Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Köszönöm, én is Neked!! Nagyon remélem, hogy a sok barnázás - és még vérzés is - ellenére jó híreket kapsz szerdán!! Te is megérdemled, Te nálam egyébként is jóval többet szenvedtél! És az ilyesmit egyszer is sok átélni!
Egyébként Neked mondanak semmit erre a barnázásra?
111
Igen igen kezdődik hamarosan a szurka-piszka😀Én mindig iszom a fehérjeport mert eddzek szóval nàlam ez nem téma.Szeretem is mert nem vagyok éhes ha megiszom és energiàt is ad.Nemsokà el kell induljak mert oda kell érjek fél 8-ra.Szép napot mindenkinek!
Z.B
1-es vagyok: köszi szépen:) Ma reggel is friss vér volt a wc papíron. :(
Annyit mondott telefono a doki, hogy szedjek több progeszteront, hátha csak hematóma, vagy a kúp is kimarhatja picit a hüvelyfalat. A 2.lombiknál volt hematómám, akkor sokkal jobban véreztem, ezért istisztéban vagyok vele, hogy ez kb semmit se jelent. A 3. lombiknál nem tudta megmondani a doki, hogy miért vérzek, csak tippelt, hogy a másik petezsák szívódik fel és azért. Ők is csak tippelgetnek néha:(
Hajrá Z.B. :) most nálad indulnak be végre az események:) Drukkolunk!
Lehet, hogy a kúp okozza. Nekem a kúptól hólyaghurutérzésem volt már a végén. Abbahagytam, elmúlt. De az állandó ultrahangozás utána szintén nem tett jót. Gondolom, mert már eleve nem volt bent jó a rendszer. Egyszer ráadásul úgy odaszorította az UH fejet a szeméremcsontomhoz, hogy azt hittem belehalok (muszáj volt neki, hogy lásson). Az után egész nap fájt belül.
Mondjuk az, hogy csak így látatlanban azt mondják, hogy szedjél több progeszteront, azt nem tartom annyira helyesnek. Már így is jó sokat szedsz..
Z.B ja igen, tényleg, mondtad is már régebben, hogy amúgy is iszod. Elfelejtettem, annyira csak ezen az egészen jár most az agyam, hogy minden mást elfelejtek. Ezért is lesz jó holnap, pont kerül az i-re végre. A nyelvvizsgámra sem tudok koncentrálni így. Voltam tegnap is németen, de minek... kb mintha ott sem lettem volna. De azért megyek ma is.. Legalább telik az idő.
Szép napot Nektek!
111
1-es vagyok: Nekem néha olyan érzésem van ahogy feltolom a kúpot mintha néha egy gömb féle keményedés lenne, ami aztán elmúlik, de furcsa, meg nehezebb is feltolni olyankor a kúpot.
Elhiszem, hogy fájt neked. Nekem is ez az új doki legelső alkalommal jól megnyomkodta belülről.
Én se értettem, hogy látatlanban miért kell megemelni. Főleg hogy 2 hölgynek is mondtam a vérvétel napján a barnázást,és azt is mondták, hogy rákérdeznek a dokinál, hogy kell-e progi szintet nézni. De tuti nem kérdeztek rá. Pedig régebben azt olvastam, hogyaz se jó ha túltoljál a progeszteron adagot.
Elhiszem, hogy most máshol jár az agyad, de legalább lefoglal egy kicsit.
Sziasztok!
Meg volt a vérvétel és a hormonok jók aztán az uh szerint is minden rendben volt.Megkaptam a szurikat ma kellett 175 egység Bemfolát szúrnom aztán 150-et kell csütörtökig plusz Aspirin Protect-et kell szedjem.Péntek reggel ismét fél 8-ra kell mennem aztán újabb vérvétel azt hiszem és uh hogy megnézzük mi a helyzet és aztán kapok még némi rásegítést ami majd kiderül mi lesz az uh alapján.Aztán majd mondják mikor menjek a Pcr tesztre.EKG és belgy.vizsgálat nem kell mert nincsen olyan problémám és nem is volt.Mondta az orvosom hogy totál felesleges ha nincs gond.Itt tartunk jelenleg.Egy csomó kitöltendő papír van még és azt viszem pénteken aláírva,átolvasva.
Z.B
A hüvelyflórád biztosan nem ép, vszleg be is van kicsit gyulladva a nyalkahártya, és ezért van ez. Ez azért marha jó...
Olvastam én is, hogy nem tesz jót a túl sok progi, de hát ezek úgy osztogatják mindenre, mintha vmi csodaszer lenne.
Z.B. nagyon drukkolunk! :)
Az Aspirin Protectet nekem nem mondták, hogy szedjem. Mire jó az?
111
Fokozza a vérellátást a kismedencei szervekben,vérhígító hatású.Ezáltal segítheti a beágyazódást is.Sok fórumon olvastam hogy segített ezügyben.Nekem mindig kellett szednem mióta Kaáliba járok a kezelés ideje alatt első naptól utolsóig/negatív tesztig/.
Z.B
1-es vagyok: sok sikert Z.B.😊 legyen sok szép petesejt, abból pedig embrió😍
Hát igazából nálunk nincsennek túl jó hírek😔 van szabályos petezsák, de nincs benne szikhólyag. Embrió csak sejthető😔 Ma vagyok 6hét 3 napos, már látszódhatna is, de doki szavaival élve ebből bármi lehet. De ahogy leültünk az asztalhoz akkor egyből kérdezte, hogy van e fagyasztott embriónk, szóval szerintem arra tippel, hogy megint rossz vége lesz. Vérzés pedig hematómától van, majdnem akkora mint a petezsák😔 1hét múlva kell menni újra, addig marad ez a borzasztó bizonytalanság😭 ez a legrosszabb ilyenkor. Főleg hogy 2-szer már átéltük, és rossz vége lett. De hátha csak lassan nő😔 de eléggé elvesztettem a reményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!