Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Köszönöm 1es, de annyira kevés esélyt lát a dokinő arra, hogy ebből még vmi lesz, hogy leginkább mar az erdekli, hogy kell e méhen kívüli miatt tovább ügyezni vagy felszívódik magától.
Azt mondta, hogy a hcg értékemnek ma minimum 1600nal kene lenni, és ekkora hcg-nél már kéne látni a petezsákot.
Meg hát őszintén szólva, a 20as tesztem sem erősödött már 3. napja tegnap, sőt az utolsó mintha halványabb is lenne kicsit, ma meg a clearblue az 1-2 hetes eredményével.. tényleg nem túl biztató.
Úgyhogy szerintem ez ennyi volt.
Sziasztok!111-es nagyon sajnálom tényleg😢Pedig már örültem hogy sikerül!Lehet hogy fel fog szívódni és ennyi volt.Ez volna a legjobb.1-es neked nagyon drukkolok mert ennyi próbálkozás után nagyon megérdemelnéd a sikert!💕111-es mehettek még újabb próbálkozás gyanánt és talán sikerül is mert az első lombik sajnos nem mindenkinek jön össze.Én még várom a menzeszem hogy oda tudjak telefonálni időpontért.Várom már mert már csinálnám ezerrel vagyis csinálnánk😊Ja még annyi hogy mikor írtam a szomszéd nyanyás esetet akkor képzeljétek párom pakolt a sufniban és a kerítéshez ment a nő és bocsánatot kért mondván ő nem akart bennünket piszkálni....Mindig ezt csinálja ez az algoritmusa és nagyon fárasztó már és már várom hogy jó magas kerítést tegyünk oda és ne tudjon leskelődni.Én oda sem mentem mert beszóltam volna és azt nem akartam mert kapott jócskán múltkor is🤭Remélem ezzel véget is ért a dráma tagozat😁
Nektek sok sikert és ha van valami írjatok!Kérdező remélem jól vagy te is?
Z.B
Felhívott a dokinő, 315 a hcg-m. Holnap újra be kell mennem, hogy megnézzék, csökkem-e, vagy mit csinál... aztán ettől függően megyünk tovább. Ha nő, akkor méhen kívüli és meg kell keresni. Ha csökken, akkor nincs teendő.
111
1-es vagyok: Nagyon sajnálom 111-es:( Remélem így már akkor nem méhen kívüli lesz, nagyon szorítok. Együttérzek veled, kívánom hogy lelkileg is hamar rendbe gyere. Remélem azért még nem fogjátok feladni.
Köszi Z.B. :)
Látod legalább rájött a szomszéd, hogy ő volt a hülye. Sajnos vannak ilyen emberek. Jó magas kerítés kell ilyenkor:)
Köszönöm, nem adjuk fel, csak most én is úgy vagyok, hogy meg kell gyászolnom, elvégre már ott volt, meg is tapadt, csak nem maradt velünk, pedig nagyon vártuk.
Tudom, hogy mások is átmennek ilyesmin, és hogy sokszor nem sikerül elsőre sőt másodikra se, és nekem semmivel sem rosszabb, mint nekik, sőt vannak rosszabb esetek is, de ettől még most nekem ez nagyon fáj, és fel kell dolgoznom.
De ezt Te 1es nagyon is jól megérted, átéltél Te is ilyet, nem is egyszer. És ez borzalmas, hogy olyanoknak, akiknél nagyon jó helyük lennének a babáknak, nem sikerül.. máshova meg csak úgy potyognak a gyerekek. Igazságtalan az élet.
1-es vagyok: én annyit tudok neked tanácsolni, hogy sírd ki magad bőven. Nem ilyenkor kell erősnek mutatni magad. Ha úgy érzed, hogy neked segítség lenne a pszichológus akkor annak is van értelme (én magamnak nem láttam értelmét). Kell idő ilyenkor, nem fog egyik napról másikra jobb lenni hirtelen. Valaki többet is vár ilyenkor (a 3 hónapos Tb-s várakozásra gondolok), hogy idő kell neki. Nekem kellett, hogy újra menjünk, hogy hátha sikerül. Te ismered magad, hogy neked melyik a jobb.
Arra is lehet ilyenkor gondolni, hogy ez már jó jel, hogy megtapadt. Mi legalábbis ezzel vígasztaltuk magunkat. Nehéz ez ilyenkor, mindenkinél más. Kitartást kívánok! Majd azért ha lesz kedved akkor írd meg, hogy megúsztad e a méhenkívűlit. Nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi baj. De ha inkább most nem szeretnél gyakorit használni azt is megértem.
Köszönöm! Én is drukkolok Neked, hogy ezúttal megmaradjon, őszintén remélem, hogy most sikerül!!!
Én úgy döntöttem, hogy csináltatok megint hastükrözést méhtükrözéssel, hogy megnézzék megint az endometriózisomat, tüntessék el megint, amit tudnak, másrészt az ölősejtjeimet is vizsgálják meg. Itt ezen a klinikán nem vérből nézik, hanem a méhfalból, szerintük ott biztosabb.
