Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok. 1-es vagyok:
Köszi a drukkot mindenkinek. Igazából ez se indul egyszerűen úgy tűnik😔 Azt hittem pénteken végre vége, de szerdára lett rakva. Hányinger is marad így még😔 Aneszteziológus csinált ekg-t ma és nem lett túl jó az eredmény. Én is éreztem az utóbbi időben a szívritmuszavart (mutatta is itthon a vérnyomásmérő). Kedden mennem kell így kardiológiára is. Ma orrból csinálták a pcr tesztet a műtéthez, hát ez sokkal rosszabb volt mint a torokból múltkor😔 de hétfőn így ezt is újra kell csinálni, hogy tolódik a műtét. Lehet a szteroiddal van a baj, vagy a sporthiánnyal. Hát nem egyszerű ez...
Ma voltam pólóban is már, de durva szél volt egész nap. Mostanában egyfolytában szelek vannak, pedig kellene már permetezni is a fákat.
Igen Z.B. az intézetben szeretik azt mondani, hogy ne tesztelj, de szerintem jobb tudni mire számíts. Persze még ha pozitív abból is lehet bármi, de ha negatív (ami persze nem lesz) akkor nagyjából fel lehet rá készülni. Naponta felesleges tesztelni szerintem, de 10.naptól akár belefér. Én 10.-en teszteltem, aztán 2 nap múlva, utána a vérvétel. De mindenki más. Ami téged megnyugtat😉😉😉
111-es neked is nagyon drukkolok😉😉😉
Szia 1-es!
Sajnálom hogy így jártál.Bosszantó az ilyen.Aranyos vagy hogy azt mondod nem lesz negatív a teszt de lehet az sajnos.Én arra is készülök.4 inszemináció után ami - teszttel végződött már nem esne annyira rosszul a - teszt de persze +-at szeretnék💕Sajnálom hogy rossz a közérzeted😢Igen a mozgás fontos volna mindenképpen mert a teherbeesés is könnyebb lehet úgy.Én heti 3-szor szoktam ugrókötelezni és szobabiciklizni itthon,1 órásak az edzéseim.Most a héten nem eddzek de hétfőn már biciklizek 1 órát és az ugrókötelet kihagyom míg nem tudom sikerült e vagy sem.Én majd szerintem 1 nappal a vérvétel előtt fogok tesztelni mert akkor már 13 napos lesz a "terhesség" vagy vérvétel napján gondoltam még hajnalban mert úgyis izgatott leszek és nem tudok majd aludni.Nem veszítek vele semmit.Neked sok sikert és türelmet az előtted álló dolgokhoz!
111-es már biztos ragyog az otthonod a tisztaságtól👍
Z.B
1-es vagyok: neked szabad bicajozni? 😲 Dokival beszéltetek a mozgásról? Nekem pont ez a baj valószínűleg, hogy sport hiányom van. Dokim azt mondta beültetés után 2 hétig, hogy csak napi 1 óra séta legyen. Külön kiemelte, hogy ne fussak, be bicajozzak. Visszakérdeztem, hogy mi a jó, erre csak a sétát mondta. Utána meg a hematóna lett azért csak séta szabadott. Igaz nekem ez volt a 4.már, nem tudom számít e ilyen téren.
Köszi a bíztatást😘
Nekem azt mondta a dokim hogy eljek ugyanugy mint beultetes elott.Amugyis ha vkinek becsuszik egy baba altalaban 4-5 hetig fogalma sincs a nonek hogy terhes es jon-megy;edz mint mindig es megis megmarad a babaja sot olyan is lehet hogy dohanyzik vagy iszik es semmi nem tortenik meg sem.Ez ugyanolyan a kezelest leszamitva mint egy normal terhesseg.Anyukam mikor velem volt varandos 8.honapig gyari munkat vegzett es megszulettem gond nelkul egeszsegesen.Szerintem nem lehet gaz a bicajtol ha mar beagyazodott de azert lehet felhivom a dokim hogy mit mond bar egyertelmuen fogalmazott azzal hogy folytassam az eletem ahogy szoktam.Sok terhes no kondizni is jar es semmi bajuk nincs sot....Minden eset mas mondjuk
Z.B
1-es vagyok: persze tudom, hogy sok terhes nő sportol. Meg elég durva, hogy én pl bicajjal se mehetnék dolgozni így.
Lehet nekem a korábbi vetélések miatt is óvatosabb volt a doki.
G1 intézetben a doki is azt mondta ha már beágyazódott nem fog az onnan kiesni.
