Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Nagyon drukkolok nektek hétfőre!Szerintem rendben lesz minden!
Ilyen szétszedve a teszt.Talán így jobban látható
Z.B
Sziasztok!
ZB: :o))) Ez bizony csík!! Méghozzá kettő! De jó! :o)
1-es: örülök, hogy túlvagy rajta! Gyors regenerálódást!! Szerintem az csak a méhnyálkahártya volt, ami távozott; nekem is volt mindkétszer ilyen, de persze kisebb, mint neked.
111: fel a fejjel! Csak pozitívian!! Sokan drukkolunk! :o)
1-es vagyok: drukkolok neked ma Z.B. :) remélem jó híreket kapsz!
Köszi kérdező. Nekem is volt már olyan, hogy pici darabok jöttek ki, de ez most durva volt. Eléggé meg is ijedtem aznap este. De legalább már vége, és hányingerem sincs már:) Sokkal jobb így már, enni alig tudtam bármit. Hasfájás meg majd elmúlik.
Sziasztok!
ZB veled együtt izgulunk az eredményért! Remélem pozitív lesz!
1es, meddig szokott fájni ilyenkor a has? Vérzik is? Mikorra várható ilyenkor, hogy megjön a rendes menstruáció?
111
Sziasztok!
11 órakor kell hívjam az orvosom és akkor mondja meg mi a helyzet.Miután végeztem vettem még egy tesztet és most ilyen lett:
Z.B
Szerintem ez erősebb, mint a tegnapi 🤗🤗 úgyhogy nem lesz meglepetés a jó hír 😍
111
Ráadásul másik fajta is. Biztosan nem száradási csík.
111
Gondolom, ez sem reggeli elsőből készült, úgyhogy úgy meg aztán főleg jó 😊
111
Nem reggeli elsőből van.Én is mintha erősebbnek látnám a csíkot.Nagyon meglepődnék ha nem úgy alakulna ilyen teszt után.Félek nagyon azért hogy mit fog mondani az orvosom.A vért vevő hölgy szerint ha halványan is de pozitív főleg ET után ilyen rövid időn belül az okot ad a bizakodásra.
Z.B
Persze, hogy okot ad! Szerinted, miért örülök ennyire? 🤗
111
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!