Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Beszéltem a doktor úrral embrió fronton és lett 3 db a 6-ból ami alkalmas a transzferre.2 db-ot fog kiválasztani holnap és délre mennem kell és megcsinálja a transzfert.1 db lesz akkor fagyasztva tartalékosnak.Remélem nem lesz rá szükség.

Z.B

2021. máj. 3. 10:55
 352/862 anonim ***** válasza:

Nektek mennyi is lett lányok?Már nem emlékszem

Z.B

2021. máj. 3. 10:56
 353/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: nagyon drukkolok neked Z.B. :) 3 db is tökéletes, főleg ha úgyis sikerül:)

Nekem 14db petesejtet szívtak le, abból 10 termékenyült meg, és abból lett 8db jó minőségű. Így lett nekünk 6db lefagyasztva még.

2021. máj. 3. 12:39
 354/862 A kérdező kommentje:

Szia ZB! Remek, akkor lesz kistesó is! :)

1-es: Hogy vagy?

111-es: Szerintem is simán mérnek ide-oda pár millimétert sajnos. :( Pláne, hogy nem is ugyanaz az orvos és ugyanaz az ultrahang volt!

Drukk mindenkinek! :)

2021. máj. 3. 13:41
 355/862 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: mivel a doki azt mondta ne hagyjam abba a progit amíg a másik doki nem erősíti meg (de hozzátette, hogy ez 100%) így a vetélésnek esélye sincs beindulni. Annyit csalok, hogy feleslegesen már nem szúrom a Clexane-t, meg a progit is picit lecsökkentettem. Legutóbbi 2 alkalommal se indult be a vetélés, így lélekben már a műtétre készülök. Holnap megyek nőgyógyászhoz, csak így kaptam időpontot. Legutóbb hamar megcsinálta a műtétet, már azon a héten, remélem most is gyors lesz. Mivel a hcg még a szervezetben van, így kínoz a hányinger is. Ilyenkor ez a legrosszabb, hogy tudod nem sikerült, de mégis kínoznak a terhességi tünetek:( Ráadásul pénteken eléggé görcsöltem is, de végül semmi se történt, pedig sokaknál a progi mellett is beindul. Legutóbb amikor kiakadtam a 2.vetélés miatt, akkor mondtam férjemnek, hogy gyűlölöm a szervezetem: nem tudok spontán teherbe esni, nem tudom megtartani sem a terhességet, de még elvetélni se tudok, mert műtét szükséges. Hát borzasztó ez az egész:(
2021. máj. 3. 14:08
 356/862 anonim ***** válasza:

Elhiszem hogy ilyen érzéseid vannak 1-es😢Én is így éreznék a helyedben és mindenki más is.Ez most a 4. volt nektek vagy rosszul emlékszem?De van még lehetőség úgyhogy ne add fel.Másnak is volt ilyen hogy kellett 5 vagy 6 kezelés is vagy több is bár tudom ez nagyon nem vígasztal téged vagyis titeket!Az orvos mit mond?Oltás utáni türelmi idő után menjetek vissza?Van is még embriótok szóval símán sikerülhet a következő😉Tényleg sajnálom hogy ennyit kell várjatok a kicsire de annál jobban fogtok majd neki örülni és erre gondolj.Tudom hogy neház de sikerülni fog nektek is.Nagyon drukkolok és akkor együtt tolhatjuk a baba kocsikat itt Szegeden💕

Z.B

2021. máj. 3. 14:47
 357/862 anonim ***** válasza:

111-es vagyok.

ZB nekem 3 db termékenyült meg a 3-ból, de végül 1 megállt a transzfer napján, így nem lett fagyasztva.

1-es, nagyon sajnálom, hogy így alakult. Nagyon nehéz lehet. Átérzem. Nem értem viszont, hogy miért nem kell a progit abbahagynod? Van még akkor remény, vagy most ezt hogy kell érteni?

Én ma voltam a nőgyógyászaton megint, de csak hogy levegyék a vért, meg vizeletet adtam le, vérnyomást mértek, és megmérték hány kg vagyok. Ja és kifaggattak mindenféle betegségekről.

Mindez az anyasági igazolványhoz kell, amit majd a jövőhéten megkapok. (Ha otthon is van ilyen, annak nem tudom a nevét, ezért csak lefordítottam a németet)

Csak az a szörnyű ebben, hogy lehet, hogy tök felesleges az egész. Pedig annyira szeretnék örülni, de nem megy.

17-én megyek újra vizsgálatra, addig izgulhatok.

Sok sikert ZB!!!

2021. máj. 3. 14:56
 358/862 anonim ***** válasza:

De cuki a neve hogy anyasági igazolvány💕Nagyon drukkolok nektek 111-es!🤗

Z.B

2021. máj. 3. 15:01
 359/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: Igen Z.B. ez volt a 4. már:( Az jó, hogy le lett fagyasztva, így legalább nem kell előlről kezdeni, csak az a baj, hogy fogalma sincs a dokinak, hogy miért nem sikerül. Azt mondta a te dokiddal majd fog egyeztetni. Tudom, hogy sokaknak a 10.sikerül pl, én nem tudom meddig tudok elmenni, ez majd akkor derül ki. Még megyünk előre az biztos, csak ilyenkor pár hétig nehezebb. Orvos annyit mondott, hogy a TB miatt 3 hónapot úgyis várni kell, műtét után egy menstruációt kell várni, ez amit írtam korábban, hogy sok tényezős dolog, hogy mikor tudunk újra menni.

Én sem értem 111-es ezt a dokit. Volt már 2 vetélés korábban ugyebár, akkor azonnal abbahagyhattam a gyógyszer szedést. Most azt mondta, hogy az a szabály hogy 2 független dokinak kell megállapítania. Szerintem csak nagyon óvatos:( De kijelentette, hogy ebből már semmi se lesz.

Nagyon drukkolok neked 111-es, annyira jó lenne ha nálad legalább jól végződne. Nagyon szurkolunk itt neked.

2021. máj. 3. 15:37
 360/862 A kérdező kommentje:

1-es: Én is teljesen veled érzek!! És még ráadásul az ok se tudható...:(

De legalább most megkaphatod az oltást és nem kell az egészet előről kezdeni. A FET talán könnyebb...rövidebb ideig tart, kisebb hormonterhelés.

Van B verziótok a gyerek kérdésre?(Csak akkor válaszolj, ha nem érzed túl intimnek a kérdést!!)

Olyan vizsgálatotok volt, amivel azt nézik, hogy ti ketten összeilletek-e? Mármint genetikailag.

Meg...nem olvastam el pontosan...de a cseh klinikákon végeznek genetikai vizsgálatot az embrión beültetés előtt. Erre nem gondoltatok?

111: Szerintem menj be csütörtökön a kórházba, mondd, h görcsölt éjjel a hasad. Csak megnézik akkor uh-gal, h mi a szitu! Juj!!:) Már kiskönyved is van!! :))

ZB: drukk holnapra!!

2021. máj. 3. 20:34
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!