Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/862 anonim ***** válasza:
Ja most olvastam amit írtál,jól benéztem.A meddőségiben nem szokott ügyelet lenni legalábbis a Kaáliban tuti nincs max Sbo-ra tudnék menni ha nekem lenne vmi hasonló problémám mint neked főleg hogy vasárnap van és holnap ünnep nap
2021. márc. 14. 16:58
 72/862 A kérdező kommentje:

Végülis bementünk tegnap este, mert megint rosszabb volt. Ez egy kórház, ahol van nőgyógyászat, szóval van ügyelet is, ebből a szempontból jó. Azt mondták, hogy minden oké, stimuláció utáninak megfelelő állapot, 1-2 napon belül el kell múlnia a fájdalomnak. Most délelőttre már alig fáj...de ugye délelőtt mindig jobb volt.

Hát, reménykedünk a legjobbakban. :o)

Köszönöm szépen a rám gondolást!!

2021. márc. 15. 09:24
 73/862 A kérdező kommentje:
Az orrturka teszt, annak, aki nem allergiás, nem vészes! Nekem már többször is volt a "tömeges" teszteléskor. Könnyezett tőle a szemem és persze kicsit kellemetlen, orrfacsaró, de rövid ideig tart. Ha nincs 'orr problémája' az embernek, akkor teljes mértékben kibírható. Mondjuk, a második teszt után azzal bocsátottak el, hogy most akkor 5 percig lehetek benne biztos, hogy nem vagyok koronás. Szóval, jó, hogy napokkal a kórházi tartózkodás előtt kell megcsináltatnunk... ;o) (De persze, a semminél ez is több.)
2021. márc. 15. 09:30
 74/862 anonim ***** válasza:

Én allergiás vagyok a porra és orr spray nélkül végem van mert nem kapok levegőt szóval nekem tuti nem opció az orr turka.De találtam egy helyet ahol garatból is veszik a tünetmenteseknek és én tünetmentes vagyok szóval feleslges volna az orr turka és ezt írják is web oldalukon.Hamarosan érdeklődök hogy valóban úgy van e minden ahogy a weboldalukon szerepeltetik és nagyon remélem hogy igen.

Örülök hogy jobb már!Nem lesz itt semmi baj és jól tetted hogy bementél mert ki tudja.A hiperstimuláció nagyon veszélyes és jobb félni mint megijedni.Sok sikert!Írj ha van valami vagy csak beszélgetni akarsz!Jó pihenést💕💕

2021. márc. 15. 10:24
 75/862 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: jobbulást neked kérdező, lassan akkor csak jobban leszel. Én sajnos allergiás vagyok. Parázok is kicsit a covid teszttől, de mások is kibírják úgy vagyok vele. Pár perc végülis.
2021. márc. 15. 10:48
 76/862 A kérdező kommentje:

Huh, ha mindketten allergiások vagytok, akkor lehet, hogy inkább menjetek tényleg a garatos tesztre. Bár, én meg attól félnék jobban. :o)) Nem szeretem, ha bármi a torkomhoz ér.

Oh, nem tart percekig! Pár másodperc az egész. Háromszor-négyszer forgatják meg a pálcát.

Köszönöm szépen a jókívánságokat!! :o)

2021. márc. 15. 10:54
 77/862 anonim ***** válasza:
Nem úgy működik a pcr teszt, hogy garatba meg orrba is lenyomják a pálcát? Én úgy tudom, hogy mindkettő lesz:( Whitelab-nál fogom csináltatni, mert ott 1 nap alatt megvan az eredmény.
2021. márc. 15. 11:40
 78/862 anonim ***** válasza:
Nem.Legalábbis remélem hogy nem.Azt írta a weboldal hogy csak garatba ha tünetmentes valaki és hogy felesleges az orrba ha nincs tünet
2021. márc. 15. 11:44
 79/862 anonim ***** válasza:
Noé Egészségközpont Szeged,nézd meg te is.Ezt írja
2021. márc. 15. 11:45
 80/862 A kérdező kommentje:
Nekem mindig csak orrból csinálták.
2021. márc. 15. 12:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!