Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok! Hogy vagytok?Nekem ma meg volt a transzferem😊111-es én is úgy jártam mint te😉1 tökéletesen szép 1 szimplán szép a 3.pedig kevésbé szép és így valószínű nem is lehet fagyasztani.Nem baj ha sikerül.Mondta dokim hogy kitűnőek a feltételek szóval valószínűsíti a sikert de persze mondta csak Isten tudja mi lesz a vége.Kaptam Utrogestan kapszulát a Cyclogest mellé és Gonalpeptyl injekciót is.14-én kell reggel Hcg vérvételre mennem aztán kiderül sikerült e vagy nem?
Z.B
1-es vagyok: nagyon drukkolok neked Z.B. 🤞🤞🤞 Hosszú lesz ez a 2 hét😊 vigyázz magatokra.
Nekem pénteken lesz a műtétem, holnap pedig megyek pcr tesztre meg altató dokihoz.
Sziasztok
111es vagyok.
ZB: A 2 is eleg, ha legalabb egy sikerul. De akar az is lehet, hogy mind a ketto sikerul es akkor ikreid lesznek 😋 Nagyon drukkolunk! 😊🤗
Két hét múlva meglátjuk mindkettőnknél, hogy hogyan tovabb. Ez a varakozas eleg rossz. De a rossz hir meg rosszabb, ugyhogy akkor inkabb ez.
Mikor kell vervetelre menned? Vagy ott hogy van? Ha pozitiv a teszt, akkor kell csak menni, vagy mindenkeppen?
1-es rad is gondolok sokat. Remelem, problemamentesen lezajlik a mutet, es kesobbi komplikaciok sem lesznek. Es nagyon remelem, hogy a kovetkezo mar sikerul. A baratnomnek a 13. sikerult, ugyhogy nem lehetetlen! Nem szabad feladni! Elobb-utobb sikerulni fog!
Meg nem kaptam meg az igazolvanyt, majd jovohet hetfon-kedden mehetek erte, azt mondtak.
Bocsanat az ekezetek miatt. Telefonrol vagyok. 😊😅
Olyan rossz ido van itt, hogy kedvem sincs semmihez. Be van borulva, fuj a szel, esik az eso. 😖
Nalatok milyen az ido? Remelem, jobb..
Szia 111-es!
Itt süt a nap de szeles az idő.Melegszik szépen a levegő felfelé.Ha ennyin megállna a melegedés nekem megfelelne tehát 25-ig ha felmegy az már bőven elég mert én nem jól tolerálom a 30 feletti hőfokokat míg másnak meg sem kottyan.Nem gondolja az orvosom hogy ikrek lesz mert az egyik embriócska gyengébb volt és őszerinte ebből egyes terhesség lesz ha lesz dehát Isten útjai kifürkészhetetlenek.Mi azt sem bánnánk ha iker pár lenne a végén hisz 2 mint 0,ezt párom mondja mindig😊14-én kell mennem reggel vérvételre és 2 óra elteltével hívnom kell az orvosom hogy mi lett az eredmény.Mondták hogy ne teszteljek.Van egy Clearblue-m tartalékba de remélem kibírom és nem használom végül😋De amúgy meg úgy vagyok vele hogy legalább felkészültebben mennék a vérvételre ha előtte tesztelnék egyet de majd kiderül mi lesz.Hogy vagy amúgy 111-es?Van hányingered vagy bármi terhes tüneted?Nagyon drukkolok hogy sikerüljön!
1-es neked is hogy a következő már jól alakuljon!
2 jobb mint a 0 ezt elírtam
ikrek lesznek azt is elírtam
De jo, hogy ott nincs hideg. Itt majd szombatra mondanak 20 fokot. Mar varom. A nagyon melegeket en sem toleralom jol.
Tovabbra sincs hanyingerem, meg semmi tunetem. A mellfeszules van csak. Néha erzek ott pici szurkalodast, ahol o van beagyazodva, de ennyi.
Nezegettem tegnap az UH felveteleket, es sztem a klinikas dokino elmerte egy kicsit. Vmit hozzamert, amit a nogyogyaszom nem. Igazabol nem tudom, melyik a helyes, de lehet emiatt is kulonbseg.
Izgulok, hogy 2 het mulva minden rendben lesz-e, dobog-e meg a kis szive, fejlodott-e szepen. Olyan gyakran leall a szivuk pont ebben az idoszakban.
Felek a rossz hirtol. Hetfoi nap lesz, ferjem dolgozik szerda vagy csutortok estig. Ha rossz hirt kapok, nem tudom, hogy viselem majd. Most, h ketszer is lattam, egyre nehezebb nem beleelni magam, meg a rossz hirre felkeszulni..
Hat en nem birtam ki, hogy ne teszteljek. 😂
111
Mondom én se biztos hogy nem tesztelek egyet😁Minden jól fog alakulni nyugi.Szépen fejlődik a kicsike,a szúrkálás normális a terhességek elején amiatt ne aggódj.Ha nem vérzel akkor már bizakodhatsz de olyan is van hogy kicsit vérzés van de nem lesz baja a babának mégsem szóval ez olyan nagyon bizonytalan dolog.Bármi lehet a 12.hétig de utána is.Ritkább a baj a 12.hét után azért.Nem lesz itt gond.Pihenj amennyit csak tudsz és próbáld a figyelmed kicsit elvonni bár tudom hogy nehéz nem erre gondolni.
Z.B
Igen, tudom, hogy normalis, csak hat na.. nehez az elozmenyektol elvonatkoztatni.
Ma takaritok, igy terelem el a figyelmem. Vagyis probalkozom. Kozben zenet hallgatok 🎶🎶💃🎶🎶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!