Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/862 A kérdező kommentje:

1-es: oh, nagyon sajnálom (hogy nem most kaptál jó híreket, hanem majd csak a jövő héten). Nem lehet, h a hematómától nem látszik/látható jól az embrió? Nagyon drukkolok!! Ne add fel! Bár, tudom, h nagyon nehéz...

111-es: nálatok mi újság?

ZB: De jó, h elkezdődött! Drukk neked is!!

2021. ápr. 21. 19:34
 302/862 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: igazából a férjem próbál pozitívabb maradni. Olvasta neten, hogy a szteroid is lassíthatja a növekedést. Csaj ezt nem mondta a doki, így nem tudom mennyire igaz. Hematóma is közel van a petezsákhoz, de legutóbb azzal riogattak, hogy a vér bármikor kimoshatja. De most legalább nem ömlik a vér, ez azért bíztató. Próbálok pozitív történeteket is keresni, nekem segíteni szokott ilyenkor.
2021. ápr. 21. 19:53
 303/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

1-es ne szomorkodj előre mert nem olyan biztos az hogy nem sikerült.1 hét múlva már biztos kiderül.Tudom könnyű mondani de talán mégis szerencséd lesz.Nagyon szorítok nektek.🤗De amúgy nem fáj a hasad vagy ilyesmi?Nálunk is mindig párom a pozitívabb😉Ha van valami írj!Sok szerencsét!

111-es te jól vagy?

Kérdező köszönöm a drukkot!😊

Z.B

2021. ápr. 22. 07:18
 304/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 1-es vagyok:

Hát ezt a várakozást már 2-szer végigcsináltuk, és rossz vége lett. De akkor is sejthető volt, és most is nehéz pozitívabbnak maradni. Legutóbb a régi doki pl ugyanilyen idősen azt állította biztosra, hogy legalább szikhólyagnak lennie kellene, na de most sincs. Meg ha ez a doki is egyből azt kérdi, hogy van-e fagyasztott embrió, akkor sejteni lehet, hogy ő is mire tippel. Ráadásul ilyenkor már nehéz szedni a gyógyszereket,meg szúrni a szurit, hogy sejthető mi lesz a vége...

Tudom, hogy van még akár esély is, de ez ilyenkor olyan borzasztó.

Szokott fájdolgálni a hasam, meg beleszúrni, de igazából ez se jelent sokmindent. Hányinger is van néha, de azt csak a hcg csinálja, ez az üres petezsáknál is így volt.

2021. ápr. 22. 08:53
 305/862 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

111es vagyok.

Remélem, hogy tudlak egy kicsit bíztatni most 1es:

Nekem 6+2 hetesen egy 6 mm petezsák volt, amiben volt vmi sejthető, egy kis árnyék vagy még az sem. Ekkor mondták, hogy ez jó lenne kb 5+2 hetesnek, de nem 6+2-nek. Ne bagyon reménykedjek.

Tegnap, 7+0 hetesen, látható volt egy 5 mm-es babóca szívhanggal. :)))) A többi méretet nem is tudom, de látszólag arányosnak tűntek a dolgok. A szikhólyag is ott volt, de nem látszódott minden szögből. Mutatta egyébként az UH alapállását, úgy semmit de semmit nem lehetett sehol látni. Még a petezsákot sem. Mondta is, hogy jól elbújt. Erre is azt mondták nekem, hogy ez 6+0-nak lenne inkább jó, de hogy mindegy, a lényeg, hogy dobog a szíve :))))

Persze ettől még történhet velem is bármi, kritikus időszak ez nagyon.. és innentől az elvesztés egyre nehezebb. De erre nem is akarok gondolni.

A másik, hogy állítólag nem igazán szokott ismétlődni az embrió nélküli petezsák, ezért biztos vagyok benne, hogy legközelebb, amikor mész, már ott lesz minden. Április van, ez a bolondok hónapja, szívatnak minket! :)

Vért vettek? Hcg jó?

2021. ápr. 22. 10:41
 306/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: jaj de nagyon örülök neked 111-es:) Gratulálok!!! Azt hittem már azért tűntél el, mert baj van, vagy kórházba kerültél. De ez nagyon jó hír! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Kell még menned a lombik intézetbe, vagy már saját dokihoz? Mikor mész újra vizsgálatra?

Hátha minket is csak szívat mint titeket. Én ilyet nem olvastam, hogy nem gyakori egymás után az üres petezsák. Tegnap próbáltam neten kutakodni, találtam sok pozitív írást is, de sok negatívat is. Hát igazából nem tudok mit csinálni, csak ki kell valahogy ezt most várni.

Nem vettek vért, csak UH volt.

2021. ápr. 22. 11:38
 307/862 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök neked 111-es!👍👍Mondtuk mi kérdezővel hogy nem olyan biztos hogy nem sikerül😋😋Vigyázz nagyon magatokra!💕💕

1-es elhiszem hogy mennyire nehéz de ha esetleg most nem sikerül akkor legközelebb már fog!Erre gondolj!Én is úgy vagyok vele hogy egyszer biztos sikerül.Kedden uh-n mondtam a dokimnak hogy ha meg lesz a 3 hónap pihenő idő közben lehet inszemezni.Nevetett egy jót hogy lehet nem is lesz pihenő időm😁Mondtam neki hogy akkor viszont az első trimeszter pont a szülinapom idején ér véget😊Ki tudja mi lesz?Senki nem tudja előre ezt megmondani.

Z.B

2021. ápr. 22. 12:09
 308/862 anonim ***** válasza:

Köszönöm, én is nagyon örülök! A dokinő is olyan nagyon boldog volt, még rá is csapott a térdemre örömében :DDD Erre nem számított kb senki.

Nem kell már visszamennem a klinikára, csak a saját nőgyógyászomhoz jövőhét pénteken.

Az a baj a netes történetekkel, hogy ott a többségnél az sem biztos, hogy mikor volt a peteérésük, így azt összehasonlítani egy lombikossal felesleges szerintem.

Hát ezt a várakozást ismerem, kijutott nekem is most ebből bőven, kiegészítve a méhen kívüli parával.

Rettenetes ez a bizonytalanság.

Talán ha sok filmet nézel, könyvet olvasol az segíthet, vagy a séta, ha szép az idő. Bár engem sem kötött le semmi. Most egy picit megnyugodtam, tudok a nyelvvizsgára készülni legalább.

Azért tűntem el, mert tegnap egész nap telefonáltam a családommal Magyarországon :) Nagy volt a meglepetés, mert ők azt hitték, hogy vége, ennyi volt, és akkor most mégsem. Nekik semmit nem meséltem az elmúlt kb 2 hétről, csak még az elején, hogy nem sikerült.

Szerintem, nálatok is így lesz, jövőhéten már ott lesz :))!!

2021. ápr. 22. 12:36
 309/862 anonim ***** válasza:

Köszönöm ZB 😍

De ugye még bármi lehet sajnos. Tartok tőle, hogy ez az 1 hét bekavart a fejlődésébe.. de reménykedem. És remélem, egészséges lesz, és a szíve sem áll le még vagy 100 évig 😍

111

2021. ápr. 22. 12:40
 310/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: hát igen, egyfolytában azt hajtogatta a dokid, hogy ennek nem lesz jó vége. De szerencsére nem lett igaza:)

Köszi:) bízzunk a legjobbakban!

Majd azért még írj, hogy mi újság veletek:)

2021. ápr. 22. 15:33
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!