Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
111es vagyok :)
Kedves kérdező, nagyon sajnálom :(
Amúgy.., attól, hogy hamarabb került a méhbe, nem ágyazódik be előbb. Ugyanúgy meg kell érnie, hogy tudjon mivel megkapaszkodni. Úgyhogy én a punkciótól számolom, hogy onnantól kb a 7-8. nap a beágyazódás kezdete, es kb a 11-12. napra fejeződik be. Ha jól számolom, akkor Neked most 13 napos. Simán lehet, hogy összejött :)) én még drukkolok Neked azért! Majd írd meg, mi volt a vérvételen! A barátnőmnél is a vérvétel mutatta ki előbb, a 10es tesztje meg csak később. Szóval.. van még esély :))
Kedves 1-es, köszönöm szépen, Neked is nagyon drukkolok! És gratulálok is, nagyon szép számmal lettek embriók, gratulálok :)
Ennyi bogyót szedni... ez nagyon durva, a gyomrod hogy bírja? Enyém biztos nem bírná...
Nekem szerdán volt a punkció, pénteken a beülti, aztán hétvégére belázasodtam és még a köldököm is bevérzett.. A dokinő meg is ijedt, hogy vérmérgezés, így ma be kellett mennem, vettek vért, eredmény majd holnap.. addig is, ha rosszul lennék, irány a kórház, ezzel küldött haza. Lázam már szerencsére nincsen.
Meg is vizsgált, elég sok víz van a hasamban, úgyhogy nekem biztosan nem a progitól nagy :) De szerintem, Neked sem, mert nagyon sok petéd lett, úgyhogy nagyon nagyok lehetnek a pezefészkeid.
Kaptam infúziót is ma a túlstimu miatt. Szerdán is mennem kell, de nem tudom, hova fogják szúrni, a könyökhajlataimba biztosan nem, mert azokat annyit szúrták mostanában, hogy már olyan mint egy drogosé.. és fájnak is.
A hasam egyébként mára már elviselhető, de még mindig nagyobb. Viszont.. "Megnyugtatott" a dokinéni, hogy ha összejön a terhesség, újra rosszabb lesz... lehet, hogy nagyon... :D
Sziasztok!
Köszönöm! Nagyon aranyosak vagytok, hogy biztattok. De sajnos a megérzéseim mindig jók szoktak lenni... A teszt ma is negatív. :( Meg ugye volt ugyanaz az egész napos hasi diszkomfort érzetem, ami ősszel is és, ami után a teszt is - lett akkor és a hcg is 0 (addig nem 0 volt). De meggyőztetek, elmegyek a vérvételre.
111-es: hű, nem semmi, amin keresztül mész. Veled aztán minden megtörténik, ami megtörténhet... Drukkolok, hogy ezután már csak jó jöjjön!!
Írjatok majd, hogy mi a helyzet!
Szia!Te szegény😢😢Kicsit jobb már?Na ettől félek én is hogy így járok...Pont ilyenek miatt nem akartam a lombikot de mindenki mondjuk máshogy reagál dehát mégis ijesztő azért.Jobbulást és pihenj sokat!
Én vagyok aki a fehérje porra írta hogy jó
Legyen a monogrammom Z.B=Zádori Dr úr betege és akkor ebből mindenki tudja ki vagyok😊
Kérdező akkor tuti nem sikerült?A vérvétel a biztos szerintem is
Z.B
1-es vagyok: régebben én is kerestem, hogy mikor is lehet a beágyazódás. Akkor ezt találtam: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Dokim egyébként azt mondja, hogy 5 naposnál, a beültetés után 5 napig tarthat, addig is van kíméleti időszak.
Összeszámoltam, hogy naponta 20db bogyót szedek (ez vitamin is, meg gyógyszer is), plusz mellé van a clexane este, meg egy progi kúp. De szerencsére ma van utoljára az antibiotikum, így kettővel kevesebb lesz már.
