Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Igen, ezt mondom én is, hogy csak nagyjából érte el - valamennyit még biztos erősödik, de aztán lesz egy maximuma (ami nem biztos, hogy színben azonos a kontrollcsíkéval) és onnantól nem feltétlenül lesz már erősebb később sem.
Vasárnap még biztos erősödni fog, de mondjuk kedd reggelre már nem biztos (a vasárnapihoz képest).
Hajrá! :o) Mindenkinek.
Persze!Meg lesz egy idő után az erősödés maximuma.Nem biztos hogy erősödni fog vasárnap,fene tudja mi lesz még ebből.Én reális vagyok és nem élem bele magam mert ez korai terhesség szóval bármi megtörténhet sajnos ez van.
De azért szeretném ha sikerülne de innentől már nem csak rajtam múlik.Én vigyázok magamra,próbálok nyugis lenni és használom a gyógyszereket és a vitamonokat.Bízom a doki szavában is hisz rengeteg eset volt már a keze alatt és remélem igaza lesz.
Z.B
Nekem a 220-as hcg-nél sem volt erős, aztán kb 1000nél már szép piros volt. De mondjuk ez teszt függő is biztos.
Csak azt akarom mondani, hogy a 17 az elég alacsony, úgyhogy az a csík bőven fog erősödni még 1 hét múlva is.
111
Csináltam egy 10es tesztet kíváncsiságból. Már akkor tűzpiros lett, amikor még csak szívta fel magát, és erősebb jóval mint a kontrollcsík. Szerintem, ez a maximuma a tesztemnek. 😊
111
Sziasztok!
Ma reggel első vizeletből tettem én is egy próbát.Igazából nem erősödött.Kb olyan mint pénteken volt.Lehet nekem 3 naponta duplázódik a Hcg-m.
Keddi hátha kicsit erősödni fog
Z.B
111-es nagyon szorítok neked holnapra!Ha lesz ultrahang kép akkor muti majd!
Sok szerencsét!💕💕
Szép vasárnapot mindenkinek!
Z.B
A hcg attól még növekszik minden nap elvileg.
Megtartottad a péntekit? Fel tudod tenni úgy, hogy egymás mellé teszed őket?
Köszönöm a drukkot, nagyon cuki vagy 😘🤗❤
111
Letöltöttem a képeket, egymás mellé raktam őket. Én sajnos halványabbnak látom a mait egy kicsivel. De reméljük csak túl sokat kellett pisilned és így a koncentráció nem volt megfelelő.
Nagyon drukkolok neked, hogy beinduljon!!!😘
111
1-es vagyok: szép vasárnapot mindenkinek😊
Jó hír 111-es, hogy erősödik már. Holnap végre kiderül, hogy mi a helyzet. De én drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen. 🤞🤞🤞
Z.B. nem feltétlenül jelent rosszat, hogy halvány a teszt. Lehet csak lassabban termelődik a hcg. Neked is nagyon szurkolok, hogy kedden minden rendben legyen🤞🤞🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!