Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
111-es gondolok rád!🙏Siker lesz!
Z.B
Sziasztok!
Sajnos mar nem ver a szive a babamnak. Vszleg kb 1 hete. Epp a korhaz nogyogyaszatoan varok, h megvizsgaljanak itt is, aztan nem tudom. Azert csak hazamehetek mielott megcsinaljak a kuretet.. de meglatjuk.
Elmondhatatlanul szomoru vagyok :(
111
Szia!
Komolyan elsírtam magam mikor elolvastam amit írtál😢
Nagyon sajnálom!Annyira bíztam a jóban!Én is elszomorodtam de nagyon most!
Nem tudom mit mondjak,kiakadtam....
Z.B
1-es vagyok: borzasztóan sajnálom 111-es :-( Annyira szurkoltam neked:(
Ma biztos nem csinálják meg a műtétet mert éhgyomor kell hozzá. Nálunk aneszteziológushoz is el kell menni előtte, meg PCR tesztre is. Nem tudom ott hogyan működik, de ha altatásban csinálják akkor ahhoz éhgyomor kell.
Oh, rettenetesen sajnálom 111-es!! Pedig még munkából is 'kiszaladtam' ide a jó hírekért. :o(
Mielőbbi testi és lelki regenerálódást!!
Koszonom.
Nem tudom mit mondjak. Vszleg igy kellett lennie. Ugyebar eleve nem volt zokkenomentes a dolog, nagy esellyel benne volt, hogy ez fog tortenni.
Az is rossz, hogy teljesen egyedul vagyok. A ferjem dolgozik, csutortok este jon csak. Talan haza tud jonni elobb, de nem biztos.
111
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!