Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
111-es: No, éreztem én, hogy inkább az UH-val nem stimmel itt valami, mint a babócával! :o)) Nagyon örülök és gratulálok! Itt vigyorgok a gép előtt. :o) Jaj, istenem...ha, itthon lettél volna és elmehettél volna másik orvoshoz UH-ra, mennyi idegeskedést megspórolhattál volna... De mostmár mindegy - minden jó, ha a vége jó. :o)
1-es: A te bébidet is ugyanígy 'belédszurkoljuk'. Látod: megy ez nekünk! ;o)
ZB: Hol tartassz?
Nem tűnök el :) jövőhét péntek UH, írok majd, hogy mi volt. Kicsit aggódom amiatt is, hogy egy másik doki vizsgál, mint aki eddig nézte, és nem tudom, mennyire jó a gépe stb. Meg aztán ha minden oké, akkor kell egy szülésznőt keresnem (mert itt ő lesz veled szüléskor, nem a dokid), a szülés után átveszi a védőnő szerepét. Tehát itt kint ez a két dolog egy ember feladata. Azt mondták, hogy szülésznőt nagyon hamar kell foglalni, mert a jók már hónapokkal előre le vannak..
Meg amiatt sem tűnök el, mert érdekel, hogy Veletek mi van 🤗
111
Kérdező, köszönöm Neked is nagyon 😍
Igen, de hát itt már csak ilyen katonásan mennek a dolgok 😅
Ti végül hogy döntöttetek? Folytatjátok? Hogyan?
111
Most az oltás miatt két hónap kihagyás van.
Aztán majd júniusban próbálkozunk ciklusfigyeléssel és a spontán fogantatásra való gyógyszeres rásegítéssel, ha szükséges. Ezt csináljuk egy darabig. Mondjuk, nem túl sokáig Aztán majd meglátjuk...
Ha más is azt mondja, hogy ennél eredményesebben nem vagyok stimulálható, akkor saját sejtes lombikot nem szeretnék újra. Akkor feleslegesnek érzem ezt a tortúrát. Ha úgy alakul, akkor donorsejtes lombikra lehet, hogy elmegyünk.
Nálunk ugye egyáltalán nem kizárt a spontán, mert igazi okot nem találtak és egyszer már sikerült is.
(A katonásanra...ismeritek azt a youtube videót, ahol bizonyos szavakat mondanak el 4 nyelven? A három másik nyelv lágy, dallamos, szép; a német meg -persze rájátszik, aki kimondja őket-,katonás, kemény, köpködős. :) Nagyon jó! :)
Bemfola injekciónál tartok még eddig 1-szer 175 egységet adtam be és 2-szer 150-et.Holnap megint vérvétel és Uh.Kapok még biztos valamit.Itt tartok Kérdező jelenleg.Szóval az elején vagyok😊Semmit sem érzek még tehát nem szurkál a hasam vagy ilyesmi.Majd eztán gondolom vagy nem tudom.
Írok holnap mit kaptam,mit mondtak stb...
Z.B
1-es vagyok: köszi kérdező:) remélem nálam is beválik a szurkolás. Ma azt álmodtam, hogy mégis lett embrió. De lehet csak közre játszik, hogy barátnőm tegnap írt, hogy megvolt náluk a genetikai vizsgálat, és minden rendben van náluk. Küldött fotót meg videót is (kicsit azért szíven ütött).
Hátha tényleg sikerül nálatok spontán a baba kérdező:) aztán mégse kell lombikra menni:)
Ne aggódj Z.B., az első nap után még én se éreztem semmit. Majd ha eltelik pár nap akkor már tuti érezni fogod. Neked mennyi az AMH, hogy ilyen sok gyógyszert kapsz? Csak azért kérdem, mert meglepődtem, mert én 87.5-et kaptam, de 4,5 az amh gondolom azért (pcos miatt).
Nekem minden normàlis 1,5 AMH.Minden hormonom tökéletes.Ma néztük UH-n a sejteket 6 vagy 8 db van úgy emlékszem és àtlag 10 mm-esek szóval kitűnő a doktor úr szavaival élve.Lehet több is lesz még ki tudja.Nyàlkah.7,5 mm volt.Ha minden igaz jövőhét pénteken punkcióm lesz😀Pcr időpont keddre màr meg is van.Bemfolàt ma megint 175 egységet kellett szúrnom és szombat;vasàrnap 150 egység.Semmi panaszom egyenlőre.Hétfőn ismét vérvétel és UH.Itt tartunk.Szóval remekül haladunk.
Z.B
Akkor a jövőhét megint izgalmas lesz. 1es-nek szerdán (?) UH, pénteken ZB-nek punkció, nekem szintén UH.
Lesz miről beszámolni. Reméljük, hogy csupa jó hírekkel szolgálhatunk majd 😍
Nekem per pillanat mensiszerű alhasi fájdalmaim vannak, mintha meg akarna jönni. Ha azt vesszük, akkor pár nap múlva aktuális is lenne, 22 napja késik (27-28 napra szokott jönni, de remélem, nem jön...)
Igazából azon gondolkozom, hogy nem kellene-e mégiscsak szednem a progeszteront? Lehet, hogy holnap felhívom a klinikát, aztán megkérdezem.. de elvileg, ha már egyszer jól működött, akkor nem áll be zavar, nem? 🙄🤔
111
Szerintem kérdezd meg a klinikán ezt a progi dolgot vagy a nőgyógyászodat.Ha felírják és kiváltod abból hátrányod nem lesz.Van tartalékban otthon,ennyi.A menzesz szerű alhasi dolog normális ilyenkor,nincs ezzel probléma és nem fog megjönni nyugi.Minden terhesség eleje ilyen.Lehet nem ártana egy vérvétel ahol progi szintet néznek és abból kiderülne kell e pótolni.Itt Magyarországon ha lombikkal esel teherbe alap hogy a 12.hétig felírják a progeszteront.Addig kell a központba járni amúgy és utána menni a saját orvosodhoz a további terhes gondozásra.Várom a pénteket!Mondta tegnap dokim hogy legyek nyugodt és mosolygós mert minden rendben van velem😊Ez kedves volt tőle.Bírom ezt az orvost és bármit lehet tőle kérdezni ami nagyon jó.111-es nyugi,végig fogod vinni szépen ezt a 9 hónapot és egészséges babát fogsz a világra hozni😉
Z.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!