Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Felirtak egy papirra, majd megnezem. De azt hiszem este kell a huvelybe, m mondta, h lehetoleg ne kelljek utana fel, ez most jutott eszembe.
Hu hat az a laminaria jo rossz lehet...
Igen, borzaszto, hogy igy egyszer csak vege. 😢😢 Hogy egyszer ott volt, elt, aztan most meg mar csak fekudt ott hanyadt elettelenul.
😢😢😢😢😢
Jobb lesz idővel de mindig benned marad ez az érzés az biztos.Ez olyan mint mikor édesanyád vagy édesapád meghal,nem múlik el myomtalanul.
Ezt mondom én is.Jobb ha szívhangig sem jutsz el mert utána lehet a legpokolibb.Én mindig azt mondom hogy akkor inkább ne is sikerüljön dehát persze ezt nem mi döntjük el.Nálam is ha gond van akkor inkább most érjen véget mint később mikor már beleélem magam a terhesség örömébe.Holnap ha megcsinálják és otthon vagy ha gondolod írj nyugodtan és beszélgetünk veled vagy pihenj,majd látod hogy érzed magad.
Z.B
1-es vagyok: igen, régebben és most is azt gondolom, hogy inkább ne sikerüljön a terhesség, ha vetélés lenne, mert az a érzés sokkal rosszabb. Borzasztó a korai vetélés is, de inkább így hamarabb történjen meg, mint középidősen, vagy még később. Rettegek tőle, de remélem ilyen nem fog megtörténni. Igazságtalan ez az egész:(
Bízzom benne, hogy egyszer mindannyiunknak sikerülni fog!
Felhivtam oket, holnap 11.30ra kell mennem.
Ferjem elvileg intezi, hogy hazajohessen. Remelem, haza tud.
Igen, szerintem is jobb, ha negativ a teszt, vagy meg esetleg a kemiai terhesseg. De ez igy mar nagyon rossz. Meg akkor is, ha vhol szamitottam erre.
Pont igy a napokban kezdtem jobban hinni benne, es tessek..
Szerintem is igazsagtalan ez az egesz.
En is azt kivanom, hogy mindannyiunknak sikeruljon minel elobb.💕
Sziasztok!
Úgy látom ez a hónap egy jó nagy rakás sz@r.Hcg-m már 5 szóval itt a vége fuss el véle.Gondoltam is mert nem erősödtek a tesztjeim.Ma is csináltam és negatív volt.Nem lepődtem meg.Én éreztem hogy nem fog sikerülni.Talán következő alkalommal esetleg vagy utána.111-es jobbulást!
Z.B
Sziasztok, 1-es vagyok:
Nagyon sajnálom Z.B. :( Reménykedtem, hogy legalább neked sikerül, ha már mi többiek így jártunk. Ajánlott a dokid valamilyen vizsgálatot? Te is beadatod most a vakcinát, hogy nem sikerült?
Gondoltam rád ma 111-es, remélem már sikeresen túl vagy rajta. Férjed haza tudott jönni?
Én ma voltam újra kardiológián, ma már teljesen jó volt az EKG-m. Nem lehet tudni, hogy az üres petezsák/szteriod csinálta, vagy ennyire használ az új gyógyszer amit szedek, de legalább most nincs szívritmuszavar se. De azért 06/08-án lesz még egy 12 órás ekg vizsgálat.
Lehet a szteroid csinálta valószínűsítem.Sok jót nem hallottam róla.Egyik ismerősöm kapott szteroid injekciót mert Rotátor-szindrómája volt a vállában azért hogy csökkenjen a gyulladás és sürgősségin kötött ki végül annyira felment a vérnyomása tőle.Nem ajánlott vizsgálatot.Mondta hogy nagyon sajnálja és hogy 2 ciklus múlva menjek vissza a vizsgálatok miatt mert már lejártak és ha szeretnénk akkor utána jöhet a második kör.Megyünk is újra.Én nem adatom be,eszembe sem jutott.Látod,így járt mindenki.Legközelebb is tesztelek mert így legalább nem ért meglepetés és koppanás sem volt.Volt egy másik csajszi akivel egy napon csinálta meg nekünk az orvosom és ma ő is jött második vérvételre.Neki 160! volt a pénteki Hcg-je és nem 17 mint nekem,ennyit erről.Neki sikerült valószínű dehát bármi lehet persze de azért ez már fél siker.Mondjuk ha üres a petezsák akkor mindegy mennyi a Hcg de azért megörültem neki mert megkedveltük egymást.
Z.B
Sziasztok!
Mar kozel 2 oraja fekszem a korhazi agyban. Vernyomasmeresen kivul mas nem tortent.
Nagyon sajnalom Z.B hogy nem sikerult. De fel a fejjel, a kovetkezo sikerul mindannyiunknak, ezt eldontottem!
Tegnap jol megsirattam a baba elveszteset, segitett sokat. Ma mar jobb kedvem van egy kicsit, es orulok, hogy nem a wc-ben landol a babam. Az vhogy meg rosszabb erzes lett volna, hogy egyszeruen csak lehuzom.
A tegnap esti meg ma reggeli tablettatol beindult nalam vmi verzes, de nem olyan erosen, ugyh vszleg kitagult a mehszajam.
Meg hasmenesem is volt tole. Szoltam itt a dokinak, h ez van, ugyh nem tudom, mi fog tortenni altatas kozben. Mondtak, h semmi gond.
Amint lehet, en is ujra probalkozom.
111
Csalódott vagyok én is nem kicsit.Ez kémiai terhesség volt.Egymás után többször ugye nem lehet vagy hogy van ez?Mert beágyazódott az biztos de nem tudott tovább fejlődni mert szerintem az embrióval lehetett vmi gikszer hiába 4 napos volt már mikor beültették.Mindegy már csak remélem nem lesz megint ilyen.Mondjuk akkor te mit szólj és 1-es?Jól van,panaszt abba hagyom de azért rosszul esett qvára.Párom is elszomorodott.Sz@r egy hónap ez....
Túl leszel rajta te is és mindenki és legközelebb már remélem siker lesz mindenkinek!
Z.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!