Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nos, megvolt a vérvétel és mostmár hivatalosan is abbahagyhatom a gyógyszereket. De, hát ugye nem ért meglepetésként...

Jövő héten lesz konzultáció a dokival, remélem, jutunk valamire a lehetséges okokat és azok kezelését illetően. Bár, annyi minden lehet. :(

A "has"fájásom nekem úgy kb.a 10.napra múlt el teljesen, mostmár a pisilés sem fáj.

Teszt: én két adag hcg-s szurit kaptam hétfőn és egyet pénteken este és következő csütörtökön lett negatív a tesztem, tehát addigra ürült ki (vagyis az utolsó utáni 6.napon). Tudom, hogy mindenkinek más a szervezete, de azért ez talán lehet tájékozódási pont a kiürüléssel kapcsolatban. :)

111-es: nagyon drukkolok, hogy a hőemelkedés jót jelentsen és a pozitív névnapi ajándékhoz! :)

Hajrá mindenkinek!!

2021. márc. 26. 16:06
 152/862 anonim ***** válasza:

Szia!Sajnálom hogy nem sikerült de ha még konzultáció után neki vágsz újra ha van kedved persze akkor talán sikerül.Igen,az a baj hogy számtalan oka lehet a sikertelenségnek és nem mindig derül ki.Ja most jut eszembe de ezt már 111-esnek szánom hogy egyszer nekem is volt hőemelkedésem az inszem utáni 5.vagy 6.napon de aztán rájöttem hogy a progeszteron csinálta de ez csak egy megjegyzés és nem jelenti azt hogy nem a beágyazódás okozta a hőemelkedést neked.

#1-es hogy vagy?Jól érzed magad?

2021. márc. 26. 16:13
 153/862 anonim ***** válasza:
Z.B voltam
2021. márc. 26. 16:13
 154/862 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok: nagyon sajnálom kérdező:( Vizsgálatokat szeretnétek csináltatni, vagy rögtön újra belevágtok majd? Kívánom, hogy lelkileg minél hamarabb jobban legyél!

Szerintem a progeszteron nálam is kicsit megemeli a hőmérsékletet(mert beteg nem vagyok). Tegnap délután hirtelen úgy éreztem, hogy felgyulladok, ezért megmértem. 37,1 fok volt, de ma is annyi.

Hasam az durván puffad, de ez is progeszterontól valószínűleg (így szokott mindig). De így a Clexane-t egyre nehezebb esténként beleszúrni. Hasfájás talán már enyhül lassan. Ja meg este nagyon hamar álmos leszek, de ez előző lombikoknál is így volt, hogy álmos voltam hamar.

2021. márc. 26. 16:57
 155/862 anonim ***** válasza:

A progitól van az álmosság.Én mindig jókat aludtam mikor kaptam.Először el se akartam hinni hogy a progitól ilyen álmos lehet valaki.Aztán utána olvastam és igen ilyen az egyik mellékhatása de ez jó😊A puffadás is ilyen mellékhatás mondjuk mióta hüvelykúp formájában kapom azóta nem puffadok annyira mint a tabletta szedésekor.Te milyen formában kapod 1-es?

Z.B

Ja és nagyon drukkolok neked és 111-esnek is🤗🤗

2021. márc. 26. 17:08
 156/862 anonim ***** válasza:
100%

Én reggel/este egy cyclogest kúpot (400mg/db) kapok, meg napi 3-szor szájon át 1db utrogestan. De mindegyik lombiknál más dózis van, és néha még a gyógyszert is váltogatják.

Köszi:) Remélem a kis csoportunkban mindenkinek hamar sikerülni fog.

2021. márc. 26. 17:13
 157/862 anonim ***** válasza:

Én is Cyclogest-et kaptam de ennyi.Nyilván lombiknál más lesz az adagolás de a Cyclogest-tel nem volt eddig gondom.Én is remélem hogy midenki eléri a célját!🙏🙏

Z.B

2021. márc. 26. 17:16
 158/862 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok 🤗

111. vagyok

Nagyon sajnálom Kérdező, hogy nem sikerült. Nem is tudom, mit mondjak. Nehéz az ilyesmivel szembesülni 😔 Kitartást kívánok Neked a következő körhöz, és drukkolok nagyon, hogy az már összejöjjön!! Csak ne add fel!!

Meg természetesen a többieknek is drukkolok nagyon 🙏🙏❤

Én is Cyclogestet kapok, de nem ettől lázasodtam be, mert a láz a beülti napján történt, még a kúp előtt. (38.0-nál vettem be lázcsillapítót, ami egy óra múlva vitte le 37.7-re, utána szépen visszaszökött 2,5 óra alatt 38.0ra ujra, akkor bevettem megint 1 Paracetamolt, és így ment le 37.4-re. Szombaton ez így is maradt, majd vasárnapra 36,9 lett. Most épp 36,8 így este. 😅)

A kúptól egyébként én is álmos vagyok, meg érzékenyek a melleim, de igazából enyhülnek ezek is..., úgyh lehet, hogy nekem sem lesz sikeres a hónap. Hasszúrkákat érzek, de azt mindig.. és a méhem is lejjebb jött, mert nem tudtam úgy feltenni a kúpot mint eddig. Szóval.. menstruációra készül.. persze erről is lehet hallani mindent, hogy kinek így, kinek úgy..

Köszönöm a drukkokat 🤗❤ Holnap majd megírom mit teszteltem. 10es tesztem van, de simán lehet, h korai így is. De hátha ☺

2021. márc. 27. 00:04
 159/862 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom, mit gondoljak. Éjjel arra ébredtem, hogy izzadok és fázom. Szokott nekem ilyen lenni máskor is menstruáció előtt, bár nem mindig. A méhem körül is olyan érzésem van, hogy meg fog jönni nemsokára. De mivel eldöntöttem, hogy tesztelek, teszteltem.

És látható rajta egy meglehetősen halvány csíkocska, ami ráadásul nem is időn túli.

Tesztelek holnap is, aztán meglátjuk.. remélem, erősebb lesz, és nem csak a 12 nappal ezelőtti Ovitrelle jelent meg még mindig. Annak már ki kellett volna ürülnie, nem?

2021. márc. 27. 07:35
 160/862 anonim ***** válasza:
100%
111 voltam
2021. márc. 27. 07:35
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!