Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/862 anonim ***** válasza:
100%

Persze, felteszem majd a holnapit :)

A tesztekkel kapcsolatban amúgy.. én is láttam jó sokat, mégiscsak évek óta várjuk a babát, és sok fórumon is voltam. Ma pl. láttam olyat egy német fórumon, hogy a 10es negatív volt, egy másik márkájú 20as pedig erős pozitív ugyanabból a vizeletből.. :))))

Emlékszem, hogy írtad, csak arra nem emlékeztem, h mit írtál, h mikor kezditek. :) visszanézhettem volna, de megkérdezni egyszerűbb volt :)

Orvosoknak én egyáltalán nem hiszek, ha vitaminokról van szó. Egyik sem rajong értük, akkor sem, ha beválnak. Márpedig beválnak, csak nem mindegy, melyiket veszed meg. Sok még a gyógyteákat is lenézi.

2021. márc. 28. 11:54
 182/862 anonim ***** válasza:

Én orvosom nem nézi le sőt mondta is miket érdemes vennem csak a nyálkahártya vastagításra mondta hogy nem segíti az E vitamin.Páromnak is adta a tippet hogy melyik vitamint vegyük neki a jobb sperma minőség elérésére.Te orvosod nem szokott neked vitaminokat ajánlani?Én Ladeevitet szedek és mellé Bioextra D3 és E vitamint és magnéziumot de ennyi.A méhpempős ampullát csak alkalom adtán kell

Z.B

2021. márc. 28. 12:00
 183/862 anonim ***** válasza:

Az enyém annyit mondott csak, hogy folsavat szedjek. Ennyi :)

De én ettől függetlenül szedek magnéziumot, terhesvitamint (jód nélkülit, m nekem olyan kell), árpafüvet, C, D3, és E vitamint.

111

2021. márc. 28. 13:07
 184/862 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, itt a mai tesztem:

[link]

2021. márc. 29. 09:11
 185/862 anonim ***** válasza:
100%

Ezen már a jobban látszik :)

De még ugye bármi történhet sajnos.

Azért egy picit megpróbálok neki örülni, még nem igazán mertem elhinni, hogy erősebb lett a csík..

Ma: PU+12, TF+10

Remélem, jól alakul minden, és Nektek is ugyanezt kívánom teljes szívből!!!

111

2021. márc. 29. 09:15
 186/862 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok: jaj de jó:) ez már nagyon szép:) Már nagyon vártam mikor írsz:)

Drukkolok, hogy minden jól alakuljon!

2021. márc. 29. 09:54
 187/862 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm :)))

A kék teszt még halvány, de az 20as, nem olyan érzékeny. :) A zöld az 10es, az viszont már nagyon jól néz ki :).

Jajj én is annyira drukkolok Neked, most Te vagy a soros :D

Jelentkezz majd a teszttel, nagyon várom! Annyira szeretném, ha sikerülne!!

A Kérdezővel nagyon együttérzek, és szívből kívánom neki is, meg Z.B-nek is, hogy összejöjjön mielőbb!! <3

2021. márc. 29. 11:14
 188/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok💕💕

Neked halkan gratulálok 111-es mert elég szép tesztek👍👍

1-es a te teszted a soron következő és remélem siker lesz😉😉

Én majd eztán következem😁😁

Szép napot mindenkinek!Remélem Kérdező jól vagy?!🤷‍♂️🤷‍♂️

2021. márc. 29. 15:12
 189/862 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok: köszi, aranyosak vagytok:)

Igazából elgondolkoztam azon, hogy én nem is attól félek, hogy pozitív lesz a teszt, hanem hogy utána velünk marad-e/maradnak-e. Mivel a legutóbbi 2 lombiknál pozitív lett a teszt, és ugyanaz a kezelés, még több is mosta szteroid miatt, így nem ettől félek. Doki is teljesen biztos volt a dolgában, hogy szerinte most biztos sikerül. Igaz szerintem ilyet azért nem kéne mondania. Aztán ha mégis negatív lenne a teszt, akkor majd lehet jó nagyot koppanok. De 2 vetélés után, jobban félek, hogy ne történjen meg többet.

Ma például meghallgattam Szatmári Orsi új dalát a gyermektelenségről. Hát mit ne mondjak... végig sírtam közben. Lehet nem most ebben az időszakban kellene ilyet hallgatni, de ez minden gyerekért küzdő nőt megérint szerintem.

Reméljük egyszer mindenkinek sikerül innen a csoportunkból:)

2021. márc. 29. 15:47
 190/862 anonim ***** válasza:
100%

Ettől én is tartok eléggé a betegségeim miatt... úgyh nem merem beleélni magam.. :(

de azért reménykedem, hogy minden rendben lesz.

Igen, lehetséges, hogy tényleg nem most kellene hallgatnod ilyesmit :) inkább valami pozitívat! :)

111

2021. márc. 29. 16:41
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!