Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Annyi még hogy második vizeletből lett gyakorlatilag mert hajnali 2-kor arra ébredtem hogy nagyon pisilnem kell de nem akkor teszteltem hanem 7-kor ébredés után.Clearblue is második vizeletből lett amúgy.Kicsit rózsazsínes élőben de alig láthatóan.Szerintem nem sikerült.
Z.B
De majd csak holnap gratulálok, ha a vérvétel is igazolja :)
Mindenesetre szerintem ez pozitív akkor is. Enyém is ilyen volt.
111
Szia!
Nem is tudom mit gondoljak?Nagyon kíváncsi leszek holnap a vérvételre
Z.B
Ebből lehet bármi az a helyzet.Köszi a jó kívánságokat!💕
Ti jól vagytok?
Z.B
Persze, hogy lehet belőle bármi. Sőt, abból is, ha holnap jó híreket kapsz. Ez sajnos ilyen.
Én jól vagyok, köszönöm, semmi terhességi tünetem nincsen továbbra sem. Pedig már a lemaradást beleszámolva is a 8+5 hétben vagyok. Persze ha minden jól alakult, és nem állt le a babám a fejlődésben. Ugyanis ez is benne van sajnos a pakliban még akkor is, ha minden időszerűen történt volna.
Hétfőn kiderül. Nagyon izgulok. Vagy félek, nem is tudom.
Ráadásul a férjem itthon sem lesz csütörtökig, úgyhogy ha rossz híreket kapok, akkor nem tudom, mit fogok csinálni.. de reménykedek, hogy jó hírek lesznek, és minden jól alakul most már.
Kérdező veled mi a helyzet?
111
1-es vagyok: nekem fáj a hasam, vagyis pontosabban a méhem, de majd elmúlik. Ez most ilyen ebben a szakaszban:(
Neked is 111-es nagyon szurkolok, hogy hétfőn jó híreket kapj. Legalább nektek kettőtöknek sikerüljön most, nekünk meg a kérdezővel minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!