Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Sziasztok!
Visszakapták a két picikénket. Nagyon szépek voltak a mikroszkóp alatt. :o)
Nálatok mi újság?
1-es, neked mit javasolták erre a 2 hétre?
Úgy látom, hogy akkor Szegeden fogunk együtt babakocsit tologatni...mi úgyse nyaraltunk még ott családilag. ;o)
1-es vagyok: Nagyon drukkolok!!!
Én ma voltam ultrahangon, 8db tüsző lett. Kedden újra menni kell ultrahangra, meg vérvételre. Covid tesztet is a napokban meg kell csináltatnom.
Nekem anno a doki azt mondta, hogy első 5 napban kíméljem magam. Utána pedig lehet élni az életet (kivéve nehezet ne emelj, meg házasélet tiltott). Sok folyadék, és fehérje. Napi fél óra séta. Pluszként kérte, hogy 14.napnál hamarabb ne teszteljek, hogy ne legyen hamis a teszt.
Neked mit mondtak?
Szia #1-es!Mit érzel hogy 8 db tüsző ért meg?Nem kellemetlen?Csak kíváncsiskodom hogy mire számíthatok kb😊Mondjuk tudom hogy mindenki más.Várom már hogy mi is megkezdjük
Drukkolok neked Kérdező!👍👍
Te hány éves is vagy?
Értem!Akkor még 1 hét kb mire punkció lesz.Én a Noé Egészségközpontot néztem ki magamnak a pcr teszthez mert ott garatból veszik tünetmenteseknek a mintát és nem az orrban turkálnak amit én nem szeretnék mert allergiás vagyok és emiatt érzékeny az orrom.Te hol szoktad csináltatni?Ár az mindenütt kb ugyanaz azt tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!