Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
1-es: az utrogestant miért szájon át szeded? Úgy tapasztaltam, hogy hüvelyen át tovább hat.
Amikor csak úgy szedtem és abbahagytam, 4 nap kellett, h megjöjjön. Amikor szájon át szedhetőt hagytam abba, 1 vagy 2.
1-es vagyok: köszi neked is kérdező:) Próbálom még azért nem feladni. Én kaptam már többet mint 1200mg, én nem tudok max határról. De azt tudom, hogy az se jó ha több mint kellene. Nagyon bonyolult ez a női szervezet...
Igen a Clexane is bezavarhat sajnos nálam, ezt legutóbb is mondta a doki.
Szerintem is érdemes lenne másodvéleményt kérned másik dokitól. Valakinek az AMH 1-nél kevesebb, és úgy is lombikozik. Én is úgy tudom, hogy lombiknál túlértékelik az AMH-t. Olyan szempontból fontos, hogy ha sok akkor például kevesebb gyógyszer kell, hogy ne legyen túlstimuláció.
Igazából sokaknak a sokadik lombik sikerül. Egyszer csak úgymond csoda történik. Éjszaka ezen gondolkoztam amikor úgy gondoltam, hogy ez a 4. se sikerült. Sajnos ezt így előre nem lehet tudni. Néha elgondolkozok, hogy meddig lehet ezt így csinálni. Még egyenlőre megyünk előre.
Tudom nehéz, hogy nem sikerült az első neked, de én akkor arra gondoltam, hogy ritkán sikerül az első. De lehet ezzel csak én vígasztaltam magam. Én eddig mindig próbáltam valamibe kapaszkodni.
1-es vagyok: Ha kapod a véralvadásgátló szurit, akkor nem kell az aspirin protect. Első lombiknál az ettem, mert akkor még nem tudtuk a véralvadási problémát, napi 1 szemet. 2. és 3. lombiknál ment a szuri is meg az aspirin protect is. Legutóbb a G1 intézetben azt mondta a doki, hogy nem szabad egyszerre a kettőt, mert vérzés lehet tőle. Jelenlegi Kaális dokim csak a Clexane-t adta, mondta is hogy nem is kell az aspirin protect.
Máskor is kaptam az utrot szájon át. Gondolom azért, mert hüvelybe a cyclogest megy. Meg úgy tudom, hogy szájon keresztül máshogy hat, és az se árt ha kétféleképpen van adagolva.
Értem, akkor persze, legyen szájon át is és hüvelybe is.
Nem. Most szedbém az aspirint, nem a clexannal együtt. Hány milligrammosat szedtél? 100 v 300?
Köszönöm! És drukk!:)
1-es vagyok: Én 100 mg-osat szedtem. De azért próbáld a dokit is elérni, hátha neked több kell.
Köszi:)
Sziasztok!
111-es nagyon örülök neked!Halkan még de nagy gratuláció😊😊
Szerintem meg is fog maradni a baba és nem lesz semmi probléma.
1-es jó lassan telik az idő....Remélem te is +-at tesztelsz🙏
Kérdező az Amh 1-es érték nem rossz,nekem 1,5 volt jó múltkor és azt mondta az orvosom kiváló.Nem tudom most mennyi lesz ha megyek vérvételre de már várom.Nekem is olyan lassan telik az idő😊
Kérdező másod vélemény nem fog ártani ha pedig ő is azt mondja hogy az első vélemény helytálló akkor a helyetekben nyilván ha van anyagi kapacitásotok akkor én mennék abba a Csehországi klinikára mivel ott gond nélkül van a donor program,itt kacifántosabban megy de ez csak az én gondolat menetem.
Z.B
Sziasztok! 1-es vagyok:
Mégse bírtam tovább:) csináltam egy 25-ös tesztet, mert úgy voltam vele ha azon látszik, akkor hátha biztosabb az eredmény. 10-es teszt 1db van itthon, azt még nem akartam ellőni.
Élőben jobban látszik, de ez már bíztató is lehet. Kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, mert nem úgy örülök mint korábban. Majd lehet az ultrahang után jobban sikerül átélnem.
Sziasztok!
1es, de jóóó!! Nagyon örülök!!! Elég erős az a csík már! 😍😍 kívánom Neked, hogy ezúttal maradjon is Veletek!!! 😍🙏🍀🍀🍀
Ismerem ezt az érzést..., én sem úgy örülök, mint mondjuk a filmekben, mert félek, hogy az endometriózisomtól nem marad majd meg, és így nem merek örülni. Oké, hogy nem ott van, hanem a vesémnél, de lehet rá hatással attól még. A 12. hétig biztos nem leszek nyugodt!
111.
Köszönöm Z.B. Remélem, igazad lesz 🤗😍
111
Mind a kettőtöknek siker lesz💕💕1-es ez egy szép + teszt
Aztán jövök én😁😁
Z.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!