Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok!
Beszéltem a doktor úrral embrió fronton és lett 3 db a 6-ból ami alkalmas a transzferre.2 db-ot fog kiválasztani holnap és délre mennem kell és megcsinálja a transzfert.1 db lesz akkor fagyasztva tartalékosnak.Remélem nem lesz rá szükség.
Z.B
Nektek mennyi is lett lányok?Már nem emlékszem
Z.B
1-es vagyok: nagyon drukkolok neked Z.B. :) 3 db is tökéletes, főleg ha úgyis sikerül:)
Nekem 14db petesejtet szívtak le, abból 10 termékenyült meg, és abból lett 8db jó minőségű. Így lett nekünk 6db lefagyasztva még.
Szia ZB! Remek, akkor lesz kistesó is! :)
1-es: Hogy vagy?
111-es: Szerintem is simán mérnek ide-oda pár millimétert sajnos. :( Pláne, hogy nem is ugyanaz az orvos és ugyanaz az ultrahang volt!
Drukk mindenkinek! :)
Elhiszem hogy ilyen érzéseid vannak 1-es😢Én is így éreznék a helyedben és mindenki más is.Ez most a 4. volt nektek vagy rosszul emlékszem?De van még lehetőség úgyhogy ne add fel.Másnak is volt ilyen hogy kellett 5 vagy 6 kezelés is vagy több is bár tudom ez nagyon nem vígasztal téged vagyis titeket!Az orvos mit mond?Oltás utáni türelmi idő után menjetek vissza?Van is még embriótok szóval símán sikerülhet a következő😉Tényleg sajnálom hogy ennyit kell várjatok a kicsire de annál jobban fogtok majd neki örülni és erre gondolj.Tudom hogy neház de sikerülni fog nektek is.Nagyon drukkolok és akkor együtt tolhatjuk a baba kocsikat itt Szegeden💕
Z.B
111-es vagyok.
ZB nekem 3 db termékenyült meg a 3-ból, de végül 1 megállt a transzfer napján, így nem lett fagyasztva.
1-es, nagyon sajnálom, hogy így alakult. Nagyon nehéz lehet. Átérzem. Nem értem viszont, hogy miért nem kell a progit abbahagynod? Van még akkor remény, vagy most ezt hogy kell érteni?
Én ma voltam a nőgyógyászaton megint, de csak hogy levegyék a vért, meg vizeletet adtam le, vérnyomást mértek, és megmérték hány kg vagyok. Ja és kifaggattak mindenféle betegségekről.
Mindez az anyasági igazolványhoz kell, amit majd a jövőhéten megkapok. (Ha otthon is van ilyen, annak nem tudom a nevét, ezért csak lefordítottam a németet)
Csak az a szörnyű ebben, hogy lehet, hogy tök felesleges az egész. Pedig annyira szeretnék örülni, de nem megy.
17-én megyek újra vizsgálatra, addig izgulhatok.
Sok sikert ZB!!!
De cuki a neve hogy anyasági igazolvány💕Nagyon drukkolok nektek 111-es!🤗
Z.B
1-es vagyok: Igen Z.B. ez volt a 4. már:( Az jó, hogy le lett fagyasztva, így legalább nem kell előlről kezdeni, csak az a baj, hogy fogalma sincs a dokinak, hogy miért nem sikerül. Azt mondta a te dokiddal majd fog egyeztetni. Tudom, hogy sokaknak a 10.sikerül pl, én nem tudom meddig tudok elmenni, ez majd akkor derül ki. Még megyünk előre az biztos, csak ilyenkor pár hétig nehezebb. Orvos annyit mondott, hogy a TB miatt 3 hónapot úgyis várni kell, műtét után egy menstruációt kell várni, ez amit írtam korábban, hogy sok tényezős dolog, hogy mikor tudunk újra menni.
Én sem értem 111-es ezt a dokit. Volt már 2 vetélés korábban ugyebár, akkor azonnal abbahagyhattam a gyógyszer szedést. Most azt mondta, hogy az a szabály hogy 2 független dokinak kell megállapítania. Szerintem csak nagyon óvatos:( De kijelentette, hogy ebből már semmi se lesz.
Nagyon drukkolok neked 111-es, annyira jó lenne ha nálad legalább jól végződne. Nagyon szurkolunk itt neked.
1-es: Én is teljesen veled érzek!! És még ráadásul az ok se tudható...:(
De legalább most megkaphatod az oltást és nem kell az egészet előről kezdeni. A FET talán könnyebb...rövidebb ideig tart, kisebb hormonterhelés.
Van B verziótok a gyerek kérdésre?(Csak akkor válaszolj, ha nem érzed túl intimnek a kérdést!!)
Olyan vizsgálatotok volt, amivel azt nézik, hogy ti ketten összeilletek-e? Mármint genetikailag.
Meg...nem olvastam el pontosan...de a cseh klinikákon végeznek genetikai vizsgálatot az embrión beültetés előtt. Erre nem gondoltatok?
111: Szerintem menj be csütörtökön a kórházba, mondd, h görcsölt éjjel a hasad. Csak megnézik akkor uh-gal, h mi a szitu! Juj!!:) Már kiskönyved is van!! :))
ZB: drukk holnapra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!