Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Ez már hallatlan, hogy a drukkolókat így megváratják! ;) Csak ül itt az ember a gép előtt és nem kapja a híreket. ;))
Szerintem is telefonálj, bár én se vagyok az a nyomulós típus...
Igen, ahol nincs végdátum, ott nincs dokumentum sem.
Igen picit alacsony, mert 10 alatt már negativ. De ez semmit sem jelent, mert az emelkedés üteme a fontos. Lehet picit tovább tartott neki a beágyazódás, így később kezdődött az egész, de hát ez belefér. Szerintem is jó lesz ez.
Most lehet izgulni tovább 😂 én meg drukkolok, hogy minden rendben legyen! 🤗
111
Jaj, bocsi, nem láttam, hogy már írtál. De aztán frissített és már látom.
:) No, akkor valami már elindult és most akkor annak kell drukkolnunk,hogy szépen haladjon tovább.
Drukk!!
Hátha beindul.Doki szerint be fog.Kiderül kedden.Remegett a gyomrom mikor beszéltem vele.Alig mertem megkérdezni mennyi lett pfff
Most azon fogok izgulni hogy növekedjen szépen.Tegnap is ma is jött az a mindjárt megjön érzés.Nem fog megjönni mert a progi nem engedi szerintem.Nem vagyok sokkal nyugodtabb de legalább nem negatív az eredmény.Köszi a drukkot!Én is drukkolok mindenkinek!
Z.B
1-es vagyok:
Halkan azért gratulálok:) én bízom benne, hogy jól alakul majd. Sajnálom, hogy te is így bizonytalanságban szenvedsz, úgy tűnik mindenki jó darabig bizonytalanságban van itt valamiért lombik alatt. Nem egyszerű ez:(
De bízzunk a dokidban, ő azért már látott sok esetet. Be fog indulni, és kész:) Nagyon szurkolok!
Köszönöm!Remélem hogy igaza lesz a dokinak és beindul az emelkedés.Veszek addig is még 1-2 db tesztet és hátha erősödnek még tovább.Akkor elvileg emelkedik a hcg is.
Z.B
A vérben mindig magasabb a hcg mint a vizeletben, úgyhogy egyáltalán nem érte el a maximumát a 10es teszt. Annak még bőven erősödnie kell.
Én azt tanácsolom, hogy ugyanolyan teszteket vegyél, különben az összehasonlítás nem megbízható eredményt ad.
111
Ja és igenis jelent valamit, ha nem erősödik. Nálam sem erősödött, csak nagyon lassan a 14. naptól (akkor nekem 220 volt a hcg a véremben és még mindig a 10es tesztem használtam, m a 20as nagyon halvány volt, és ezt a lassú növekedést igazolta a vérteszt is sajnos.
111
Kipróbálom hogy erősödik e aztán majd meglátom.Igen,ugyanolyat akarok venni persze mert így van összehasonlítási alapom.Vasárnap gondoltam hogy ismét tesztelek,2 napot azért várok mához képest.Aztán kedd reggel vérvétel előtt.
Z.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!