Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
1-es: örülök, hogy minden rendben volt! A 12 tüsző pedig remek! :o) Mind egyforma nagyságú?
Te is ilyen durván álmos voltál a sok progeszterontól? Már most tudnék aludni...
41-es: Nekem nem kell tesztelni... Jövő pénteken kell mennem vérvételre.
Az altatásnál, amikor beadják a cuccot, kicsit szédülsz, majd elalszol. Ébredésnél én csak arra emlékszem, amikortól már teljesen ébren voltam, arra, hogy a műtőben felébresztettek, nem. Onnantól teljesen jól voltam. Igen, rossz belegondolni, hogy lesz olyan rész, amire nem emlékszel...
1-es vagyok: nem egyformák, de közel vannak egymáshoz a méretek. Aztán majd meglátjuk, hogy mennyi petesejt lesz.
Nálam is nagyon durva álmosság volt a progeszterontól. Már délután el tudtam volna aludni. 18:00-tól már szenvedtem, hogy fent tudjak maradni. Este 8 körül beadtuk a Clexane-t, utána lefeküdtem aludni általában.
Én is féltem a legelső altatásnál, de nekem már volt 4 eddig, és semmi extra. Arra én sem emlékszem amikor felkeltenek, csak utána amikor már az ágyon fekszem.
1-es: Milyen a szuri nélküli nap? :o)
Nagyon drukkolok holnapra! De biztos rengeteg sejtecske lesz és mind megtermékenyül!!
Jaj...bocsi...teljesen eltévedtem. Ma még csak szerda van...
Gondold azt, légyszi, hogy ma nem látod ezt a kiírást, csak holnap! ;o)
1-es vagyok: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Igen, sajna ma még 2 van, pont fél órája volt az egyik. De holnap legalább szünet lesz. Hasam mér eléggé feszül, meg fájdogál is néha. De már lassan itt a péntek.
Te hogy vagy?
No, akkor ez ma aktuális: :o))
"1-es: Milyen a szuri nélküli nap? :o)
Nagyon drukkolok holnapra! De biztos rengeteg sejtecske lesz és mind megtermékenyül!!"
Nálam mára (et+6.nap, 2 naposokkal) a teszt szerint kiürült a Hcg. Kicsit persze elkeseredtem, hogy nem marad végig pozitív, de nyilván így jobb, hiszen, ha innentől lesz pozitív, akkor az már tutira nem az injekció, hanem a bébicsek(ek). :o)
Nálatok van valami újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!