Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/862 anonim ***** válasza:

Szép hétvégét mindenkinek:) 1-es vagyok:

Köszi kérdező:) régebben sokszor nekem is lelkiismerfurdalásom volt amikor így éreztem, de aztán én is rájöttem, hogy ez természetes. Meg hamar túl szoktam rajta lendülni, meg persze örülök is nekik, csak fáj hogy nekünk nem sikerül.

Gratulálok Z.B., ezek nagyon jó adatok:) csak így tovább. Izgulunk veled együtt:)

Igen, szerdén megyünk újra UH-ra. Erőt vettem magamon, és próbálok pozitív lenni, csak ilyenkor sokkal nagyobat tudok aztán koppani ha mégse úgy alakul, de most hátha...

Hát 111-es én is azt mondom mint Z.B., hogy a progeszteron nem árt. Nekem mondta is a doki, hogy 12. hétig minimum szednem kell. Magyarorszégon sokaknak a 12.hétig szedni kell, de olyat is olvastam már itt gyakorin, hogy tovább szedte valaki. Igaz volt már rá példa, hogy olyat is olvastam, hogy olyan jó valakinek az értékei, hogy leállították neki. De én azt hittem szeded tovább amikor kiderült, hogy ott a babóca.

Nekem is szimpatikus a dokid Z.B.:) Meg nagyon sokan is szokták őt dicsérni, hogy jó orvos. Nekem például amikor volt a punkció, és fent feküdtünk utána, akkor szokás szerint nyitva volt az ablak (általában nyitva van, télen is), és jött a doki a pácienséhez, és egyből kérdezte tőlünk, hogy nem-e fázunk. Addig senki nem kérdezte meg, szóval nagyon rendes dolog volt tőle szerintem. Meg mindig köszönni is szokott:) Ezek ilyen apróságok, de mégis sokat számítanak.

2021. ápr. 24. 09:17
 322/862 anonim ***** válasza:

Meggyőztetek. Úgy döntöttem a progeszteronnal kapcsolatban, hogy továbbszedem. Többet árthat, ha nem szedem, mint ha igen..

Aztán pénteken megkérdezem a nőgyógyászt, hogy mit gondol.

Nem olyan egyszerű itt egyébként csak úgy pikk-pakk megnézetni a progeszteron szintet sajnos.

Itt minden annyira másképp megy. Csak hogy egy pár példát említsek:

IVF/ICSI esetén a klinikák vagy egyből a pozitív teszt után átadnak a nődokinak, vagy csak az ultrahangos terhességmegállapítás után. De a 12. hétig nem tartanak senkit.

Aztán, 3 db ultrahang van az egész terhesség alatt (10., 20., 30. hét). És az első genetikai UH nem kötelező, de jó pénzért kérhető. Azt hiszem, a második az ingyenes.

2021-től betiltották a 3d és 4d Ultrahangokat, magán úton sem kérhető, sőt az Angel Sounds-t is, bár azt nem tudják ellenőrizni, hogy vki használja-e.

A nődokinak itt sokkal kevesebb szerep jut, mint otthon. Itt a Hebamme a "menő" (védőnő, szülésznő egyben)

Z.B igen, nagyon sokat számít, ha az embernek jó orvosa van, én is nagyon szerettem az enyémet a klinikán. Pár százalékkal szerintem ez is hozzájárul a sikerhez. 😊

1-es, nagyon drukkolok 🤗🍀🙏🤞

Szép vasárnapot kívánok én is mindenkinek ❤

2021. ápr. 24. 18:32
 323/862 anonim ***** válasza:
111
2021. ápr. 24. 18:33
 324/862 anonim ***** válasza:

Megy a drukk holnapra, 1-es :)

111

2021. ápr. 27. 19:07
 325/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Minden rendben van a kezelésemmel.Pénteken lesz a punkcióm😁Nem lesz előre láthatóan sok embrió mert nem úgy reagáltam a kezelésre ahogy az orvosom gondolta de ösztrogén szint alapján 4 perfekt embrióra tippel ami azért elég jó.Kedden pedig a beültetés lesz valószínű💕Nem fáj semmim sem,jól vagyok.Sok folyadékot iszok ahogy kell.Mondta a vérvételen is a nővér hogy inni kell 2-3 litert és a fehérjét fogyasztani és nem lesz hiperstimuláció.Izgulok egy kicsit hogy hány jó embriónk lesz és be is kell hogy ágyazódjon🙏

Ti hogy vagytok?

Z.B

2021. ápr. 27. 19:09
 326/862 A kérdező kommentje:

Szia ZB! Nekem ugye két sejtem lett és mindkettő megtermékenyült és osztódott, szóval ne aggódj (nagyon)! :)

Hányadik ciklusnapon vagy?

Gondolok mindenkire! :)

2021. ápr. 28. 10:15
 327/862 anonim ***** válasza:

A 4 azért az nem túl sok. Ha szerencséd van, akkor marad mit fagyasztani. Ha nem marad, és nem sikerül a beültetés, lehet elölről kezdeni az egészet injekciókkal. Nekem 3 lett, 3 termékenyült meg, abból 1 leállt az osztódással. Szóval nem maradt semmi..

Drukkolok, hogy mind a 4 sikerüljön, és tudjál fagyasztani!

111

2021. ápr. 28. 11:11
 328/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 1-es vagyok: sajnos nincsennek jó híreim😭😭😭

Petezsák nőtt, de továbbra is üres. Már biztos, hogy vetélés megint😔 kell menni kedden saját orvoshoz is, hogy másik doki is megerősítse, de ennek már vége...

De nagyon szurkolok a továbbiakban is mindenkinek🤞🤞🤞

2021. ápr. 28. 15:01
 329/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Kérdező a 10.ciklus napomon vagyok.1-es nagyon sajnálom igazán😢

Pedig azt hittem sikerül.Ma reggel gondom adódott a Cetrotide injekcióval.Nem tudom ismeritek e?A lényeg hogy nem tudtam végül beadni és bementem a Kaáliba hogy beadják.Nagyon kedvesek voltak és persze segítettek.Ciki volt de ez van.Pcr tesztem - lett szóval már várom a pénteket.Már csak hamarosan az Ovitrelle-t kell beadjam de az már menni fog mert előre töltött😂Igen 111-es lehet nem tudok én se fagyasztani ha nem lesz annyi de hátha nem is lesz rá szükség mint nálad.

Z.B

2021. ápr. 28. 20:01
 330/862 A kérdező kommentje:

1-es: :(( Nagyon sajnálom... Mondták, h mi lehet az oka?

ZB: igen, egy Cetrotide-et én is kidobtam, mert nem jött vissza a fecskendőbe. Mondjuk nekem nem is magyarázták el, hogy kell... De van rajta egy 'kémlelőluk'. Forgasd addig, amíg meg nem látod. Ha odateszed a tűn lévő kukát, akkor visszaszívható, ha ez volt a gond.

2021. ápr. 28. 20:35
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!