Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Végülis bementünk tegnap este, mert megint rosszabb volt. Ez egy kórház, ahol van nőgyógyászat, szóval van ügyelet is, ebből a szempontból jó. Azt mondták, hogy minden oké, stimuláció utáninak megfelelő állapot, 1-2 napon belül el kell múlnia a fájdalomnak. Most délelőttre már alig fáj...de ugye délelőtt mindig jobb volt.
Hát, reménykedünk a legjobbakban. :o)
Köszönöm szépen a rám gondolást!!
Én allergiás vagyok a porra és orr spray nélkül végem van mert nem kapok levegőt szóval nekem tuti nem opció az orr turka.De találtam egy helyet ahol garatból is veszik a tünetmenteseknek és én tünetmentes vagyok szóval feleslges volna az orr turka és ezt írják is web oldalukon.Hamarosan érdeklődök hogy valóban úgy van e minden ahogy a weboldalukon szerepeltetik és nagyon remélem hogy igen.
Örülök hogy jobb már!Nem lesz itt semmi baj és jól tetted hogy bementél mert ki tudja.A hiperstimuláció nagyon veszélyes és jobb félni mint megijedni.Sok sikert!Írj ha van valami vagy csak beszélgetni akarsz!Jó pihenést💕💕
Huh, ha mindketten allergiások vagytok, akkor lehet, hogy inkább menjetek tényleg a garatos tesztre. Bár, én meg attól félnék jobban. :o)) Nem szeretem, ha bármi a torkomhoz ér.
Oh, nem tart percekig! Pár másodperc az egész. Háromszor-négyszer forgatják meg a pálcát.
Köszönöm szépen a jókívánságokat!! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!