Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Te nagyon cuki vagy!💕Amúgy mindenki nagyon szimpi nekem.Most hívtam a Kaálit.Nincs még ott az orvosom de az eredmény már meg van.Azt mondta a recepciós nő hogy fel fog hívni az orvosom és elmondja az eredményt.Nagyon ideges vagyok pfff
Z.B
Köszi 😍
Óóó, húzzák itt az ember idegeit... 😤 És mégis mikor várható, hogy beérkezik a drága doktor úr?
111
Azt nem mondták.Mostmár szeretném tudni mi van!Sok punkciós ment ma,lehet a műtőben van még.Nagyon rendes orvos egyébként.Panaszom nem lehet rá
Z.B
1-es vagyok:
Első alkalommal szinte alig fájt a hasam, legutóbb 1 hétig eléggé fájt. Vérzés 1-2 hétig tart a vérzés, de nem sok jön. Egy tisztasági elég szokott lenni. 1-2 nap amikor menstruáció mennyiségű. Mindkét alkalommal műtét után 6 hétre rá jött meg a menstruációm.
Én is úgy látom Z.B. hogy erősebb már a 2.csík. :) Biztos jó híreket kapsz ma.
Remélem hogy te is jó híreket kapsz mielőbb 1-es!Én nem tudom mit fog mondani Zádori doktor úr de míg nem tudok vele beszélni addig semmibe sem élem bele magam és ha jó híreket mond akkor sem mert koppanni nem akarok.
Én akkor lennék nyugodtabb ha eljutnék a 12.hétig de akkor is csak izgulnék.
Dehát sokan vannak ezzel így,ez van,ez ilyen.111-es is izgul mindig ami érthető is.Nagyon szorítok neki hogy minden rendben legyen hétfőn a babájával💕Én úgy érzem hogy nem lesz gond
Z.B
Köszönöm 😍🤗💕
Igen, valóban nagyon izgulok mindig, mert hát van egy nem mindennapi története ennek, ami erre eléggé rásegít.
De biztos enélkül is izgulnék, hiszen ez már csak egy ilyen állapot. 😊
111
Szia ZB!
Ha van ügyfélkapud, akkor azzal be tudsz lépni az eeszt-be és ott meg tudod nézni, mert a labor valószínűleg felvitte az eredményt.
De biztos nem lesz meglepetés. ;o)
Igen?Van eeszt-m pont szerdán regisztráltam ügyfélkapura és meg is néztem ott pár dolgot.Megnézem akkor hogy ott van e?Még mindig nem hívtak amúgy.Köszi a tippet!
Z.B
Nincs fenn.Marhára örülök neki.Nem tudom meddig kell még várni pfff.Mindegy én 3 órakor oda fogok szólni hogy mi van mert 4-kor zárnak és aztán hétvége szóval jó volna tudni mi van most vagy mi nincs.
Z.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!