Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Igen,kegyetlen.Az van csak eeszt-n hogy ma ott jártam de dokumentum nincs.Ezen felidegesítettem magam nem kicsit.Nem raknak fel oda minden dokumentumot mert átnéztem a többi Kaális megjelenésem is és nincsenek dokumentumok nagyrészt csak a dátum és hogy ott jártam de ennyi.Na mindegy.Várhatok.Páromat is már hívnám de így nem tudom
Z.B
De meg van mert mondta a recepciós hogy megjött de ott nincs fenn.Csak annyi hogy ma ott jártam és a részletekre rámentem azon belül a dokumentumokra és azt írja nincs dokumentum.Több napot is visszanéztem és 1 db dokumentum sincs.A punkció napjáról sincs dokumentum fenn,csak annyi hogy ott jártam de ennyi.Nem tudom másnak hogy van fenn de nekem tuti nincs sok kezelésről papír fenn,alaposan átnéztem az egészet 1 évre visszamenőleg.Még 1 órát várok aztán oda szólok hogy akkor esetleg megtudom e még ma?Amúgyis is izgul az ember,nemhogy így
Z.B
Azért ez tényleg bosszantó, főleg, hogy mondják, hogy 11kor telefonálj oda. Én nem várnám meg a 3 órát, telefonálnék már most.
111
Sajnálom, hogy így megszívatnak:( egyébként nekem se szokott hamarabb fent lenni eeszt-en a doksi, csak miután a dokival beszéltem. Itt a szegedi Kaáliban a doki tölti fel. Egyébként nekem minden fent szokott lenni (ellátások/egészségügyi és betegdokumentumok)
Szerintem is nyugodtan odatelefonálhatsz már. (1-es voltam)
Meg lett a punkciós papír és ott szerepel a vég dátum.Beültetés napja ami 4-e ott nincs végdátum és a mai vérvételnél sincs végdátum de megvan viszont az eredmény.Fene se érti ezt.Több helyen nincs beírva a végdátum és amiatt nincs is dokumentum.Nem tudom hogy van ez,nem értem.Lehet nemsoká odaszólok mert lehet el lett felejtve.Másik csajnak is mondták hogy 11-kor hívja,kíváncsi lennék hogy ő elérte e?Mindig sokan vannak nála,ez van
Z.B
Telefonálj mááár 😂 Izgulok!
111
Sikerült elérnem.
17 lett a Hcg-m.Azt mondta kicsit alacsony de kedden újra kell mennem vérvételre és ha emelkedik akkor jó lesz.Mondtam a vizelet tesztet és mondta hogy az jó ha már ott is látszik.Szedjem tovább a gyógyszereket és meglátjuk mi lesz.Izgulok hogy emelkedjen felefele szépen.Keddre már 70-80 kéne hogy legyen.Őszerinte szépen emelkedni fog és nem lesz itt gond
Z.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!