Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Szia!
25-ös Clearblue-val teszteltem de nem a digitálissal amelyik hét jelzős.Nincs semmi időn túl sem.Azonnal negatív lett ahogy a pisi érte szóval ez már tuti.Nem is tesztelgetek,ez az 1 db volt itthon és nem is veszek másikat mert pénteken úgyis mennem kell vérvételre.Legalább nem lesz meglepő az eredmény.Nem vagyok szomorú csak kicsit csalódott de pár nap és elmúlik.Többet eddzek és attól majd jobb lesz a kedvem.Elsőre általában nem szokott sikerülni ez sem mindenkinek sőt....
Z.B
Szerintem ez nem sikerült.Mondjuk gondoltam is hogy nem lesz olyan egyszerű menet merthát miért is lenne az?Az élet mindig komplikál mindent ez nem új.
Nem baj,nem szomorkodok mert semmivel se jutok attól előlrébb.Én már megtanultam elfogadni azt hogy nem minden hullik az ember ölébe olyan könnyen dehát te 1-es ezt tudod és persze a többiek is.Pénteken legalább már leállhatok a progival végre.
Z.B
ZB, azt nem mondtam, hogy nekem ezen a napon, mint neked most, 10-essel lett halvány pozitív. Szóval ez még holnapra + lehetne (ha lenne még teszed otthon :) . De persze, ha azt érzed, hogy nem sikerült, akkor ez van. :( Sajnálom!
Azért, ha szabad, akkor még nagyon drukkolok, hogy pénteken csalódj a megérzéseidben! ;)
1-es: gondolok rád holnap!!
Nagyon aranyosak vagytok hogy így drukkoltok nekem!💕Pénteken kiderül mi a helyzet🤷♂️
1-es Sok szerencsét neked holnapra!
Nekem a 25össel a 12. napon lett először halvány pozitív... a 10. napon pedig még a 10es is halványka volt, a 9. meg kb alig látható.
Szerintem még várjál azzal a sok edzéssel...
111
A 9. napit nem is tettem oda anno, mert azt fényképről ennyire sem lehetett látni, mint a 10. napit. Pedig az is elég necces, ha vki csak hirtelen nézi. 😅
Egy szó mint 100, 25össel korán teszteltél.
111
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!