Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/862 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok :)

Most akadtam erre a kérdésre.

Elolvastam minden kommentet. Nagyon drukkolok mindenkinek!!

Hasonló cipőben járok én is, nekem múlt hét szerdán volt a punkció. 3 db petesejtet tudtak leszívni, pedig hétfőn volt még 9 jó méretű az egyik oldalon, és egy nagyon nagy a másik oldalon. Mondta a doktornő, hogy elképzelhető, hogy az injekció ellenére kilökődtek, ezért maradt csak 3. Teljesen tanácstalan volt.

Én pedig szomorú, mert úgy gondoltam, hogy így az esélyem 8s kevesebb. Plusz sajnáltam, hogy nem tudunk mit fagyasztani, így ha nem sikerül, akkor újra kell csinálni az egészet az elejéről..

Mindenesetre reménykedtem, hogy legalább 1 megtermékenyül...

És mind a 3 megtermékenyült :) igaz csak 2 fejlődött rendesen, 1 kicsit belassult. Így 2 naposan pénteken volt a transzfer, 2 embrióval.

Nekem egyébként endometriozisom van, a férjemnek meg kevés jó minőségű spermája, ezért kellett a lombik. Inszeminációnk nem is volt, azt mondták, esélytelen.

Gonal F-t, Orgalutran-t es Ovitrelle-t kaptam.

A ciklus 3. napjától kellett magam szurizni, először csak a Gonallal, aztan a 7. naptól az Orgalutrannal is. A 12. napon csak az Ovitrellet kellett szúrni, 13. napon semmit. 14. nap levették, de mint ugye kiderült, vmi nem stimmelt, mert kevés lett, pedig még a vérképem alapján túl is lettem stimulálva.

Ezt, ha nem mondják is, tudom, mert nagyon nagy lett a hasam, a punkció után levegőt sem tudtam venni fájdalom nélkül, feküdni sem tudtam semmilyen pózban, ülni sem tudtam, rémes volt. Másnapra jobb lett egy kicsit, de ez a puffadás nagyon rossz. Eleinte nem tudtam fekve megfordulni egyik oldalról a másikra, mert rettenetesen fájt az is. A dokinő azt mondta, hogy ez normális, korházba nem kellett mennem..

Mostanra jobban vagyok, sok fehérjét eszem, fehérjeport is iszom, ez tényleg sokat segít, kár, hogy nem tudtam ezt előbb, hogy inni kéne.. De a hasam még mindig elég nagy, de már menr visszább.

Egyébként hol jobb volt, hol rosszabb. Azt mondta a dokinő, hogy valószínű azért van ez, mert még azóta is érnek meg petesejtjeim. A beültetés napján is volt 3 nagy petém az egyik oldalon, és a másikon is egy-kettő.

És azt is mondta, hogy ha terhes leszek, akkor lehet, hogy megint rossz lesz egy darabig a hormonok miatt. Szupi..

A pisilés nálam oké, az első nap volt rossz, de a nagy dolog az nagyon nem jó, az fáj most is.

Enni viszont kb semmit sem tudok rendesen, csak kicsit, mert azonnal tele leszek, úgy érzem.

A beülti óta semmit sem kell szednem, csak progeszteront kapok kúp formában.

Ti hogy álltok? Ki hogy van?

2021. márc. 21. 17:32
 112/862 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, elfelejtettem írni, hogy 35 éves vagyok, és nekünk is az első lombikunk. :)
2021. márc. 21. 17:33
 113/862 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Jó az a 2 embrió is.Sok szerencsét neked!Bízz a sikerben mert a korod is pont ideális.Mi hamarosan ha megjön a menzeszem kezdünk neki szintén az elsőnek és nagyon bizakodom a sikerben.Én 34 vagyok és a páromnál van kis sperma probléma de én már 4 inszemen túl vagyok sikertelenül szóval már nincs mire várni igazából.Kíváncsi leszek a folytatásra és várom is már.Te pihenj sokat 111,112-es😊

Drukkolok😁Én a szegedi Kaáliba járok Dr.Zádori Jánoshoz és bízom a doktor úr szakértelmében.Fehérje por valóban nagyon jó és hasznos.Én is iszom mert eddzek és alap annak aki eddz vagyis már otthon eddzek de mindig veszem mert megszoktam.

2021. márc. 21. 17:59
 114/862 anonim ***** válasza:
100%

111,112 vagyok :)

Köszönöm :), én is kívánom Neked, hogy minden jól alakuljon, és az első is sikeres legyen!

Nagyon nem könnyű ez az egész, már önmagában ez a sok injekció, a leszívás, a beültetés is szenvedés, de ha még nem is sikerül, az aztán főleg.. minden tiszteletem azoké a nőké, akik nem adják fel, és végigcsinálják többször is.

Én Németországba járok, mert itt élek, de otthon alaposabbak a kivizsgálások terén úgy veszem észre. Engem beutalt a nőgyógyász, aztán a klinikán vettek vért tőlünk, tőlem többször is, meg spermát a páromtól (nála is vannak gondok), engem megultrahangoztak, aztán el is dőlt, hogy mi lesz. Semmi további vizsgálat nem kellett.

Azt nem tudom, hogy edzés nélkül a fehérjepor nem hízlal-e, vagy ilyesmi. Te mit gondolsz?