Nagyon sajnálom 111-es, hogy így jártál:( Ez nagyon rosszul hangzik. Majd írj, hogy mi lett az eredmény.
Erre én is gondoltam, hogy a sok petesejt miatt nagy a hasam, azért csak meg van terhelve a szervezet.
Infúziót kézfejbe is tudnak szúrni, nekem punkciónál is oda szúrták. Maximum ha nagyin fáj a könyökhajlatod, akkor kérdezz rá, hogy nem-e lehetne oda szúrni.
#Kérdező
Mikor lesz a vérvételed?
Igen, az én életem mindig ilyen volt, hogy "velem mindig történik valami" de azért nem feltétlenül rosszak, csak inkább kalandos kis életem van, mondjuk így. :D
De nem stresszelek, nem is értem, hogy erre most hogy vagyok képes. Mert még az is felmerült, hogy Autoimmun betegségem is lehetséges, hogy van... ízületi gyulladással voltam reumatológusnál, mert már régóta nem múlt el. Ma kaptam meg a második vérkép eredményét, nem magasak az értékek, de 3 hónap múlva kell kontroll. Egyéb teendő egyelőre nincsen.. De még azért egyeztetek az orvosommal a klinikán, neki jobban elhiszem, hogy kell-e erre most vmit szednem vagy sem.
Viszont.. vérmérgezésem nincsen legalább :)
#Z.B
Köszönöm! Egyáltalán nem biztos, hogy Te is így fogsz járni. Én már sokkal jobban vagyok, és várom, hogy újra rosszabbul legyek :D mert akkor vmi tuti elindult :)))
Ma vagyok PU+6 napon. Azaz ma 6 naposak a picikék a hasamban. 😊
Eredetileg is csak 5-6. napon jutnak be a méhbe a petevezetékből, és ott még kb 1-2 napig csak lebegnek, kifejlődik bennük, amivel meg tudnak vmennyire kapaszkodni, aztán majd kb a 10-12. napon beágyazódnak teljesen. Így teljesen reális, hogy az 5 naposnak 5 nap a beágyazódási ideje. 5+5=10 :D esetemben meg 2+8=10 (minimum, de 12 napra is kitolódhat) így aztán én tesztet biztos, hogy nem csinálok még. Legkorábban PU+10nél szerintem. Azaz szombaton :)
Hallottam olyanról is (német fórumon), hogy az 5 napos neki egyszer sem sikerült, a 2 napos viszont 3-ból 2x. Lehet, hogy már ezeknek a kis picikéknek is van személyiségük, saját akaratuk? :)) és akkor van, amelyik nem bírja a hirtelen változásokat, míg valakinek meg sem kottyan? Ki tudja :D Van olyan orvos, aki azt mondja, hogy jobb előbb visszatenni.. az 5 napos lényegében csak arra jó, hogy könnyebb legyen a biológusnak választani. Ki tudja, mi az igazság.
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy ha tényleg az lenne a legjobb, hogy ilyen sokáig petricsészében vannak, akkor akkor is ezt csinálnák, amikor vkinek 2-3 petesejtje lesz.. vagy nem? :D Minek akkor a beültetés, ha kiderülhetne már kívül is, hogy felesleges beültetni.. De valamiért ezeket mégis mindig beültetik ilyen kis fiatalon :) Szerintetek mi ennek az oka? Lelkileg jobb nekünk?
#Kérdező!
Természetes ölősejt vizsgálatod volt már? Én akartam, de nem engedték itt Németországban, mert hogy ahhoz a méhből kell belülről mintát venni, és nem a vérből nézik már, mert hogy az nem pontos. És hogy amúgy is csak vetélés után csinálják.
Köszönöm a tippet, bár már hétfőn is nézegette a nő a kézfejem, de nem tetszett neki.. :/ Remélem, holnapra változik a véleménye.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!