. máj. 19. 09:14
 532/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: nekem is jó ha itt tartjuk a kapcsolatot.

Persze, írjuk meg ha valami történik:) ezért is írtam ha vizsgálat, vagy bármi történne akkor írjunk.

Nem félmilliós lenne (erre mosolygós fejet akartam írni utána, de rájöttem hogy inkább sírni lehet tőle), hanem 523.000 Ft háromszor, mert 3 infúzió kellene. Még nem jutottunk odaáig, hogy utánajárjunk. Eddig a műtétet intéztem (ugyebár ez se volt egyszerű), meg ma a vakcina jön.

Majd nekem nyáron intézni kell még az összes kötelező vizsgálatot is, mert minden lejár. Meg majd ugyebár a lombik előtti hónapban lesz elvileg az endometrium biopszia.

Sajnos Z.B. ha egyszer megtörténik, akkor úgyis rettegni fogsz szerintem következőleg. Szívesen írnám neked, hogy nem történik ugyanaz, de nekem pl az üres petezsák volt most így egymás után kétszer:(

2021. máj. 19. 09:48
 533/862 anonim ***** válasza:

Emma, Alice, Era.. igen ezekre gondoltam, itt kint is borzasztoan draga.

Egyszerűbb szerintem is itt irni.

Koszonom Kerdezo a kerdest, fizikalisan jol vagyok, neha nyilalgat, de nem vészes. Verezni meg mar nagyon minimalisan verzik csak.

Lelkileg meg hat... uresseget erzek. Szomorusagot. Kell kis ido, mire az ember ezen tul lesz. De azert tartom magam.

Meseltek meg a klinikan egy csajrol, akinek hasonlo volt a sztorija mint az enyem, es boldogan ujsagoltak, h nala is talaltak szivhangot.

Nos ez a csaj tegnap ott fekudt mellettem, szinten küretre várva. Ugyanaz lett nala is a vege 😢

Bocs, ha ezt mar tegnap is elmeseltem, kicsit kotyagos voltam tegnap, nem emlekszem mindenre.

Z.B: hat, sajnos ugyanugy, ahogy termeszetes uton is nagy esely van erre, ami veled tortent, ugyanugy igy is. Tudom, most vmi pozitivabbat kellett volna mondanom, de ámítani sem akarlak. Nem tudjuk ezt kizarni. Lehet, h kovetkezo alkalommal nalam is kemiai lesz. Vagy mehen kivuli. Barmi johet igazabol.

Hidd el, hogy en is rettegni fogok egesz vegig, hogy ugyanaz lesz a vege megint, ha ujra sikerul terhes maradnom. De ez van. Vegig kell csinalni. Ujra es ujra, ha kell.

111

2021. máj. 19. 10:35
 534/862 anonim ***** válasza:

Ja es sztem nincs tobb veteles, mint regen. Csak regen nem voltak ilyen terhessegi tesztek, nem volt ultrahang stb. Nem derult ki, hogy van vmi. Csak tobbnyire kesoi menstruacionak lett betudva.

Viszont az igaz, hogy tobb a meddo par, mint regen, de ennek az is az oka, hogy a gyerekvallalasi eletkor is kitolodott. Regen 18 evesen mar szultek..

De igaz, ami igaz, nem egeszseges semmi. Se a gyumolcsok, se a husok, semmi. Akkor sem feltetlenul, fa otthon termeszti az ember, mert a fold is beteg. A levego is. Sajnos.

111

2021. máj. 19. 11:07
 535/862 anonim ***** válasza:

Ma vettem méhpempőt.Múltkor rosszul írtam a propoliszt vagyis nem arra gondoltam én tulajdonképpen hanem a méhpempőre csak megtévedtem.Vettem propoliszt 850 Ft-ért csak a méhpempővel kevertem össze.Ez 3500 Ft és 25g-os kiszerelésben van szintén a Blsinszky Méhészet Berlini Krt-on 1-es ha esetleg érdekelne.Ez kifejezetten meddő pároknak ajánlott.Mind a két félnek kell használni kúra szerűen 3-4 hónapig nyugodtan mehet.Mondta a tulaj hogy neki így született unkokája nem egy sikertelen lombik után szintén Kaáli Intézet és miután a fia és a menye elkezdték használni sikerült is a beültetés és több ismerősét említette hogy szintén miután elkezdték használni sikeres lett a baba projekt.Annyi hogy csak műanyag vagy fa kiskanállal szabad fogyasztani napi 1 max 2 borsónyi mennyiséget a pár mindkét tagjának.Egy 25 g-os 25 napig elég 1 főnek.Ha gondoljátok próbáljátok ki ti is hátha beválik.Én nagyon bízom benne hogy segíteni fog és a következő már sikeres lesz.

