Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/862 A kérdező kommentje:
A biciklizést talán a lehetséges rázkódás miatt tilthatták meg... De, ha odafigyel az ember, meg nem viszi túlzásba, akkor szerintem nem árthat. Azzal együtt sem, hogy vérbőséget okozhat a kismedencében, mert az meg akár jó is lehet.
2021. máj. 10. 14:30
 382/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

111 vagyok. Már írtam egyszer délelőtt egy szép hosszút aztán vmiért törlődött az egész. Felidegesítettem magam, úgyhogy csak most tértem vissza.. 😂

Szóval...

Én a punkciótól számoltam, mert az embrió kora nem mindegy. Számít, hogy hány naposan került be. Nekem 2 naposan. Másnak mondjuk 5. Akinek 5 napos, annak előbb fog beágyazódni, mint pl nekem, hiszen a 2 naposnak is meg kell előbb érnie a beágyazódásra.

ZB. Szerintem kicsit elhamarkodottan nyilatkoztál 😊 én is csak kb 2 napig éreztem a méhemben vmi piszkálódást, de az csak a beültetés miatt volt. Onnantól kezdve semmit, csak egyik nap volt olyan, hogy egy erős nyilallást éreztem a méhemben. Kb PU+10 napon volt ez.

PU+21-ig éreztem kb a bal oldali petefészkem nyilallgatni, de az egy ciszta miatt volt.

Én is azt gondoltam, hogy nem sikerült, mert március 27-én, PU+9, izzadtam és fáztam éjjel. Nekem menstruáció előtt pár nappal mindig ez volt, úgyhogy jól elkeseredtem. De ennek ellenére teszteltem, és halvány pozitív volt.

A nem várt napján teljesen mensiszerű görcsöket éreztem, azóta meg mindenféle fura alhasi fájdalmat, vagy épp azt sem. A mellem is hol feszül, hol nem.

Szerintem már tesztelhetsz egészen nyugodtan. 😊🤗

Drukkolok!

Velem különben nincs semmi, várom a 17-ét, hogy megtudjam, él-e még a babám és hogy rendben van-e. De egyébként összességében most még nyugodt vagyok. Majd hétfőn lesz minden bajom szerintem 😅

2021. máj. 10. 17:23
 383/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Köszönöm a válaszokat.Várok még a teszteléssel mert csak ideges leszek tőle de azért csak izgat a dolog hogy mi van most.4 naposokat kaptam vissza szóval ma 10 naposak ha még élnek egyáltalán tehát korai volna teszt szerintem.Csütörtök vagy péntek reggelig ki akarom még bírni de furdall már a kíváncsiság hogy mit mutatna a teszt😉De mint mondtam szerintem nem sikerült de legalább nem lepődöm meg különösebben ha pénteken a vérvétel is ezt igazolja.Aztán lehet nagyot tévedek ki tudja?

111-es szorítok nagyon hogy éljen de szerintem nem kapsz rossz híreket💕

1-es neked is szorítok hogy végre túl legyél már a dolgon.Nagyon durva miket élsz meg!Következő már sikerüljön végre mert megérdemled de nagyon.

Kérdező remélem jól vagy?Szédelgek a progitól már 2 napja reggel miután a kúpot felhelyezem és a gyógyszert beveszem.Ezért is már tudni szeretném mi az eredmény mert nem túl kellemes.Esti kúp és gyógyszer után nem szédelgek érdekes.Pedig evés után intézem reggel a gyógyszereket.Na mindegy majd lesz valami

Z.B

Z.B

2021. máj. 10. 19:30
 384/862 anonim ***** válasza:

Koszonom :)

Szerintem 10 naposan nem korai tesztelni :) Nekem a 9 napos is pozitiv volt mar, igaz csak eppenhogy. De hat ahogy gondolod, neked kell tudni, mi a jobb neked. Nekem az volt, ha tudom a vervetel elott az eredmenyt. :)

111

2021. máj. 11. 02:25
 385/862 anonim ***** válasza:

Ja es szolj szerintem a dokidnak, hogy hanyingered van a tablettatol. Lecserelik majd injekciora vagy masik, erosebb kupra. Arrol nem is beszelve, hogy kimeletesebb is lenne ugy a majadnak :).

111

2021. máj. 11. 02:27
 386/862 anonim ***** válasza:
Bocs, szedelegsz. :D
2021. máj. 11. 02:28
 387/862 A kérdező kommentje:

Szia ZB!

Szerintem holnap nyugodtan tesztelhetsz már, ha gondolod, de persze, ha még esetleg negatív lenne, az nem jelent semmit.

A progeszteront nekem is lecserélték másikra, attól nem szédültem. Ha megoldható, akkor reggel úgy vedd be, hogy utána még vissza tudj feküdni és este is lefekvés előtt vedd be - fekve nem olyan rossz a szédülés. Én így csináltam, de nekem délben is szednem kellett, ezért cserélték le, mert akkor azért nem tudtam mindig lefeküdni. A másik is szájon át szedhető volt.

2021. máj. 11. 09:18
 388/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma teszteltem egy jó nagy --at bár nem meglepő és nem is idegeskedek ezen.Majd legközelebb talán sikerül,ennyi.Ma 11 napos az embrió,szerintem már mutatnia kéne a tesztnek ha halványan is de kéne látni vmit rajta.

Pénteken legalább nem lesz meglepő a 0 Hcg-s véreredmény🤔

Köszi a tippeket a progira mindenkinek

Z.B

2021. máj. 11. 11:01
 389/862 anonim ***** válasza:

Az attól is függ, hogy mivel teszteltél. Mivel teszteltél?

111

2021. máj. 11. 15:32
 390/862 anonim ***** válasza:

Remélem, azért még ebből pozitív lesz pár nap múlva. 🤗

Időn túl sem lett pozitív? Picit sem?

111

2021. máj. 11. 15:38
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!