Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/862 anonim ***** válasza:

A méhkürt maga a petevezető, ha jól tudom :) ezeket nekem 2 naponta ultrahangozzák, a petefészkeimmel együtt. Remélhetőleg a hasüregembe nem vándorolt ki.. Az nem is tudom, hogy derül ki. Talan hasi ultrahanggal, ha már elég nagy méretű... mert gondolom, a vizsgálódást nem hagyják abba, amíg a hcg-m nem kezd el csökkenni.

A hcg-m nem volt egyébként kiemelkedően magas, sőt eleinte még lassú volt:

04.01 - 220

04.07 - 315 (minimum 900 kellett volna legyen, de inkább 1600 lett volna az ideális)

04.08 - szintén 315...

04.12 - 1000 (2,5-3 napos a duplázódás, ez már elfogadható)

04.14 - 2000 ( 2 napos a duplázódás, tőkéletes)

Magyarázott valami olyat, hogy ikerterhességnél előfordulhat ilyen, hogy lassabban fejlődnek, plusz ha az egyik aztán leáll és felszívódik, akkor ez magyarázhatja az ilyen furcsa hcg értékeket.

De ez nem változtat a tényen, hogy 2000-es hcg-nél sem látott semmit, úgyhogy reménykedésre nem nagyon van ok. Legfeljebb arra, hogy még azelőtt meglesz, mielőtt szétreped például a petevezetőm :)

Hogy bírja a karom? Hááát nem a legjobban. Múlt hét csütörtök, péntek, e hét hétfő, szerda mind a jobbat terhelte, mert a bal még mindig nem volt százas a punkció óta.. az a kanül nem kellett volna már bele akkor...

Holnap már a jobb kezemet adom oda, mert mostanra az már jól van, eltűnt belőle a csomó is, most a bal kék-lila és csomós :)

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy holnap mi lesz az ultrahangon...

Egyébként nem fáj semmim, már a bal oldali petefészkem sem. A mellem az fáj persze.. Hányingerem sincs. Felfújódva sem vagyok. Igazából amióta nem szedem a progeszteront, sokkal jobb minden. A doktornő megint megkérdezte, hogy tényleg abbahagytam-e, mert olyan jók az értékeim :D

Majd holnap jelentkezem, hogy mi volt. :)

111

2021. ápr. 15. 22:04
 272/862 anonim ***** válasza:

Múlt hét szerda, csütörtök... nem csüt. péntek :D

111

2021. ápr. 15. 22:20
 273/862 anonim ***** válasza:

Szia!

111-es örülök hogy jól vagy!😊A cikk amiben a méhenkívüliről olvastam a méhkürtöt és a petevezetőt külön említette.Na mindegy,ki fog úgyis derülni hol van az embriód.

Z.B

2021. ápr. 16. 07:24
 274/862 anonim ***** válasza:

Hát előbb utóbb tényleg ki fog derülni.. így vagy úgy.

De legalább már sikerült megbékélnem a helyzettel, elfogadtam, hogy így alakult. Nem tehet az ember mást úgy sem.

Most indulok a dokihoz...

Z.B neked jó németezést :) Milyen gyakran vannak óráid?

2021. ápr. 16. 08:25
 275/862 A kérdező kommentje:

111-es: Mindig jövök ám nézni, hogy mi újság, még, ha nem írok is és szurkolok (alapvetően persze a legjobb verziónak...)

Hm, hát, ebből a szempontból akkor tényleg jobb a magyar a rendszer, hogy oda mész, ahová akarsz. Már, ha kapsz időpontot.

Már csak halvány emlékeim vannak az anatómia ezen részéről, de szerintem is ugyanaz a kettő - viszont tényleg szokták külön emlegetni. Latinul tuba uterina a petevezeték szerintem, és, ha így van, akkor ebből jön magyarban a kettős elnevezés. A szó szerinti fordítása méhkürt, de a köznyelvben inkább petevezetőnek hívják.

2021. ápr. 16. 09:22
 276/862 anonim ***** válasza:

Heti 2 90 perces online óra van.Aztán kiadja a házifeladatot a tanár amit a következő órára el kell készíteni.De a weboldalon ő látja ki mit hogyan csinált.Az órák 70%-án részt kell venni és a feladatok szintén 70%-át minimum el kell végezni és ezek alapján lesz egy értékelés.

Z.B

2021. ápr. 16. 10:29
 277/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok, itt vagyok a mai eredményeimmel:

A hCG értékem nem lett túl fényes, 3000 lett, viszont látott a doktornő egy 6 mm-es petezsákot. Kicsi is és üres is így a 6+2 héthez, de legalább megnyugtattak, hogy nem méhen kívüli. Mondták, hogy ne nagyon reménykedjek abban, hogy ez normális terhesség lesz. Jövőhét szerdán kell visszamennem újra, és ha akkor is esélytelennek tűnik, akkor küldenek küretre. :(

111.

2021. ápr. 16. 21:23
 278/862 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: nagyon sajnálom 111-es😔😔😔 Drukkoltam nagyon hátha mégis csoda történik. Az viszont nagyon jó hír, hogy nem méhenkívüli. Jó sokáig elhúzódott ez nektek. Kívánom, hogy most már hamar túl legyél rajta testileg, és lelkileg is🥰 meg persze kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön🤞🤞🤞
2021. ápr. 16. 21:57
 279/862 anonim ***** válasza:

Csoda még történhet igazából, mert egyelőre ott van és küzd.. Bárcsak erős lenne és kitartana!!

Rossz ez, amikor először meggyászolod, elengeded, jobban vagy, aztán kiderül, hogy mégis ott van... újra van remény, de az esélyeid nem jók.. teljesen összezavart :(

2021. ápr. 16. 22:07
 280/862 anonim ***** válasza:
Szia!1 hét alatt bàrmi lehet még bàr ha üres a petezsàk akkor nem sok a lehetőség de hàtha.....Folytatjátok utána is és nem adjátok fel.Biztos sikerülni fog ha nem is ez alkalommal!💪Írj ha bármi van 111-es.Remélem mindenki jól van?Szép szombatot mindenkinek!☺
2021. ápr. 17. 10:22
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!