Z.B

2021. máj. 19. 14:06
 536/862 A kérdező kommentje:

1-es: Igen, igen, úgy gondoltam, hogy darabonként fél millió... Ez annyi, mintha két lombikot magánban csináltattatok volna.

111-es: Örülök, hogy fizikálisan rendben vagy annyira, amennyire lehet. A lelkihez meg idő kell. Adj ki magadból minden bánatot! Most nem kell jókedvűnek lenned! Most egy darabig igenis szabad sírni és szabad rosszkedvűnek lenni, sőt!

ZB: Igen, én is elkezdtem méhpempőzni. Nekem ez a 2.hónap. Szerintem segíti a lombik utáni regenerációt és én tök jól alszom tőle, nem vagyok fáradt, nyugodtabb vagyok. Nekem használ, egészen biztosan! Nekem azt mondták, hogy az első héten fél milliliter, a másodikon egy, onnantól pedig másfél, hogy hozzászokjon a szervezet.

Vizsgálatok: nekünk most még kariotipizálást és DNS fragmentáció vizsgálatot javasoltak, mert ez még nem volt.

2021. máj. 19. 14:46
 537/862 anonim ***** válasza:

Mi az a kariotipizálás?A dns fragmentáció miért kell?

Z.B

2021. máj. 19. 14:52
 538/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: miharabbi jobbulást 111-es! Nekem pont ma 1 hete volt, de még mindig vérzek. Lehet nálad is eltart egy darabig. Lelkileg több idő lesz viszont.

Nekünk semmilyen vizsgálatot már nem javasolt a doki, csak így meg olyan mintha tippelgetés lenne, hogy vagy sikerül, vagy nem:(

2021. máj. 19. 15:13
 539/862 anonim ***** válasza:

Mehpempo nekem is van itthon. Szedem en is, bar nem rendszeresen. Viszont most fogom. Es Q10-et is.

Ma megerkezett a puzzle, amit akkor rendeltem, amikor eloszor mondtak, hogy nem sikerult.. igazabol, pont jokor erkezett, mert igy le tudom vele kotni magam. Egy darabig, mert csak 1000 darabos, valoszinuleg hamar kirakom. De nehez a kep, igy hatha tovabb tart.

Meg az ultrahangos kepek elrakasahoz kell erot gyujtenem, az meg hatravan. :(

Osszessegeben megvagyok. Jo, hogy itthon van a ferjem, nem vagyok egyedul. Probalok elore tekinteni, meg a gyerekszoba renovalasara koncentralni, mert azt mindenkepp megcsinaljuk a nyaron. Az ilyesmi mindig lekot.

Ja es befestem a hajam, mert az mar rettenetesen nez ki. Eddig nem akartam..

1-es: Nekem mar szinte nem is verzik.. azt is mondhatnam, h abbahagyta. Delelott meg rozsaszin-narancssarga volt, most mar szinte semmi.

Azt mondtak a korhazban egyebkent, hogy 1-2 napig fog max verezni (max annyira mint egy normal menstruacios verzes, utana elvileg csak nagyon enyhen, vagy annyira sem. Neked mennyire verzik?

111

2021. máj. 19. 16:10
 540/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: a kariotipizálás/kromoszóma vizsgálat. Vért vesznek a nőtől/férfitől is, és úgy vizsgálják.

A puzzle az jó 111-es, az legalább az agyad leköti egy darabig. Én még rögtön aznap elraktam mindent, hogy ne is lássam. Nekem így könnyebb. Az jó hír, hogy a férjed haza tudott jönni:)

Nekem azt mondták, hogy 1-2 hétig normális ha vérzik. Viszont nem jön sok, pedig első alkalommal azt mondta a doki, hogy menstruáció mennyiségű lesz. De ez volt a 3. ilyen műtétem, és mindegyik alkalommal alig jön valami, amit nem is értek, mert a sok progival megvastagították a méhnyálkahártyát. Na mindegy, nem értek én ehhez. Nekem elég a tisztasági betét is bőven. De legalább már nem fáj, az is valami.

2021. máj. 19. 18:27
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!