Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/862 anonim ***** válasza:
100%

1-es, igen simán lehetett beágyazódási vérzés is. Reméljük, hogy az, és ezúttal meg is marad. Elmúlt amúgy a folyás?

111

2021. ápr. 1. 05:01
 202/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 1-es vagyok:

Köszi, nagyon aranyos vagy Z.B. :) Én úgy érzem egyre kevesebb reményem marad. :( Este már piros vér volt a wc papíron. Így nagyon nehéz pozitívnak maradni. Ha már a terhesség nem tud nekünk egyszerűen összejönni, akkor miért nem lehet, hogy legalább a terhesség (már ha egyáltalán az vagyok….) egyszerűbb legyen?! De ez csak ilyen költői kérdés.

111-es nagyon drukkolok neked ma. Reggel rögtön rád gondoltam, hogy ma mész vérvételre.

Gyógyszerek miatt szerintem mi hiába keresünk tüneteket, így is úgy is tünetek vannak. De legalább a pozitív teszt az már egy jó tünet. :)

2021. ápr. 1. 09:08
 203/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

1es, Te mennyi progeszteront szedsz? Nem lehet, h kevés? Az is előfordulhat, h csak egy hematoma volt. Ma is volt piros vér? Ha tudsz, akkor menj be a klinikára ma, vagy legalább hívd fel őket!

Nővérem is vérzett nagyon 1x, aztán mégis minden rendben volt. Remélem, Nálad is így lesz és sikerül ezúttal. Nagyon drukkolok!!!

Én ma felébredtem hajnal 5.30kor, mert nagyon kellett pisilnem. Úgyhogy teszteltem. Este utoljára vmikor éjfél után voltam.. és este sokat is ittam. A tesztem ma is ugyanolyan, mint az elmúlt 2 nap. Nem tudom, h ez mit jelent, ha jelent egyáltalán vmit. Viszont a 20as teszten egy igen enyhe erősödést látok. Ettől még csalódott voltam, tűzpiros csíkot szerettem volna látni a 10esen. 😅

De nemsokára kiderül minden, a vérvétel mégis csak biztosabb. Azt mondták, kb dél-1 körül hívnak. Izgulok :)

2021. ápr. 1. 10:04
 204/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: reggel/este 1db cyclogest 400mg, és napi 3-szor szájon át utrogestan. Nem hinném, hogy kevés, mert ennyi volt eddig is nagyjából. 2.lombiknál hematóma volt, akkor konkrétan folyt a vér. Szóval tudom, hogy lehetne ennél durvább is, csak nehéz az előzmények miatt hinni benne. 3.lombiknál amikor barnázni kezdtem, akkor odatelefonáltam, de azt mondták várjuk meg a vérvétel napját. Így nem látom sok értelmét most is odatelefonálni. 3.lombiknál nagyon meg se tudta mondani a doki, hogy miért vérzek. Csak tippelt, hogy mivel az egyik embrió felszívódik, lehet hogy azért.

Ma reggel barnás folyás volt megint.

Persze tudom, hogy nagyon sok terhesség elején vérzés van, és sokaknál meg is marad a terhesség, csak nehéz így pozitívnak maradni. Ráadásul még 1 hét van a vérvételig:(

Amiatt ne aggódj, hogy nem egyforma a 2 csík. Azt mondják az számít, hogy 2 van rajta. Reméljük a vérvételnél is pozitív híreket kapsz. Elhiszem, hogy izgulsz:) Nagyon szurkolok neked!

2021. ápr. 1. 10:46
 205/862 anonim ***** válasza:

Most már kezdek picit bátrabban örülni. Most hívtak, hogy gratulálnak, terhes vagyok, 220 a hCG értékem ☺☺☺

Jövőhét csütörtökön megyek vissza UH-ra, hogy megmondják, hogy jó helyre fészkelte-e be magát a csöppség 😊 Remélem, nem olyan eltévedős(ek), mint én 😂

1-es, lehet, hogy most fejeződött be nálad a beágyazódás teljesen, és most már el fog múlni a barnás dolog. Nagyon szorítok!!!! És csodálom, hogy kibírod tesztelés nélkül... én nem tudtam... 😅

Z.B, Neked is megy a drukk!! Tőled is várjuk ám a híreket 😊

111

2021. ápr. 1. 13:16
 206/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: jaj de jóóóóóóó:) Nagyon örülök neked:)

Jó hamar hívnak viszont vissza. Nekem vérvétel után 2 hét múlva kell mennem ultrahangra. De ezek szerint mindenhol máshogy működik.

Köszi, reméljük tényleg csak a beágyazódás ijeszt meg minket. Eddig hétfő volt a terv a tesztre, de már vasárnap:) De az is még 3 nap... de legalább biztosabb eredmény már akkor. De aztán lehet nem bírom ki mégsem. De most ez a terv.

2021. ápr. 1. 13:22
 207/862 anonim ***** válasza:
ja és gratulálok:D:D:D ez lemaradt, mert úgy megörültem neked:)
2021. ápr. 1. 14:32
 208/862 A kérdező kommentje:

111-es: De jóóó!!! :))) Gratulálok! Mostmár nem csak halkan! Ezért írtam, h ne aggódj, ha nem erősödik a csik: annak a csíknak az a maximuma.

1-es: Biztos, hogy beágyazódási vérzés! Nem lehet más és kész! :) De persze én is paráznék... A progi pótlás maximuma, úgy tudom, 1200 mg szokott lenni. Ha nem szedsz ennyit, eddig emeleted szerintem. De tuti, hogy csak jól befurkálják magukat. Még a vérhigító is bezavarhat szerintem. Mármint, hogy többnek látszik miatta a vérzés.

Hajrá mindenkinek! :)

2021. ápr. 1. 14:38
 209/862 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteiteket! Nagyon aranyosak vagytok!!

További vizsgálatokat nem javasolt, meggyőződése, h a sejtjeim rosszak. Lehet, h igaza van. Nem tudom. Hiszem is, meg nem is. A hormoneredményeim nem rosszak... A tsh-m 1,5-2 között van, az fsh/lh arány nem egy, de másfélnél kevesebb és mind a kettő bőven 1 jegyű értéken van (pontosan nem emlékszem). Jó, az amh-m 1. De az se katasztrófa azért 40 évesen. És az meg meggyőződésem, hogy az amh-ról még nem tudnak eleget és jelenleg túlértékelik (lásd annak idején az afp-t).

Szóval most nem tudom, mit csináljak. Lehet, hogy kérni kellene egy másodvéleményt valakitől.

2021. ápr. 1. 14:46
 210/862 A kérdező kommentje:

Akinek van véralvadási zavara: szedtetek Aspirin Protectet? Milyet és hány szemet? Javasolta a hematológus, csak a részleteket nem mondta...megkérdezni meg most nem tudom, mert nem rendel.

Köszönöm!!

2021. ápr. 1. 14:52
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!