Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/862 A kérdező kommentje:
Tűn lèvő lukat. Bocsi, a telefon hülyeségeket javít...
2021. ápr. 28. 20:36
 332/862 anonim ***** válasza:

1-es nagyon sajnálom!! Nagyon reménykedtem pedig, hogy sikerül 😭😭

Nálam sem biztos még semmi, félek én is nagyon, hogy rossz hírt kapok pénteken. Ráadásul a papírjaim sem jöttek meg eddig még a klinikáról, így mindenféle papír nélkül fogok lehet megjelenni a dokinál. Boldog lesz. De nem érdekel, nem akarok tovább várni, szeretném tudni, hogy mi van.

Semmilyen terhes tünetem nincsen egyébként, néha szurkálgat a hasam, de ennyi. De tudom, hogy van, akinél így van, csak bennem akkor is bennem van a para, hogy talán már nem is dobog a kicsi szíve. Igazából ez akkor sem fog szerintem elmúlni, ha pénteken kiderül, hogy minden ok. Mindenesetre én most megint a rossz hírre készülök. Annyira hihetetlennek hangzik, hogy esetleg minden rendben van, hogy ez az opció kb fel sem merül bennem.. :(

111

2021. ápr. 28. 21:14
 333/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: nekünk 2. lombiknál volt a cetrotide. De mondta a doki, hogy bonyolult, és ha akarjuk a kiváltása után ha visszamegyünk akkor megmutatják hogyan kell csinálni. Így azért egyszerűbb volt.

Igazából a doki csak hümmögött, hogy nem tudja miért nem sikerült. Nézte is a fagyasztott embriókat, hogy azok is milyen szépek. Kérdeztem vizsgálatokat is, de már nagyon sok minden volt nekünk. Azt mondta arra tud javaslatot tenni amit kezelni is tudnak. Kérdeztem pl hogy olvastam valaki kisfiút/kislányt nem tud kihordani, de nem nyúlnak az embriókba ezért végülis felesleges lenne. Nem igazán lettünk előrébb az a baj😔 ez olyan hogy csináljuk folyamatosan. Már sajnos azt is mondhatom, hogy vetélés is van folyamatosan, de ugyanaz az eljárás. Most annyi különbség volt, hogy volt szteroid. De az se segített.

Annyit talált ki, hogy következő lombik előtt csináljunk endometrium biopsziát hátha segít. De neten olvastam, hogy ez a beágyazódásban segít inkább. Ez pedig utóbbi 3 alkalommal meg is történt. Így nem értem, hogy miért használna...

Valószìnűleg műtét lesz megint😔 utána vakcinát mi is beadatjuk. Lehet elmegyünk egy immunólugushoz is még. Meg picit megpróbálunk kikapcsolni ebből az egészből (már amennyire sikerül). Neten pedig olvasgatunk mit lehetne tenni.

2021. ápr. 28. 21:24
 334/862 anonim ***** válasza:

Köszi 111-es😔😔😔

Sokaknál tényleg nincs tünet. Reméljük nálad minden okés lesz. Nagyon drukkolok neked🤞🤞🤞

Igazából amikor a 2.lombiknál leállt a szíve akkor ugyanúgy megvolt a hányinger, meg minden tünet. Ezt csak azért írom, hogy lásd ez se jelent semmit. Majd az UH megmondja. Menj is el, ne hagyd magad. Jobb tudni, hogy mi a helyzet, de nálad biztos minden rendben lesz🤞🤞🤞

2021. ápr. 28. 21:33
 335/862 anonim ***** válasza:

Az endometrium biopszia sok mindenre jó lehet. Lehet olyan, hogy a méh hámrétegei közt mélyebben van vmi, ami miatt leáll az egész. Pl egy vírus, baktérium, mióma, gyulladás vagy csak simán nem jó a táptalaj eléggé és probiotikumokat kell szedni. Szóval igazából hasznos lehet. És ha már biopszia, megnézetném az ölősejteket is belőle, szerintem akkor csinálják ezt otthon is, kérdezd meg.

Ezt a vizsgálatot akartam én is, de 2 vetélés kell hozzá.

Köszönöm a drukkot :) Bár tudom, hogy ez most neked nagyon nehéz! Szívből sajnálom, hogy így alakult, nagyon együttérzek veled!

111

2021. ápr. 28. 23:23
 336/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: itt a Kaáliban nem csinálnak ölősejtes vizsgálatot. De úgy tudom, hogy Magyarországon pedig csak vérből nézik. Ami a szegedi doki szerint nem is jó, mert teljesen más értéket mutat. Most megint tanácstalanok vagyunk, hogy következőleg kifizessük-e a drága infúziót amit az elején írtam (523.000Ft/infúzió, ebből 3kell).

Azért is drukolok neked, mert jó ha valakinek jól végződik a története. AZ nekem is néha ad egy kis pozitív löketet.

2021. ápr. 29. 08:58
 337/862 anonim ***** válasza:

Ha már egyszer vesznek biopsziát, nem értem, miért nem csinálják ezt is. Na mindegy.

Holnap kiderül, mi van, de nincsenek jó előérzeteim.

Ráadásul ma volt a nyelvvizsga, több órán keresztül ültünk a hidegben, huzatban, kabát nélkül. Jól átfagyott mindenki.

Már itthon vagyok órák óta, megfürödtem, ittam forró teát, bebugyoláltam magam takaróval, de a lábam és a kezeim még mindig égnek. A langyos vizet is forrónak éreztem, csak annyira voltam áthülve, mire hazaértem. Fáj a fejem is. Vettem be C vitamint, ittam tőzegáfonyát is. Remélem megúszom a megfázást.

:/

111

2021. ápr. 29. 21:32
 338/862 A kérdező kommentje:

ZB: ma izgis nap van nálatok, ugye jól emlékszem? Várjuk a híreket!!

111: Csak pozitívan! :) Sajnálom az átfagyást... remélem, reggelre már jól vagy!

2021. ápr. 30. 08:15
 339/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: drukkolok ma Z.B., de biztos minden rendben lesz. Majd írj mi volt:)

Neked is drukkolok 111-es:) reméljük ma már hallod a pici szívverését:) Remélem nem leszel beteg!

2021. ápr. 30. 09:01
 340/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Már itthon vagyok.Eddig minden rendben van.6 db petesejt végül.Kellemesen csalódott a doktor úr és persze én is😊Holnap kell hívjam hogy mi a helyzet illetve hétfőn és ha minden jól alakul akkor kedden lesz a beültetés.

Most azon izgulok hogy legyen egészséges embriónk😒

Köszönöm hogy gondoltatok rám!Én is drukkolok mindenkinek hogy teljesüljön a vágyatok😉

Z.B

2021. ápr. 30. 12:55
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!