Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
1-es vagyok: megnéztem a whitelab oldalán, ott is azt írják hogy garatból veszik a mintát. Elvileg akkor nekem is onnan fogják holnap.
2021. márc. 15. 14:41
82/862 anonim válasza:
Persze!Néztem én is a Whitelabot,ott van a plazánál.Garatot írnak ott is.Nem örülnék én se az orr turkának az orrom érzékenysége miatt főleg és egyébként is garatból is ugyanúgy kimutatható szóval nem értem máshol míért vergődnek ezzel az orr vizsgálattal🤔🤔
2021. márc. 15. 15:06
83/862 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Hogy álltok a teszteléssel? Remélem, minden simán ment! :o)
Nekem mára egészen visszajött az életkedvem és már csak alig fájdogál, szóval kezdek visszatérni az élők sorába... ;o)
2021. márc. 16. 12:36
84/862 anonim válasza:
Szia!Örülök neki!Hálisten nincs baj!😊😊Én még nem tudok menni tesztelni de majd #1-es ha itt lesz leírja milyen volt.Erre én is kíváncsi vagyok🤔🤔Mikor is kell tesztelj Kérdező?
2021. márc. 16. 12:41
85/862 anonim válasza:
Sziasztok:)
Na jobban izgultam mint kellett volna. Kicsit se volt rossz nekem. Csak szájból vették a mintát hozzá. Remélem negatív is lesz. Pénteken lesz a punkcióm. Mai napra már 12 tüsző lett:)
Jó hír kérdező, hogy jobban vagy:)
2021. márc. 16. 15:33
86/862 anonim válasza:
Jó hallani hogy nem volt gáz a teszt!Most megkönnyebültem.Hány napig is stimuláltak akkor #1-es?Csak azért kérdem mert lehet pont belecsúszok a Húsvétba mert jövőhéten kell hogy mehjöjjön a menzeszem.12 db tüsző az nagyon jó!Milyen érzés?Nem fáj?
2021. márc. 16. 15:47
87/862 anonim válasza:
9-én mentünk a Kaáliba, aznap indult is a stimuláció (8-án jött meg). Második vagy harmadik nap kell menni legelőször. Ma van így a 8.nap hogy kapom a szurit, még holnap lesz egy, meg holnap este a tüszőrepesztő szuri. Max telefonálj oda érdeklődésképpen előtte, hogy esetleg valamelyik a 4 nap közül munkanap lesz -e. Most is például szombaton munkanapot tartottak.
Kicsit fáj, de nem vészes. A puffadás az rosszabb, de ki lehet bírni.
2021. márc. 16. 16:17
88/862 anonim válasza:
Köszi a választ!Ez úgy van hogy nekem 23-24-én kell megjöjjön és ha így számolom akkor pont Nagy péntekre esne a punkció ami április 2 vagy pedig szombatra ami 3-a.Azért bizonytalankodok most.Annyi ünnep van,nem igaz!Mindegy ha megyek a 2.napi vérvételre akkor beszélek úgy is az orvosommal és megkérdezem hogy mi a helyzet.Mondjuk nem lehet tudni mert lehet nekem több stimu kell vagy kevesebb is elég lesz,nem?Ki tudja ezt így előre megmondani.Lehet az lesz hogy megint egy újabb menzeszt ki kell várjak,pedig már mennék inkább tovább.Na mindegy majd kiderül...
2021. márc. 16. 16:24
89/862 anonim válasza:
Ezen előre ne idegeskedj szerintem:) ők értenek hozzá hogyan időzítsék az egész stimulációt, hogy jó legyen. Akár a gyógyszerekkel meg is tudják picit nyújtani. Azt hittem pont az indítással lenne nálad probléma, de akkor ez a jobbik eset. Szerintem ha most a 3 napos hétvége alatt volt munkanap, akkor valószínűleg a 4 napból ott is lesz egy nap. Nem hiszem, hogy probléma lenne.
2021. márc. 16. 16:30
90/862 anonim válasza:
Nem idegeskedek csak pont a naptárt nézegettem és jön a Húsvét hamarosan,nem tudtam ebben az évben hanyadikára esik azért néztem meg és ott esett le hogy nehogy belecsússzak pont ebbe az ünnepbe.Milyen problémára gondoltál az indítás kapcsán?Csak kíváncsiskodom mire érted ezt.Amúgy persze nyilván vhogy meg lehet oldani ha ünnep van vagy mit tudom én az is igaz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!