2021. márc. 21. 19:51
 115/862 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy hízlal,ez tévhit.Ez egy fontos makro tápanyag úgy mint a szénhidrát,zsír és cukor de azért nem kell ezt se túlzásba vinni.Diéta esetén a fehérje bevitelt növeljük és a szénhidrátot csökkentjük,cukrot csökkentjük a várt hatás eléréséhez plusz a zsír is fontos de az is mértékkel
2021. márc. 21. 19:56
 116/862 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól teszed hogy fogyasztod a fehérje port mert nálunk a Kaáliban még mondják is hogy használni kell mert akár jó irányba is tudja befolyásolni a beültetés végeredményét.Tejsavó a fehérje por egyébként nem is annyira mű dolog mint az sokan hiszik.Nyilván van benne színezék és e betűs dolgok de miben nincs a mai világban?
2021. márc. 21. 20:06
 117/862 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! (1-es vagyok)

Mi újság kérdező a teszteléssel? Hogy vagy?

Üdv 111-es! Ne keseredj el, a 2embrió is tökéletes ha sikerrel jár. Drukkolunk neked is, hogy sikerüljön! :)

Nekem nem mondták, hogy túlstimuláltak volna, de nagyon fel vagyok puffadva. Hasam még mindig fáj, igaz nekem pénteken volt a punkció. Egyébként a progeszterontól is lehet puffadás, szóval a hasunk remélhetőleg már nem megy le még 8 hónapig. :D

De jó neked, hogy csak progeszteronod van, nekem nagyon sok mindent kell szedni. Külön listát írtunk, hogy mikor mit kell szedjek. Reggelinél például 6 bogyót kell beszednem….

Ja és szombaton hívott a dokim, hogy a 14db petesejtből 10 lett egészséges, és mind a 10 meg is termékenyült. Reméljük most osztódnak szépen, szerdán pedig beültetés.

2021. márc. 22. 08:52
 118/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Üdv 111-es! :o) A két sejtecske teljesen jó az ikrekhez! Teljen most gyorsan az idő neked két hétig. ;o)

Fura, hogy még maradt érésben lévő tüsződ...nekem ilyet nem mondtak. (mondjuk nagyjából semmit se... :o( ) Pedig nálam is az volt, hogy több sejt is beindult, de csak 3 lett elegendő nagyságú, amiből kettő lett egészséges. Hogy a többivel mi lett vagy miért lett az, ami, arra nem mondtak semmit. És igen...azért lenne jobb érzés, ha lenne több sejt, hogy lehessen fagyasztani belőlük a későbbiekre és ne kelljen újrakezdeni az egész procedúrát.

1-es: Nagyon ügyesek a sejtecskéitek! Csak így tovább! :o) Hú, azért a péntekhez képest szerda is jó messze van... De ez abból a szempontból jó, hogy addigra elmúlik a fájdalom és nem lesz izgulás, hogy vajon mi okozza a fájdalmat. Nekem szerdához képest hétfőre múlt el. A puffadásra nem emlékszem, hogy mikor, de már az is elmúlt.

No...és...hát...én mostmár nagyjából teljesen biztos vagyok benne, hogy nem sikerült. Tulajdonképpen már múlt szerdán ugyanazt a fura érzést éreztem egész nap, mint múltkor a vetéléskor. Onnantól a kezdődő tünetek is megszűntek és ugye azóta is negatív a teszt. Szóval ez van.

Ezek szerint az én testem csinál valamit a beágyazódás elején, ami nem jó, mert kísértetiesen ugyanaz játszódott le kétszer egymás után.

No, de nektek továbbra is drukkolok!! Mostmár megvolt a statisztika negatív része, úgyhogy innentől nálatok a pozitív jön! Hajrá, hajrá! :o)

2021. márc. 22. 09:25
 119/862 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok: azt mondta a doki ha már ilyen sok embrió lett, akkor várjuk meg amíg szép nagyok lesznek, mert akkor sokkal több az esély a sikerre. Remélem a fájdalom lassan tényleg elmúlik, tegnap még kicsit véres volt a tisztasági is. Első alkalomnál pedig nem voltak ilyen tünetek.

Nagyon sajnálom:(, de azért még ne add fel teljesen. Hátha csak később termelődik a hcg. Nekem a régi dokim mindig azt mondta, hogy csak a 14.napon teszteljek, hogy ne legyen felesleges csalódás. Csak azért kérdeztem rá nálad, mert írtad hogy tesztelni fogsz naponta. Fogsz menni hcg vérvételre?

2021. márc. 22. 09:44
 120/862 A kérdező kommentje:

1-es: Nekem is volt kis vérzés, mondjuk nekem csak első nap, de hát azért csak átszúrták a petefészkeinket. Neked már nem is először (viszont nyilvánvalóan utoljára! ;).

Köszönöm a bíztatást! :) De annyira így érzem, hogy tuti biztos vagyok benne. Tizes tesztem van, szóval ezen már látszania kellene, de hófehér. Igazából szívem szerint nem mennék vérvételre, mert tudom, hogy felesleges idő- és pénzkidobás. Viszont egyelőre még azért nem merek a gyógyszerekkel leállni. Szóval még dilemmázok...

(A múltkor a 25.cn-on már pozitív volt. Most azon a fázison már rég túl vagyunk, hiszen hamarabb kerültek be a méhbe, mint akkor, természetes úton. És, ha a leszíváshoz számítjuk a ciklust, akkor is túl vagyunk a 25. napon sajna.)

2021. márc. 22. 10:44
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!