Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/862 A kérdező kommentje:

Ez már hallatlan, hogy a drukkolókat így megváratják! ;) Csak ül itt az ember a gép előtt és nem kapja a híreket. ;))

Szerintem is telefonálj, bár én se vagyok az a nyomulós típus...

Igen, ahol nincs végdátum, ott nincs dokumentum sem.

2021. máj. 14. 14:33
 452/862 anonim ***** válasza:

Igen picit alacsony, mert 10 alatt már negativ. De ez semmit sem jelent, mert az emelkedés üteme a fontos. Lehet picit tovább tartott neki a beágyazódás, így később kezdődött az egész, de hát ez belefér. Szerintem is jó lesz ez.

Most lehet izgulni tovább 😂 én meg drukkolok, hogy minden rendben legyen! 🤗

111

2021. máj. 14. 14:36
 453/862 A kérdező kommentje:

Jaj, bocsi, nem láttam, hogy már írtál. De aztán frissített és már látom.

:) No, akkor valami már elindult és most akkor annak kell drukkolnunk,hogy szépen haladjon tovább.

Drukk!!

2021. máj. 14. 14:36
 454/862 anonim ***** válasza:

Hátha beindul.Doki szerint be fog.Kiderül kedden.Remegett a gyomrom mikor beszéltem vele.Alig mertem megkérdezni mennyi lett pfff

Most azon fogok izgulni hogy növekedjen szépen.Tegnap is ma is jött az a mindjárt megjön érzés.Nem fog megjönni mert a progi nem engedi szerintem.Nem vagyok sokkal nyugodtabb de legalább nem negatív az eredmény.Köszi a drukkot!Én is drukkolok mindenkinek!

Z.B

2021. máj. 14. 14:42
 455/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok:

Halkan azért gratulálok:) én bízom benne, hogy jól alakul majd. Sajnálom, hogy te is így bizonytalanságban szenvedsz, úgy tűnik mindenki jó darabig bizonytalanságban van itt valamiért lombik alatt. Nem egyszerű ez:(

De bízzunk a dokidban, ő azért már látott sok esetet. Be fog indulni, és kész:) Nagyon szurkolok!

2021. máj. 14. 14:53
 456/862 anonim ***** válasza:

Köszönöm!Remélem hogy igaza lesz a dokinak és beindul az emelkedés.Veszek addig is még 1-2 db tesztet és hátha erősödnek még tovább.Akkor elvileg emelkedik a hcg is.

Z.B

2021. máj. 14. 15:02
 457/862 A kérdező kommentje:
ZB: a tesztcsík nem biztos, hogy fog erősödni. Hiszen már most is 17 az érték, egy tizes csík már nagyjából elérte a maximumát. Nem feltétlenül lesz erősebb akkor se, ha 300 lesz az érték. Lehet, hogy igen, de, ha nem, az nem jelent semmit! :)
2021. máj. 14. 15:18
 458/862 anonim ***** válasza:

A vérben mindig magasabb a hcg mint a vizeletben, úgyhogy egyáltalán nem érte el a maximumát a 10es teszt. Annak még bőven erősödnie kell.

Én azt tanácsolom, hogy ugyanolyan teszteket vegyél, különben az összehasonlítás nem megbízható eredményt ad.

111

2021. máj. 14. 16:09
 459/862 anonim ***** válasza:

Ja és igenis jelent valamit, ha nem erősödik. Nálam sem erősödött, csak nagyon lassan a 14. naptól (akkor nekem 220 volt a hcg a véremben és még mindig a 10es tesztem használtam, m a 20as nagyon halvány volt, és ezt a lassú növekedést igazolta a vérteszt is sajnos.

111

2021. máj. 14. 16:12
 460/862 anonim ***** válasza:

Kipróbálom hogy erősödik e aztán majd meglátom.Igen,ugyanolyat akarok venni persze mert így van összehasonlítási alapom.Vasárnap gondoltam hogy ismét tesztelek,2 napot azért várok mához képest.Aztán kedd reggel vérvétel előtt.

Z.B

2021. máj. 14. 18:18
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!