Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/862 anonim ***** válasza:
A probléma alatt arra gondoltam, hogy én mindig azon paráztam, ha pl nagypénteken megjön a menstruáció, akkor így nem lehet 2. vagy 3. napon menni. Ezért is írtam, hogy nálad így tuti jó lesz:) De lehet ezt csak én aggódtam túl mindig.
2021. márc. 16. 16:50
 92/862 anonim ***** válasza:
Ja értem már mire gondoltál.Nem ünnepen jön meg szerencsére.Nem aggódtad túl mert ha így jönne ki az tényleg bukta lenne az igaz mert úgy nem lehet elindítani a ciklust.Fogok rád gondolni pénteken és majd ha lesz kedved megírhatod milyen volt felébredni az altatás után és a többi érzésed is leírhatod mert kíváncsi vagyok ki hogy éli meg és így nem tartok tőle annyira mármint az altatástól kicsit idegenkedek és a hiperstimulációtól is tartok de csak azért van ez mert még előtte állok és sok ilyen hiperstimus sztorit olvastam
2021. márc. 16. 16:56
 93/862 A kérdező kommentje:

1-es: örülök, hogy minden rendben volt! A 12 tüsző pedig remek! :o) Mind egyforma nagyságú?

Te is ilyen durván álmos voltál a sok progeszterontól? Már most tudnék aludni...

41-es: Nekem nem kell tesztelni... Jövő pénteken kell mennem vérvételre.

Az altatásnál, amikor beadják a cuccot, kicsit szédülsz, majd elalszol. Ébredésnél én csak arra emlékszem, amikortól már teljesen ébren voltam, arra, hogy a műtőben felébresztettek, nem. Onnantól teljesen jól voltam. Igen, rossz belegondolni, hogy lesz olyan rész, amire nem emlékszel...

2021. márc. 16. 17:45
 94/862 anonim ***** válasza:
Igen,ez az ami nekem is durva de valamit valamiért.Sosem altattak még és félek kicsit de nem lesz gond csak első és ilyen fura érzés van bennem.El fog múlni ha már túl leszek rajta.Hsg előtt is nagyon féltem de Hálisten nem fájt és aki csinálta nagyon normális volt.Ha teherbeesek csak hozzá szeretnék járni terhesgondozásra mert nagyon szimpatikus kis nő és remek szakember.
2021. márc. 16. 17:52
 95/862 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok: nem egyformák, de közel vannak egymáshoz a méretek. Aztán majd meglátjuk, hogy mennyi petesejt lesz.

Nálam is nagyon durva álmosság volt a progeszterontól. Már délután el tudtam volna aludni. 18:00-tól már szenvedtem, hogy fent tudjak maradni. Este 8 körül beadtuk a Clexane-t, utána lefeküdtem aludni általában.

Én is féltem a legelső altatásnál, de nekem már volt 4 eddig, és semmi extra. Arra én sem emlékszem amikor felkeltenek, csak utána amikor már az ágyon fekszem.

2021. márc. 16. 18:03
 96/862 A kérdező kommentje:

1-es: Milyen a szuri nélküli nap? :o)

Nagyon drukkolok holnapra! De biztos rengeteg sejtecske lesz és mind megtermékenyül!!

2021. márc. 17. 10:06
 97/862 A kérdező kommentje:

Jaj...bocsi...teljesen eltévedtem. Ma még csak szerda van...

Gondold azt, légyszi, hogy ma nem látod ezt a kiírást, csak holnap! ;o)

2021. márc. 17. 10:07
 98/862 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Igen, sajna ma még 2 van, pont fél órája volt az egyik. De holnap legalább szünet lesz. Hasam mér eléggé feszül, meg fájdogál is néha. De már lassan itt a péntek.

Te hogy vagy?

2021. márc. 17. 10:21
 99/862 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a durva álmosságon felül jól vagyok. Még néha kicsit fájogat, de ez már semmi ahhoz képest. Más egyébről nem tudok beszámolni.:o)
2021. márc. 17. 18:03
 100/862 A kérdező kommentje:

No, akkor ez ma aktuális: :o))

"1-es: Milyen a szuri nélküli nap? :o)

Nagyon drukkolok holnapra! De biztos rengeteg sejtecske lesz és mind megtermékenyül!!"

Nálam mára (et+6.nap, 2 naposokkal) a teszt szerint kiürült a Hcg. Kicsit persze elkeseredtem, hogy nem marad végig pozitív, de nyilván így jobb, hiszen, ha innentől lesz pozitív, akkor az már tutira nem az injekció, hanem a bébicsek(ek). :o)

Nálatok van valami újság?

2021. márc. 18. 09:00
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!