Ezen kívül megnézetem, hogy van e inzulinrezisztenciám (nem kellett cukorvizsgálat itt előtte) és a véralvadásizavart is meg akarom nézetni. Ja és persze a pajzsmirigyem, mert az enyhe emelkedést mutatott mostanában.
Egyelőre ennyi..
3 hónapot én sem szeretnék lehetőleg várni, de ezek a vizsálatok miatt lehet, h kell. A vérvétel hamar megvan, a hastükrözés nem tudom. Ha a klinika is csinál, akkor hamar meg lesz, ha másik klinikára kell mennem, akkor ott kb 1 hónapot várni kell, de az sem baj. 1 ciklust így is úgy is ki kell hagyni. Pénteken megyek a saját nőgyógyászomhoz, a vérvételes dolgokat biztosan neki kell intézni, azzal nem lesz gond.
De most még azért jól kisírom magam :'( Szegény férjem nem győz vigasztalni, pedig ő is kivan.
111
1-es vagyok: köszi szépen:)
Az valóban jó ha méhfalból nézik az ölősejteket. Mi a G1 intézetben vérből csináltattuk, mert nem tudtunk erről, aztán a Kaális dokink mondta, hogy ez így nem is olyan jó vizsgálat. Tehát kb tök feleslegesen fizettük ki...
Az viszont furcsa, hogy ott nem nézették az IR-t. Nálunk már az első előtt javasollta a dokim. A véralvadási probléma nekem is az első sikertelen lombik után derült ki.
Ilyenkor nekem is a vizsgálatok jelentették kicsit a vígaszt, főleg amikor kiderült valami, és lehet kezelni. Reményt ad, hogy hátha az a probléma.
A G1 intézetben 6 hetet kellett várni az ölősejtes vizsgálat eredményre, nem tudom méhfalból mennyi idő. De lehet az is sok idő. Meg mi csináltattunk összeférhetetlenségi vizsgálatot is.
Az jó ha a férjed is most melletted áll, sajnos olvastam már itt gyakorin, hogy valakinek teljesen érzéketlenvolt ilyen esetben a párja. Remélem azért tudtál valamennyit aludni is éjszaka.
Itt semmit nem nézetnek előtte, csak a nőgyógyász a TSH-t. Aztán egyszerűen felírja az L-Thyroxint és ennyi, letudva. Csinálnak pár Clostis hónapot, ha nem sikerül, akkor spermiogram, ha az jó, akkor hastükrözés, aztán beutaló a lombikra a hastükrözés eredményétől függően.
A klinikán nézik aztán a hormonokat de közel sem annyit, mint otthon, és aztán kezdődik is a buli.
Aztán akkor van több vizsgálat, ha kb 2 beültetés nem sikerül. Ha rámenős vagy akkor 1 után is. 3 a támogatott...
111-es: hát, mit is mondjak... Azt hittem, csupa jó hírre jövök. Nagyon sajnálom és teljesen átérzem! :(
A napokban nem engedett be a gyakori. Nem tudom, miért.
Tényleg sírjátok ki magatokat, ha ilyen típus vagy, akkor az sokat segít! Egy-két hétig mindenen, mindenkor szabad sírni. Sőt, célszerű kifejezetten végiggondolni mindent, mi, hogy volt, mi volt jó, mi volt szép, mire akartok emlékezni ebből a néhány hétből. Biztos van ilyen, ami jó, ha a tiétek marad!! :)
Ha meg akkor érzed jól magad, ha teszel valamit, akkor tök jó, hogy ennyi vizsgálatot meg tudsz még csináltatni.
Itthon kötelező kivárni a három hónapot, ha nincs fagyi babátok. Ha van, akkor persze nem.
Az Aviva tornát próbáltad esetleg?
Én megvagyok, köszönöm. Végülis kértem (és kaptam) oltást. Szóval van pozitívum ebben, hogy most nem sikerült. Kismamaként én nem kértem volna oltást, úgyhogy így jó. Meg nézegetjük a donor petesejtes történetet. Egészen kezdek vele megbarátkozni. Bár egy vagyonba kerül...(sajnos egyikünk se bankár vagy informatikus ;)
ZB: rossz szomszédság, török átok... De látod, legalább tudja magáról, hogy gyagya volt. Persze sajna, úgy tűnik, neki ez a működésmódja: jól kiordítja magát, majd bocsánatot kér és ezzel fel is menti magát a saját szemében - majd újrakezdi. Próbáljatok nagyon kedvesek lenni vele, amikor ideges; az előfordul, hogy megzavarja az ilyen típusokat. ;) Persze tudom, hogy agresszióra nehéz nem agresszióval válaszolni, de, hátha...
Én nagyon szeretem az égetés illatát, mert nagymamámmal gyerekkoromban sokat égettünk :) - akkor még szabad volt.
1-es: Veled mizújs? Hogy vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!