Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok!
Lehetséges hogy korai volt a 25-sel.A napokat te a punkciótól számoltad,igaz 111-es?Szép tesztek amúgy😊Lehet akkor veszek egy 10-es Facelle-t és csütörtökön megcsinálom mert úgyis mennem kell ide oda.1-es drukkolok!
Z.B
Igen. Rá is van írva mindegyik teszt aljára, hogy melyik nap csináltam 😊
Én is gondolok rad 1-es!
111
Sziasztok!Vettem egy 10-es Facelle tesztet Rossmanban és holnap megcsinálom.Ja azt nem mondtam hogy a 25-öst nem első vizeletből csináltam de mondjuk ha valaki terhes akkor tök mindegy.Kíváncsi leszek de szerintem negatív lesz az is.Sebaj akkor 3 hónap múlva újra próbáljuk!Egyszer csak sikerül már
Z.B
Sziasztok! 1-es vagyok:
Ha lehet akkor reggel csináld a tesztet Z.B.
Így az elején még nagyon bizonytalan, biztosabb a reggeli😉
Köszi, hogy gondoltatok rám. Így még nem jártam mint most. Úgy tűnik ez a 3.vetélés már a folyamatos szívásokkal járt.
Este elkezdtem vérezni, és 2-szer kijött egyben belőlem kb 10cm-es valami. Plusz görcsöltem is mellé.
Ma reggel úgy mentem be, hogy nem tudtam lesz-e műtét így. Megvizsgált a doki, de a petezsák még mindig ott volt. Pedig azt hittük az jött ki😔 Végül megtörtént a műtét, így végre le lett zárva. Remélem most már egyéb probléma nem lesz.
Ja, tegnap voltam a kardiológián. Azt mondták nagy baj nincs, de az ekg most se volt jó. Kaptam egy gyógyszert rá, 1 hét múlva újra ekg lesz. Június elején pedig felraknak majd egy 12 órás ekg-t. Azt mondták lehet a sok hormon+szteroid a hibás, de szerintem inkább a mozgáshiány.
Most már ha végre újra mozoghatok majd, akkor remélhetőleg el is fog múlni.
Szia 1-es!
Az a görcsölés kegyetlenül rossz lehetett pfff
Nem lesz már probléma és majd a mozgástól helyre is áll minden.
Propolisz tinktúrát vegyél ha még nem próbáltad,az is sok mindenre jó többek között gyulladás csökkentő hatású.Berlini Krt-i Blasinszky Méhészet árulja 850 Ft-ért és kb 1 hónapig elég ha napi 30 cseppet fogyasztassz kockacukorra cseppentve.Én használom azért merem ajánlani.Immunrendszert is szépen felturbózza.Nekem Zádori doktor úr ajánlotta és persze a férfiak is használhatják mert jót tesz a spermiumoknak is.
Z.B
Z.B A terhesség elején, ennyire korán reggeli vizeletből a biztosabb.. Nem tudom, hogy honnan vetted, hogy ha vki terhes, akkor tök mindegy. Amikor még 4 hetes sincs vki, akkor nagyon sokszor még a reggeli is negatív.
A 25ös ilyen korán amúgy is nagyon határeset, h mutat vmit, de ha még nem is reggeli volt, akkor így 100% esélyed volt a negatív tesztre. 😅 Nem véletlen van a tájékoztatón is rajta, hogy reggeliből tanácsos végezni. Drukkolok, hogy holnap pozitív legyen 🤗
1-es, mihamarabbi testi-lelki gyógyulást kívánok, és remélem, hogy a következő már sikerül 🙏🤗
Milyen gyógyszert kaptál?
Nekem 24 órás EKG tettek fel egyszer gyerekkoromban... baromi kényelmetlen volt 😅 Nekem szivbillentyű problemám van, a bal oldaliak nem zárnak rendesen. De gyógyszert nem kell rá szednem. Ezt majd műtik legfeljebb, ha eldurvulna 😅
A propolisz meg méhpempő cuccok egyébként tényleg jók, én is bátran ajánlom. Ha még nem próbáltad, egy próbát megér.
111
1.es vagyok: 2,5 mg Bisoprolol Sandozt kaptam, igaz nem teljesen értem ezt az egészet. Amikor csinálták a szív UH-ot, akkor a hölgy azt mondta nincs nagy baj, nyugodtan vállalhatok terhességet is. Ez egyébként előtte eszembe se jutott, hogy azt mondanák nem lehetek terhes. Azt mondta ha nagy baj lenne akkor gyógyszer kellene, de amellett tilos a terhesség/szoptatás.
Aztán a doki megkérdezte mikor megyünk újra lombikra, és addig pedig kitalálta, hogy szedjem ezt a gyógyszert. Férjem arra tippel azért, hogy addig is hamarabb rendbe jöjjek.
Leleten nekem ez szerepel: kéthegyű billentyű elégtelensége. Nekem is valószínűleg akkor hasonló aprobléma mint nálad 111-es. Uh-on szó volt olyanról is, hogy bal oldalon visszaáramlik valami folyadék is.
Igen tuti kényelmetlen, én már aznap azon agyaltam, hogy fogok pl tudolni:) Szabad olyankor egyáltalán?
Igen akkor neked is az van, mint nekem. Nekem is visszaáramlik. Azt is mondta a doktornő, h kb minden 3. ember ezzel él, sokan nem is tudnak róla.
Évente kontrollra kéne járnom, de nem járok, csak kb 5 évente 😅
Nem lehetett benne tusolni sajnos, de lehet, hogy ma már modernebbek a készülékek. Akkoriban rajtam több tappancs is volt, meg a kütyü a hasamon. De mosakodni azért tudtam vele. :)
Sziasztok!
Itt a link a tesztről.Remélem meg tudjátok majd nyitni.Kíváncsi vagyok a véleményetekre
Z.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!