Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Kedves 1-es!
Sajnos nem tudtak semmit mondani az állami ellátásról. :o( Te tudsz már valamit?
Én még hétfőn megyek egy uh-ra, aztán elvileg szerdán leszívás, reméljük addig is ügyesen fejlődgetnek a kis drágák. :o) Nagyon izgis. Továbbá kaptam egy új szurit is, így most egy darabig 3 lesz.
Köszi szépen, hogy megkérdezted. Elvileg a Kaáli is működik, mert oldalukon sincs kiírás, meg több helyen azt olvastam, hogy az egészségügyi ellátás még nem áll le.
Tudod már mennyi tüsződ van? Nagyon szurkolok:)
Juj, nagyon drukkolok, hogy csak vaklárma legyen és tudjatok kezdeni! :)
Úgy néz ki, hogy csak az egyik petefészkemmel számolhatunk, úgyhogy valószínűleg 5. A másikban kicsik a tüszők. Köszönöm a szurkolást! :)
Köszi:)
Az 5 db is teljesen jó:), így tuti nincs túlstimulálás sem legalább. Nagyon izgalmas ez ilyenkor:)
Elgondolkoztam rajta, hogy más biztos elkeseredett volna, hogy "csak" 5. Megvizsgáltam magam :), de én nem. Én tökre örülök nekik. Ha a másik oldal is jól működne, akkor ez akár 10 vagy több is lehetne, az meg már remek 'az én koromban'.
Meg arra gondolok, hogy akkor talán ez is lehetett a sikertelenség oka, hogy csak minden második hónapban volt esélyünk.
Eddig nem igazán paráztam, most viszont megjelent a termékeny nyák + másképp is fáj a 'hasam', szóval most kicsit elkezdtem félni, hogy nehogy idő előtt megrepedjenek. De ugye kaptam a gátló szurit, szóval biztos jó így... De azért mégis...
Szurkolok, hogy nektek minden jól alakuljon a hétvégén! ;) (Ugye most jön a várva várt?)
1-es vagyok: Nekem első stimulációnál nagyon sok tüsző lett, meg is fordult a fejemben, hogymi van ha esetleg így rosszabb minőségűek. Én nem bánnám ha "csak" 5 lenne:) Ilyenkor még sok minden történhet: nem lehet tudni mennyi petesejt lesz, mennyi embrió lesz. De ha már 1 vagy 2 sikerült, akkor már megérte az egész. Ti mennyit akartok beültetni egyébként?
A hasad a tüszők miatt is fájhat, nekem pl nagyon rossz volt. Fel voltam puffadva mint egy nagy lufi. Én is paráztam anno,hogy nehogy megrepedjen, de én is kaptam olyan szurit, hogy ne repedjen meg. Azzal bíztattam mindig magam, hogy azért értenek ehhez a részéhez a meddőségi központban, mert csinálják sokszor/régóta.
Köszi:) Igen, most már bármikor megjöhet. De szokott késni is sokszor, főleg most ez az egész miatt elkezdtem stresszelni is, így most lehet tényleg késni fog:D Kicsit most el is bizonytalanodtunk, hogy elkezdjük-e. Félünk nehogy aztán stimuláció közepén találják ki, hogy bezárnak mint tavaly volt sokaknál. Tavaly például pont akkor zártak be az intézetek, amikor menni kellett volna hcg vérvételre. Amikor pozitív lett a teszt el is kezdtem sírni, hogy ha nem kapok progeszteront akkor vetélés lehet. Igaz aztán telefonon sikerült beszélni a dokival, és felírta az e-receptet.
1-es vagyok: ma megjött a mestruációm, holnap megyünk a Kaáli intézetbe ciklusindításra:) Reméljük a vírus nem fog bekavarni.
Hogy vagy kérdező?
Kedves 1-es!
Juj, de jó! :o) Akkor így döntöttetek! Remek! Nagyon izgis, hogy belevágtok! :o) Szerintem most nem fognak leállni, mert mostmár ismerős nekik a helyzet. Tavaly szerintem az újdonság miatt maguk se tudták, mit csináljanak. Legalábbis nekünk így tűnt. De persze rossz, hogy most még ez is ott lebeg plusszban az ember feje felett, a sok más izgulnivaló mellett.
Mostmár akkor nem aktuális, de szerettem volna kérdezni, hogy ismered-e a Bálint Cseppek közül a Vénusz Cseppet? Nekem kb.az első ciklusban beállította 28 naposra a rendszert. Ha esetleg még szükség lesz rá a várandósság után ;o) , akkor én ajánlom! Gyógynövények. Napi 1x v 2x 21 cseppet kell inni belőle. Nekem 1x is elég volt. Régebben még volt hozzá betegtájékoztató, az volt írva benne, hogy 21 napig kell szedni a ciklus első napjától, majd 7 napig nem. Bármeddig lehet szedni, de, amikor már megvan az eredmény, akkor meg lehet próbálni abbahagyni. Aztán, ha újra eltolódik, újra kezdeni. Mostmár csak a dobozra van annyi ráírva, hogy napi 1 v 2x 21 csepp szedhető belőle.
Minden rendben, köszönöm! A tüszők nőnek, majd meglátjuk, hányan lesznek; a nyálkahártya vastagszik és szerdán leszívás. Azt mondta a doktor úr, hogy minden rendben halad.
Tudom, ez legyen a legnagyobb problémám, de olyan rossz, hogy a férjem nem jöhet velem. Most siettetném az időt, jó lenne, ha már szerda délután lenne...
Szerintem 2-őt akarnánk visszakapni. A három már túlzás...mármint hármasikreket nem szeretnék. Az már nagyon durva! :o)
Ti?
Köszi, én régebben gyógynövény teákkal próbálkoztam, meg a barátcserje kapszulákkal. De mivel Pco-m van, így lehet ilyenekkel én hiába próbálkozom, mert nem tűnt hatásosnak.
Teljesen egyet értek veled. Nekem is tavaly nagyon rossz volt, hogy a férjem nem jöhetett be egyszer sem, még a terhességi ultrahangra sem. Vége lehetne már ennek a hülye vírusnak.
Mi is eddig mindhárom alkalommal kettőt ültettünk be, így azért csak több esély van a sikerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!