Én lombikok között eliptikusozni szoktam, szerintem azt is lehetne lightosan csinálni. De hát nekem mást mond a doki😔
Szerintem se tud kiesni😆Jol mondja az orvos.Ugralni nyilvan nem tanacsos.Hulye szeles ido volt ma pfff.Ultettem ki paprika palantakat a kertbe,remelem nem szedi ki a szel mert az egyik levelet kicsit megtepazta delutan.Ruha szaritot is elboritotta nem egyszer.Holnapra hatha csitul
Z.B
Nekem is kb. azt mondta az orvosom, amit Z.B-nek. Tehát, hogy ha addig sem tornáztam, akkor ne most kezdjek neki a maraton futásnak, ha sportoltam, akkor meg csak azt, ami nem ilyen ugrálós vagy nagyon megterhelő. Tehát pl biciklizni, sétálni, terhestornázni stb nyugodtan lehet.
1-es Neked biztos az előzmények miatt mondták így, hogy csak séta.
Nekem is van különben szívritmuszavarom, sosem érdekelt senkit altatásnál. Sem otthon, sem itt. Kardiológushoz sem küldtek. Csak megkérdezték, hogy volt-e probléma a korábbi altatásoknál 😅 Nagyon alaposak nálad, ami végül is nem baj, sőt!
De jó, hogy nektek ott a kert, nekem itt csak balkon van 😞 De az is jobb, mint a semmi 😊
Egyébként igen, kitakarítottam, a háloszoba van még holnapra, meg a citromfám körül van még egy kis teendő. 😊 Valamelyik nap a balkont is rendbe kéne tenni, de amíg ilyen viharos, szeles, esős idők vannak, felesleges... Lehetne már szép idő😊
111
Sziasztok!
Hogy vagy 1-es és persze 111-es?
Nektek is fájdogált a méhetek környéke beültetés után 2 napig?Úgy értem hogy szúrkált és kicsit mintha izomlázam lett volna de azóta semmi.Úgy érzem nem sikerült.Okát ne kérdezzétek csak érzem.Olyan női megérzésem van.Szédülök reggel mindig kicsit a progi után mivel tabletta is van és kúp is.Alig várom már hogy kiderüljön mi a helyzet mert nem túl jó ez a szédelgés a progi miatt.Ti mikor teszteltetek?Et+hanyadik nap megbízható(bb)?Én már tesztelnék de még korai biztos.
Z.B
Sziasztok! 1-es vagyok:
Én még mindig a hányingerrel szenvedek, egyre durvább egyébként. Ma voltam újra pcr teszten, hát még rosszabb volt mint múlthéten. Igazából várom már a szerdai műtétet, hogy végre vége legyen a felesleges hányingernek.
Nekem punkció óta folyamatosan fájt alul a hasam. Kb másfél hét múlva volt, hogy már nem fájt. Így én nem tudok neked erre pontos választ adni, mert nem a beültetést éreztem így. Ilyenkor több mindent lehet érezni, hogy sikerült-e vajon. Majd a teszt megmondja:)
Én az első tesztet a 9.napon csináltam a vérzés miatt, de tovább akartam várni. Ilyenkor még bármi lehet. Ha nem bírod akkor tesztelj, de tudd nem biztos az eredmény. Ha negatív lenne, az még változhat.
Kaáliban persze a doki azt mondta a megbízhatóbb ha 14.napon tesztelsz. Ezt csak első lombiknál tartottuk be. Drukkolok nagyon:)
Hogy vagy 111-es?
Sziasztok!
ZB.: Sajnálom, ha úgy érzed, nem sikerült! :( Nekem a petefészkeim fájtak nagyon a leszívás után 5-6 napig minden mozdulatra, pisilésre stb. Aztán az nagyjából elmúlt. A méhemben csak a vetélést éreztem, de az nem szúró, hanem kő/lufi/hurka szerű érzés volt. A szúró inkább beágyazódás lehet. ;) Teszt: én azért teszteltem minden nap, hogy lássam, mikor ürül ki a kapott hCg és mikortól hihetek a tesztnek. Én a punkció napján is kaptam még hcg tartalmú szurit, meg előtte is és így a két teljes adag a beültetés utáni 7. napra ürült ki. Ha nem kaptál több hcg-t, akkor az utolsó hcg utáni 7. naptól már lehet, hogy nem azt mutatja a teszt, hanem a bébi(ke)t. Ha erősödik napról napra és nem halványul, akkor mindenképp a sikert mutatja. A spontán terhességnél nekem a 25. napon lett először halványan pozitív a teszt. (Persze minden mindenkinél más.) Drukk!!
1-es: Nagyon sajnállak, hogy ennyi mindenen kell keresztülmenned!! Sok erőt! Gondolok rád! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!