Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
1-es: ha lenne időgépem, most neked adnám!! Iszonyú rossz ez a várakozás. De biztos ügyes a babócád és jól kapaszkodik!!! Drukk!
Nem lehet, h csak kimarta a sok kúp a nyálkahártyádat és onnan jön a vérezgetés?
Sziasztok!1-es én úgy tudom hogy ha kicsit vérezgetsz terhesség elején és fájdogál a hasad az nem feltétlen jelez bajt de lehet rosszul tudom.Szerintem nem lesz veled semmi probléma.Ne idegeskedj ezen hisz úgyis úgy lesz ahogy lennie kell.Tudom tudom könnyű ezt mondani de ez az igazság.Ne aggódj!
111-es ne szomorkodj.Lehet másodjára már sikerülni fog!Múltkor a Kaáliban szóba elegyedtem egy aranyos nővel és neki is a második sikerült és mi korosztályunknak néztem már amennyire maszkon keresztül meg lehet állapítani😉Pont jött Szőlőssy doktor nőhöz utoljára mert már 12 hetes volt és nagyon cuki pocija volt😁Mondta hogy nekik is nagyon nehéz út volt de megérte.
Kérdező én nem leszek kedves a nyanyával mert már próbáltam és nem vált be hanem szemtelen lett.Elmondom miben nyilvánult meg a szemtelensége.Szóval szeptemberben mentem reggel dolgozni és megállított mondván hogy az almafánk átér az ő kertjébe és mit szólnék ha levágná egyik ismerőse az átérő részt.Nos 1 cm ha átért akkor sokat mondok🤦♀️Mondtam neki rendben,nem baj mert sietek....
De mondta vissza lesz dobva amit levágott az ismerőse.Mondtam rendben de sietek,arra számítottam nem lesz semmi át dobva hisz 1 cm ha átért.Mentem haza munka után és képzeljétek tele volt dobálva a fa körül kézzel!! megtépett nagy ágakkal.Ahhoz hogy ekkora ágakat valaki levágjon be kellett hogy másszon a mi kertünkbe egy random idegen akárki.Párom hazaért és csengetett is át üvöltve a nyanyához hogy mit képzel magáról hogy bemászik idegen a mi magán területünkre.Elkezdett hazudozni hogy én megengedtem.Én NEM ezt engedtem meg,kiforgatta a szavaimat....És már mióta itt vagyunk folyamat a fával bszogatott minket és én mindig kedvesen mondtam neki hogy ha párom hétvégén ráér akkor az az 1 cm le lesz vágva nyugodjon meg....Na ezután lesz kedves a franc karika ezzel az eszelőssel!!Ja és garázs alapot építettünk tavaly és ott leskelődött és kérdezgette a kőműveseket hogy mi fog itt épülni.Szerintetek normális??!!Ilyen alkoholista bolonddal aki ilyen rosszindulatú én nem óhajtok kommunikálni mert nem lehet!Ja még annyi hogy kerítést is csináltattunk és nagyon dícsérte a szemünkben de az egyik munkás hallotta hogy beszólt hogy a kerítés helyett az almafát kéne visszavágnunk....Beszólt hogy milyen palotát építünk mert látta a garázs beton alapját,én normálisan feleltem hogy garázs lesz.Ezzel a nővel a legjobb ha semmilyen formában nem kommunikál senki,ennyi
Sziasztok
111es vagyok.
Voltam ma is vérvételen, de nem csökkent a hcg szintem, továbbra is 315 úgyhogy hétfőn újra mennem kell, hogy hátha addigra beindul..
Ultrahang is lesz megint, bár nem tudom mit akar látni, tegnap sem látott sehol semmit.
Méhen kívüli terhességre gyanakodnak.
Reménykedem, hogy csak a szervezetem nem fogta még fel, hogy vége, de majd most már lassan beindul és megjön a menstruációm is és megkönnyebbülök. De egyelőre semmi.
A vizsgálatokkal kapcsolatban javasolt a dokinő egy bizonyos mikrobiom-analízist is, ha már úgy is akarok ölősejtes vizsgálatot, akkor ajánlatos ezt is, mert ehhez is a méhből vesznek mintát, és okozhatja az is a beágyazódási gondokat, hogy maga a méhnyàlkahártya sérült, nem elég tápdús, akár gyulladt is lehet pár réteggel mélyebben stb. És így sokkal célzottabban lehet antibiotikumot, probiotikumot vagy bármit felírni. Otthon van ilyesmi vizsgálat?
1-es vagyok: Nekem egyik alkalommal se indult be a vetélés, lehet a sok progitól amit belénk nyomnak. Hogy derítik ki ha méhenkívűli van? Hasi UH-al nem kellene akkor látnia valamit? Borzasztó, hogy így kétségek közt hagynak.
Ha tudsz sportolni akkor kipróbálhatod hátha segít, hogy beinduljon a menstruáció. Szokták még a vörösbort is ajánlani, nem tudom hatásos-e. Hátha mégis beindul ez a pár nap alatt.
Én még nem hallottam erről a vizsgálatról, de ettől függetlenül lehet hogy van nálunk is.
Állítólag ez a vizsgálat nagyon jó, mert sok nő emiatt vetél el, mert a táptalaj lényegében nem jó (attól még, hogy vastag.)
Hát, ha nem változik a hcg-m, sztem akkor először is beindítják a menstruációmat vagy kikaparnak rögtön, passz. Utána megnézik gondolom újra, hogy alakul a hcg. Aztán ha még mindig magas lesz és nem igen csökken, akkor lehet, h laparoszkópos vizsgálattal. Ha úgy is minden oké, akkor van még vmi MTX kezelés, amit rákosok meg reumások szoktak amúgy kapni, de ezt egyáltalán nem szeretném.
Hasi ultrahanggal azért nem lát semmit, mert nagyon pici. 1-2 hetes terhességnek megfelelő kb az érték.
Szerintem megnézni amiatt akar, hogy hátha esetleg nőtt-e a hétvégén vmit, és már esetleg látja... gondolom, ha a hcg kevesebb is lesz vagy ugyanennyi marad, akkor nem fogja látni.
Szerintem, sportolás helyett maradok a vörösbornál, hátha jobb kedvem is lesz :)
ZB kitartást kívánok a szomszédhoz, biztosan lesznek még élményeitek vele :D
Kérdező, szerintem a donor petesejt megéri, én belevágnék végül abba is. Összespóroljátok rá a pénzt :)
Az ég világon semmi, csak a mellfeszülés.
Ma voltam a saját nőgyógyászomnál. Ugyanazt mondta, hogy ezeket a vizsgálatokat, amiket szeretnék, nem csinálják meg egy db sikertelen lombik után, kell hozzá minimum 2. Na szép.
Arra, hogy mikor jön meg a menstruáció, azt mondta, hogy akár 4-6 hétig is eltarthat, mire megjön, úgyhogy nyugodjak meg.
A hcg stagnálására meg annyit mondott, hogy majd beindul, nem gond, ha most még nem.
Úgyhogy most próbálkozom mindenféle menstruáció elősegítő, vetélést okozó dolgokkal, hátha azok beindítják a vérzést.
Te hogy vagy? Még mindig barnázol?
111
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!