Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/862 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok: tegnap megjött a negatív covid tesztem, szóval legalább emiatt már megnyugodtam. Kicsit azért féltem nehogy pozitív legyen. A mai nap az jó lesz szuri nélkül:) Tegnap este nem volt jó, mert 21:45-kor kb én már le szoktam feküdni, de most 22:20-kor kellett beadni a tüszőrepesztő szurit. Na de ezen is túl vagyunk legalább:)

Az jó ha kiürül a hcg, mert ha tesztelsz, és még csak halvány, akkor tudod hogy az már a siker jele.

2021. márc. 18. 09:08
 102/862 A kérdező kommentje:

Akkor még eggyel kevesebb aggodalom! Ez jó! :o)

Igen, nekem meg 11-kor kellett, be is állítottam ébresztőt, mert mi sem szoktunk addig fennmaradni. ;o) Szóval, átérzem. De már ezen is túl vagy! Hajrá holnapra!!!

2021. márc. 18. 09:16
 103/862 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es! Nagyon szorítok! :o)
2021. márc. 19. 08:33
 104/862 anonim ***** válasza:

Én is!Legyen sok egészséges embriótok!Puszi💕💕

2021. márc. 19. 08:37
 105/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Köszi, nagyon aranyosak vagytok:)

Most értünk haza, legalább ezen a részén túl vagyunk. Lett 14db petesejtünk:D:D:D Holnap fog a doki telefonálni, hogy ment a megtermékenyülés. Sajnos most nekem is fáj a hasam (legutóbb nem volt ilyen), meg kicsit várzek is. Te kérdező szedtél a fájdalomra gyógyszert? Ha igen, akkor mit szedtél? Kaptam is antibiotikumot rá. Viszont azt nem értem, hogy a szteroidot 5 napig mondta, hogy szedni kell. G1 intézetben meg a doki azt mondta, hogy 12. hétig kellene. Elvileg szerdán lesz majd a beültetés.

Nagyon nehéz ez a lombik:( mellettem egy nőnek 3 tüszőből nem lett petesejt. Szegényt nagyon sajnáltam:( Csináltak neki egy inszeminációt is a műtét után, hátha van valahol egy eltévedt petesejt.

2021. márc. 19. 16:01
 106/862 anonim ***** válasza:

Szia!14 az nagyon szép👍Ha csak a fele termékenyül meg már az is nagyon jó eredmény.Hajrá!Drukkolok😄Nem volt rossz az ébredés?Vinned kellett hálóinget vagy az ottani volt rajtad?Meddig kellett feküdnöd utána?Sok a kérdés tudom,csak kíváncsi vagyok🤔

#92,104

2021. márc. 19. 16:13
 107/862 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mi is ebben bízunk hogy sok embrió sikerül így.

Nem emlékszem az ébredésre, már az ágyon feküdtem amire emlékszem. Nem kell vinni hálóinget, ott adnak: hálóing, sapka, műtős maszk, lábra zacskó. 2 órán keresztül kellett még feküdni, közben 2 infúzió csöpögött le. Nyugodtan kérdezz ha van még valami:)

2021. márc. 19. 16:21
 108/862 anonim ***** válasza:
Köszi a választ!Aranyos vagy😉😉Ha eszembe jut még valami akkor majd megkérdezem
2021. márc. 19. 18:01
 109/862 A kérdező kommentje:

Szia! Fú, de jó! Nagyon szuper vagy! Biztos mind ügyeskék lesznek szerdáig!!

Én csak aznap éjszakára vettem be Algopirint, 500-ast. Másnap már nem, utána pedig már visszakaptam őket, azért nem.

Eleinte a fekvés segített, aztán meg a járás, állás volt jó. Az ülés és a pisilés volt a legrosszabb.

Hát, nem tudom...szteroidból szerintem mindenképp írass még. A háziorvos esetleg? Vagy hívd fel hétfőn a g1-es dokit és biztos ír neked virtuális receptet. Nekem még alapból van 6 napra való és másnap megyek a vérvételre (de csak 7,5 mg/nap).

2021. márc. 19. 18:47
 110/862 anonim ***** válasza:

Köszi:) mi is drukkolunk nekik:)

Én végül nem vettem be gyógyszert, kibírtam anélkül. Viszont éjszaka háromszor voltam pisilni, nem tudom mitől. Ráadásul még mindig fel vagyok puffadva. Nekem is fekve a legjobb:)

Majd még szerdán rákérdezek erre a szteroidra. Nekem a medrolt írta fel, és napi 4*4mg-ot szedek.

Nagyon drukkolok neked:)

2021. márc. 20. 08:30
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!