Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok!Z.B vagyok
Tegnap megjött este a menzeszem.Hívtam a Kaálit és még egy ciklust meg kell várni és aztán mehetek ciklus indításra szóval áprilisban indul a lombikunk😊😊
Sziasztok!
1-es: ma nagyon izgis nap van! :o) Gondolok rád és várom a híreket!
111-es: Nem baj, ha sokat írsz! Sőt!! :o) Akkor ez a mindig történik valami, ez csak a szokásos menet nálad. Akkor ezek szerint minden megy a maga rendje szerint. Az jó! :o) Örülök, hogy a vérmérgezést megúsztad. Az azért már szerintem túlzás lett volna... És remélem, találtak jó helyet az infúziónak.
Igen, végülis reális, hogy nem azonnal ágyazódnak be. De akkor meg miért mondják, hogy az első 3-4 nap a kritikus a beültetés után?
Én is olvastam, hogy No-ban nem szokták kivárni az 5 napot. Szerintem az az oka, amit te mondassz. Öt naposokból jobban lehet választani. Bár...azt ugye senki nem tudja megmondani, hogy annak az embriónak, akinek a csészében leállt a fejlődése az 5.nap előtt, annak leállt volna-e méhen belül is. A 2-3 naposok beültetésében szerintem az is benne van, hogy ne vegyék el a reményt. De nem tudom...érdekes kérdés! :o)
Nem, ölősejt vizsgálatom nem volt még. Ha azt NK-val jelölik a leleteken, akkor úgy láttam, hogy ez még nem. Nekem egyelőre az a fixa ideám, hogy vékony a méhnyálkahártyám és ez okozza a gondot + lehet, hogy a prolaktinom is magas. Én először ezt a két dolgot szeretném számomra megnyugtatóan megbeszélni egy endokrinológussal. Aztán, ha ezek rendeződtek és mégse jön össze, jöhet az ölősejt vizsgálat (illetve, ha TB-re megcsináltatja nekem valaki, akkor felőlem kezdhetünk azzal, de egyelőre nem adnám ki érte majd egyhavi fizetésemet, mert tényleg az a meggyőződésem, hogy más itt a gond).
ZB: Ma is negatív a tesztem, szóval szerintem tuti nem.
Neked viszont nemsoká kezdődik az izgis időszak! :o) Drukkolok!
Köszönöm szépen a drukkot!Neked is sok sikert kívánok!😊Lehet spontán is összejön.Sok ilyet olvastam már hogy sikertelen lombik kezelések után derült égből a villámcsapás egyszercsak létrejött a várandósság szóval ne add fel kedves Kérdező👍👍
Z.B voltam
Azt elfelejtettem megkérdezni hogy mi az a ciklus indító vizsgálat?Ma mondta az orvosom hogy azzal kezdünk áprilisban de nem volt időm megkérdezni mert sietett.Tudna segíteni valaki ebben?
Z.B
1-es vagyok: megvolt ma a beültetés:). Végül 8db embrió lett, így 6db még le lett fagyasztva. Most jön megint a 2 hét várakozás… Szép nagyok lettek beültetve, reméljük minden jól alakul, meg utána is.
Jó hír 111-es, hogy nincs vérmérgezés, de akkor mi volt a probléma? Mondtak bármit?
Milyen volt ma az infúzió?
Kérdező az Nk ölősejtes vizsgálat fizetős sajnos. Hormonpaneled nem volt csinálva? Ha magas a prolaktinod van rá gyógyszer (bromocirptin). Én is ezt szedem azért tudom.
Z.B.: a ciklusindító vizsgálat egy ultrahang, meg vérvétel. Gondolom a kötelező vizsgálatok már meg lettek csinálva ha úgy volt, hogy most indultok. Miért nem tudtok most indulni? Sokan vannak, vagy nem is mondtak semmit?
Nem mondtak semmit,gondolom túl sokan vannak.Mondjuk ezt láttam a februári inszemem után mert vagy 5-en voltunk aznap.Meg vannak csak ekg és belgyógyászati vizsgálat nincs de az ráér előtte is pár nappal.Van itt a listámon pár dolog amit nem értek pl:
-Prothrombin,thrombocyta,alvadási vérzési idő
-vérkép
-se Na,se K
-máj és vesefunkció
-vizelet
-vércsoport+Rh-meghatározás
Szóval ezeket is külön meg kell csináltassam vagy ott a Kaáliban meg tudják csinálni?Ezt senki se mondta nekem hogy ezekkel mi van csak annyit hogy menjek áprilisban a menzeszkor.Nem értem
De jó hogy meg volt!!Nagyon drukkolok!👏👏
Z.B
1-es vagyok: köszönjük a drukkot:)
Ekg-t háziorvos csinálta nekem, de a többi amit felsoroltál azt a Kaálinál csinálják. Egyik vérvételnél majd annyival többet vesznek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!